انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,292
دیدم این تاپیک اومده بالا و یادم افتاد که همین چند وقت پیش به سن قانونی این تاپیک (30) رسیدم :D خوشحال شدم و با خودم گفتم دیگه از این به بعد میتونم بدون عذاب وجدان اینجا پست بذارم :D بعد همینجوری داشتم پست های دوستان رو میخوندم که یهو دیدم اسم تاپیک رو بعد از گذشت 14 سال از تاسیسش تغییر دادین به افراد بالای 50 سال :))

الان حس ایشون رو کاملا درک میکنم :D :Arrowd:

جالبیش اینجاست از وقتی با این تاپیک آشنا شدم، یه استرس خفیفی داشتم که تا وقتی من به 30 برسم، ممکنه سن قانونی تاپیک رو افزایش بدن :)) البته که من همیشه مصونیت لازم رو در برابر قوانین این تاپیک داشتم :-" ولی خب بازم ....

بگذریم، اینجا رو دوست دارم؛ هر از گاهی یکی میاد از بازی های قدیمی حرف میزنه و از خاطراتش میگه و آدم رو میبره به دوران بچگیش 8-> البته از اولش با عنوان تاپیک زیاد موافق نبودم، ولی منظور صاحب تاپیک رو به عنوان "وفاداران به گیم" پذیرفتم ...

راجع به میزان علاقه‌ام به گیم بعد از گذشت این سال ها هم باید بگم که من هنوز هم مثل اولین روزی که بابام برامون سگا خرید (فکر کنم 4 یا 5 سالم بود یا همون حدودها؛ مدرسه نمیرفتم هنوز) و همه با هم جلوی تلویزیون منتظر بودیم تا راه اندازی بشه و صفحه بازی رو ببینیم، هنوزم به همون اندازه از بازی جدید ذوق زده میشم (البته ناگفته نماند دقیقا همون اولین بار بعد از اینکه سگا رو آنباکس و وصل کردیم، کارتریج اجرا نشد (توش فوت هم کردیم ولی فایده نداشت :-?? :D ) بعد بابام رفت دوباره از جایی که خریده بود اونو پس داد چند تا کارتریج دیگه خرید اورد که اینا دیگه سالم بودن) :D

خلاصه من هنوز هم از بازی کردن لذت میبرم و حتی قابلیت اینو دارم که سال ها یه بازی رو تکرار کنم بدون اینکه ازش خسته بشم ... و باز هم ناگفته نماند که هنوز کلی بازی تو لیستم هست که دلم میخواد بازی کنم و تا الان فرصت نشده برم سمتشون که قراره کم کم اونا رو هم تجربه کنم و حالا حالا ها کار دارم :D

منم سی سالمه 🫠
مدیر گرامی داداش انگار شما ایران زندگی نمیکنی.😄 کسی که بالای 50 سالش باشه در ایران مشغول دکتر و درمان هست توان جسمیش اجازه نمیده که بیاد اینجا. اینجا رو برای مابین سی تا چهل ساله ها بزارید😄

• Like
Reactions: rezvideo
انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد ۵۰ سال به بالا)

View attachment 2af54ca81fbfec73ae3a04d2bbc57dbe24624529-240p.mp4

اگه تا ۱۲،۱۳ سال دیگه بشر همچنان روی زمین باشه و به خاطر قیام هوش مصنوعی منقرض نشده باشه و ایران هم در اثر مشکلات زیست‌محیطی، اقتصادی، اجتماعی، اتمی و... به یه محیط آخرالزمانی تبدیل نشده باشه، می‌تونم اجازه ورود به تاپیک رو پیدا کنم! :دی البته احتمالاً اون موقع هم تاپیک مخصوص افراد ۶۰ سال به بالا هست! :دی

آقا تا دیروز ما پیر بودیم الان جوون حساب میشیم :)) احساس میکنم دیگه نباید بیام تو این تاپیک چرا اینطوری میکنید:Dدر کل دم کسایی که پنجاه سالشونه و هنوز گیم میزنن گرم.من خودم تا ۷۰ سالگی قصد دارم گیم بزنم.

آقا تا دیروز ما پیر بودیم الان جوون حساب میشیم :)) احساس میکنم دیگه نباید بیام تو این تاپیک چرا اینطوری میکنید:Dدر کل دم کسایی که پنجاه سالشونه و هنوز گیم میزنن گرم.من خودم تا ۷۰ سالگی قصد دارم گیم بزنم.
خدائی من چیت کد زدم سن تاپبک رو بردم بالا
با این ترفند هنوز من جوونم ولی یکسال دیگه پیر می شم:D
آقایون (و خانوما البته اگر در اینجا حضور دارن) برید از بازی کردن لذت ببرید فردا رو هیچکس ندیده پس با گیم زندگی کنید.:Groupwave:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or