DoomedToKill
کاربر سایت
اسم آهنگ: The best is yet to comeدرود
با تشکر از دوست عزیز
silent ops
من ساند ترک متالگر 4 جفتتشم گوش کردم ولی ساند ترک مرحله ای اسنک با هلیکوپتر بر میگرده منطقه ای که تومتالگر یک بود و تو راه خوابش می بره و بازیکن باید چند دقیقه از متالگر یک بازی کنه بعد که بیدار میشه یه ساند ترکی پخش میشه من دنبالل اونم
اگه پیدا کردن بگید
با تشکر
درود
با تشکر از دوست عزیز
silent ops
من ساند ترک متالگر 4 جفتتشم گوش کردم ولی ساند ترک مرحله ای اسنک با هلیکوپتر بر میگرده منطقه ای که تومتالگر یک بود و تو راه خوابش می بره و بازیکن باید چند دقیقه از متالگر یک بازی کنه بعد که بیدار میشه یه ساند ترکی پخش میشه من دنبالل اونم
اگه پیدا کردن بگید
با تشکر
یه کاربر هم که اینجا داره مفید واقع میشه و آهنگ های تمام بازی ها رو میذاره شما فراری بدهView attachment 289388
همه رو تو یه پست بذار یا ببر تو تاپیک موزیک
سه صفحه زدم جلو آخرم نفهمیدم این بنده خدا به دیتش داد یا نداد
دوست عزیز بحث حاشیه ای نکن خاصتم با این کارم باقی دوستان فیض ببرند همین بس بیخیالView attachment 289388
همه رو تو یه پست بذار یا ببر تو تاپیک موزیک
سه صفحه زدم جلو آخرم نفهمیدم این بنده خدا به دیتش داد یا نداد
اوکی، ولیدوست عزیز بحث حاشیه ای نکن خاصتم با این کارم باقی دوستان فیض ببرند همین بس بیخیال
دیدم این تایپیک کمی خلوت شده..با خودم گفتم بچههای بازی سنتر با یه سریع موزیک نوستالژی سرگرم کنم .ولی برداشت شما اشتباع دیگه نمیزارم لینک ..یعنی تو سال 2023 نمیتونید یه آهنگ پیدا کنید؟گوگل کن فلان بازی soundtrack تموم شد و رفت
قبلا اینجا ملت عکس های نوستالژی میذاشتن یا خاطراتشون از قدیمها رو میگفتن ولی الان 10 صفحه زدم جلو هر پست یه آهنگ بوده.خب این به چه دردی میخوره؟