jj191
کاربر سایت
بنده گفتم بعضی افراد به جنون میرسیدن نه اینکه به صورت قاعده هر کی از جاش بلند شد و به مرگ فکر کرد دیوانه بشه:اون ترس از مرگی که شما میگید همیشه تاریخ بوده و ذاتی انسان هم هست،پاسخ من در مقابل صحبت شما بود که گفتید قدیم از ترس به جنون میرسیدند،بله ترس از مرگ همیشه بوده ولی در جوامع دینی خیلی کمتر برای نمونه کشور خودمان قدیمی ها مرده ها رو در منزل خودشون دفن میکردند که همیشه یاد مرگ با انها باشد و تصمیمات صحیح بگیرند، ولی دنیای جدید که دین رو از زندگی خارج کرد روحیه غربی که شکل گرفت این ترس شدت گرفت و خیلی از کارها کردند که یکیش مرده ها بردند خارج از شهرها،بحث زیاده میتونید به اثار «ارنست بکر» مثل کتاب انکار مرگ یا صحبتهای نیچه پیرامون بحران معنا و نیاز به سرگرمی و مخصوصا بلز پاسکال رجوع کنید، بعد متوجه میشوید که قدیمیها مخصوصا جوامع دینی چقدر راحت با مرگ کنار می آمدند و زندگی میکردند
خب حالا چیکار کنم؟ برم بگردم واست پیدا کنم که کجا و چطوری و در کدام جوامع برخی افراد اینجوری میشدن؟ دیگه امروز دست هر کسی یه گوشی و چت بات هوش مصنوعی هست برو خودت بزن ببین.اگر هم نمیتونی که برم پیدا کنم.چیزی که میگم چیز ترسناکیه.
میگن دلیل این که دنیای سرگرمی به شکلی که امروز میبینیم به وجود آوردن همینه که حواس انسانها رو از چیزهای دیوانه کننده پرت کنند. مثلا میگن بعضی افراد در قدیم وقتی به مرگ فکر میکردند به جنون میرسیدن و چون در دنیای قدیم ابزار سرگرمی در این حد که ما داریم نداشتن اینجوری میشد. بعضی افراد میگن فراموش کردن مرگ در انسانها اصلی ترین هدف دنیای سرگرمی هست تا جلوی جنون انسانها رو بگیرن.

10 سال دیگه به بالای 50 سال