انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
درود
با تشکر از دوست عزیز

silent ops

من ساند ترک متالگر 4 جفتتشم گوش کردم ولی ساند ترک مرحله ای اسنک با هلیکوپتر بر میگرده منطقه ای که تومتالگر یک بود و تو راه خوابش می بره و بازیکن باید چند دقیقه از متالگر یک بازی کنه بعد که بیدار میشه یه ساند ترکی پخش میشه من دنبالل اونم
اگه پیدا کردن بگید
با تشکر

درود
با تشکر از دوست عزیز

silent ops

من ساند ترک متالگر 4 جفتتشم گوش کردم ولی ساند ترک مرحله ای اسنک با هلیکوپتر بر میگرده منطقه ای که تومتالگر یک بود و تو راه خوابش می بره و بازیکن باید چند دقیقه از متالگر یک بازی کنه بعد که بیدار میشه یه ساند ترکی پخش میشه من دنبالل اونم
اگه پیدا کردن بگید
با تشکر
اسم آهنگ: The best is yet to come

درود
با تشکر از دوست عزیز

silent ops

اگه پیدا کردن بگید
با تشکر

ممنون دوست عزیز نظر لطف شما هست ..
قرار داده شده احتمالآ شاید داخل همین لینک...ساند ترکهای اورجینال ...البته به قول دوستمون اسم آهنگ The best is yet to come داخل همین ولی برای اولین شماره سریع Metal.
که همین آهنگ برای metal gear solid 4 هست پیدا نکردم نهیایتش داخل یوتیوب موجوده..

<iframe src="" width="500" height="140" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>

آخرین ویرایش:
View attachment 289388
همه رو تو یه پست بذار یا ببر تو تاپیک موزیک
سه صفحه زدم جلو آخرم نفهمیدم این بنده خدا به دیتش داد یا نداد
یه کاربر هم که اینجا داره مفید واقع میشه و آهنگ های تمام بازی ها رو میذاره شما فراری بده
داریم لذت می‌بریم از پست هاش

View attachment 289388
همه رو تو یه پست بذار یا ببر تو تاپیک موزیک
سه صفحه زدم جلو آخرم نفهمیدم این بنده خدا به دیتش داد یا نداد
دوست عزیز بحث حاشیه ای نکن خاصتم با این کارم باقی دوستان فیض ببرند همین بس بیخیال

• Like
Reactions: Sina pishdar
یعنی تو سال 2023 نمیتونید یه آهنگ پیدا کنید؟گوگل کن فلان بازی soundtrack تموم شد و رفت :|

قبلا اینجا ملت عکس های نوستالژی میذاشتن یا خاطراتشون از قدیمها رو میگفتن ولی الان 10 صفحه زدم جلو هر پست یه آهنگ بوده.خب این به چه دردی میخوره؟

یعنی تو سال 2023 نمیتونید یه آهنگ پیدا کنید؟گوگل کن فلان بازی soundtrack تموم شد و رفت :|

قبلا اینجا ملت عکس های نوستالژی میذاشتن یا خاطراتشون از قدیمها رو میگفتن ولی الان 10 صفحه زدم جلو هر پست یه آهنگ بوده.خب این به چه دردی میخوره؟
دیدم این تایپیک کمی خلوت شده..با خودم گفتم بچه‌های بازی سنتر با یه سریع موزیک نوستالژی سرگرم کنم .ولی برداشت شما اشتباع دیگه نمیزارم لینک ..[-(

• Like
Reactions: Sina pishdar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or