انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
همه حرفای دوستان رو خووندم و با پشتوانه های عظیمی که افراد موفق داشتن موافقم. ولی فک کنم این دوستمون منظورش لزوما این نبود که اگر تو نوجوانی به جای گیم میرفت سراغ برنامه نویسی ایلان ماسک میشد یا بیل گیتس و ...... .

منظورش این بود که ای کاش یه درصدی از زمان گیم رو (که معمولا تو اون سنین خیلی وقت گذاشته میشه برای گیم ) رو کمی کمتر میکردم و به جاش چیزای دیگه ای هم یاد می گرفتم که باید بگم آره ای کاش اینطوری میکردیم و چیزای بیشتری یاد میگرفتیم.

قرار نیس که مثلا با یاد گرفتن یه زبان برنامه نویسی یا یه مهارت بیل گیتس شیم ولی حداقل یه اسکیل به اسکیلامون اضافه میشد

.
:D
میدونیم داداش ما دیگه تیشه برداشتیم زدیم به ریشه که بشوره ببره:D
کلا انسان پیشفرض همیشه در حال آموزش دیدن هست و کلا هم خوبه که ادم به دنبال آماتوری بره. کلمه آماتور معنی خیلی خوبی داره برعکس چیزی که در ذهن ماست:
https://fa.wikipedia.org/wiki/آماتور
کلا هر سنی داشته باشیم باید سمت آماتور بودن بریم...

چند تا پست بالاتر در مورد اینکه گیمر بودیم و کاشکی مهارت هم کسب میکردیم صحبت کردن که حرف های کاملا درستی هست.
ولی اینم میخوام بگم که به فرض که گیمی که براش وقت میگذاشتیم یه سری از موقعیت ها رو از ما دور کرد. ولی یه چیزی که به شخصه ازش اطمینان دارم هیییییچ چیز مثبتی این گیم اگه برا گیمرها نداشته (که اینطور نیست)، مهارت آشنایی با یه زبان بین المللی به گیمر ها حالا کمتر و بیشتر هدیه کرده که خودش یه نقطه واقعا مثبته و معمولا بهش توجه نمیشه. نمیخوام بگم گیمرا همه الان نچرال انگلیسی هستن، ولی یه آمار کوچولو بگیرید ببینید چقدر گیمر داریم که زبان انگلیسیشون بده...

میشه گفت گیم در وهله اول یه پناهگاه بود
یه رفیق
تو روزای سخت زندگی
تو همون کودکی اونم تو ایران ، اونم بخصوص اگر دهه ها قدیم باشی
آسیب های از خانواده و جامعه دیدی حتما
و گیم یا همون بازی یه پناهگاه امن برای روان و روح ما بود

زمانی کسی مارو تایید نمی‌کرد و سرزنش می‌شدیم
به دنیا رنگارنگ و زیبا و شاد بازی می‌رفتیم
و مورد تایید قرار می‌گرفتیم
ما تو بازی قهرمان می‌شدیم

u065359__2ju9.jpg

بازی ها باعث شدن ما رویا پردازی کنیم
بازی ها باعث شدن ما ما به خودمون اعتماد کنیم
بازی ها باعث شدن ما انگیزه بگیریم
باعث شدن دنبال موفقیت بریم

همین وضعی که الان ما داریم تک تکمون با هر موقعیتی ، به خاطر ایجاد حس پیش رفتن به سوی موفقیت هست
وگرنه وضع جامعه نگاه کن خیلی ها معتاد و .....
همین بازی و گیم باعث شدم طرف خیلی چیزها نریم

گیم تاثیر مثبت روی روان و روح انسان داره ( غیر از بازی ها ژانر وحشت و ... )
مهارت ها ذهنی و جسمی بالا میبره
کمک میکنه به رشد ذهنی
هماهنگی چشم و دست زیاد می‌کنه و ....

درباره زبان انگلیسی گفتی درسته کمی زبان تقویت می‌کنه
ولی نه زیاد

البته بازی ها که آموزش میدن هیچوقت مورد استقبال واقع نشد
مثلاً ما حتی بازی ماریو و سونیک داشتیم آموزش دروس مدرسه میدادن از زبان و ریاضی و ....
حرفات رو دونه به دونش رو قبول دارم. ولی بازم میگم گیمر که زبان انگلیسیش ضعیف باشه من فکر میکنم کمه واقعا.

تو این همه سال عمر از خدا گرفتم و بازی کردیم
کسی که زبانش خیلی خوب و کامل باشه بندرت دیدم
اونم بخصوص هم سن ها ما کلا ناچیزه
حالا نسل جدید بگی یه چیزی
طرف متولد دهه ۵۰ و ۶۰ تو خرج زندگی ، زن و بچه ، اجاره ، خورد و خوراک ، قسط و .... مونده ، زبانش کجا بود 😁
آره داداش درست میگی و اون دوست عزیزمون آقا محسن هم حق داره ، اتفاقا یه گیمر حسابی به اسم محسن میشناسم که زبان انگلیسی بسیار خوبی داره و به گفته خودش حتی 1 بار هم کلاس زبان نرفته و علاقش به بازی های RPG باعث فراگیری زبان انگلیسی در ایشون شده .
به هر حال خوده من هم که دهه شصتی هستم همیشه هنگام بازی کردن کتاب دیکشنری دم دستم بود سعی میکردم معنای تمام جملات رو توی بازی پیدا کنم و درک کنم ( اون زمان پیدا کردن معنی لغات به راحتی الان نبودش و دیکشنری و اینترنت مثل الان در دسترس نبود )

نه داداش فامیلش این نیست ولی من فعلا فقط به گفتن اسمش بسنده میکنم و نکنه دیگه در خصوص زبان این که یادگیری زبان خیلی میتونه سلیقه ای باشه چه بسا خیلی ها ذاتا دوست دارن جدا از حرفه و کارشون زبان رو یاد بگیرن .

دوستان اگر بدی چیزی از من دیدید ببخشید و حلال کنید و شرمندتون
با این آیدی که دارم دیگه بریم
شاید روزی برگشتم
موفق باشید
خدانگهدار 🌹

( روزی آمد ، روزی رفت
انگار از ابتدا نبود )
داداش کجا؟ تازه داشتیم چایی میخوردیم

• Cool
Reactions: blak
دوستان اگر بدی چیزی از من دیدید ببخشید و حلال کنید و شرمندتون
با این آیدی که دارم دیگه بریم
شاید روزی برگشتم
موفق باشید
خدانگهدار 🌹

( روزی آمد ، روزی رفت
انگار از ابتدا نبود )

میشه خواهش کنم نری. یه چند تا همسن و سال من اینجا هستند بقیه همه نوجوان و جوان. شماها برید من خیلی دلم‌ میگیره. حالا کمتر فعالیت کن ولی باش

دوستان گل من فراموش شدمممم؟ دهه ۶۰ یاا کجاااان
اینا ها دیگه پس چی فکر کردی :D ولی خدایی گیمرهای دهه شصتی گیمرهای تعصبی ای بودن . البته الان هم همه خوب هستن ولی واقعا یاد اون دوران بخیر که چی بود و چی شد ما رو ببین چی فکر میکردیم چی شد بازی روزگار ببین چی کارکرد

دوستان گل من فراموش شدمممم؟ دهه ۶۰ یاا کجاااان
شهید زنده یعنی دهه شصتی :))
چون هر بلایی بوده سرشون آوردن طبیعتا باید مرده باشن اما زندن :D

به سرم زده دوباره کامیکس رو برم
از اون آهنگ محشر منو اول بازی و طراحی مراحل و تنوعش هرچی بگم کم گفتم
هرچند که خیلی بازیه مازوخیزمی هستش اما یکی از خاطرات خوب ما دهه شصتی ها از دوران طلایی سگا هست .

شهید زنده یعنی دهه شصتی :))
چون هر بلایی بوده سرشون آوردن طبیعتا باید مرده باشن اما زندن :D

به سرم زده دوباره کامیکس رو برم
از اون آهنگ محشر منو اول بازی و طراحی مراحل و تنوعش هرچی بگم کم گفتم
هرچند که خیلی بازیه مازوخیزمی هستش اما یکی از خاطرات خوب ما دهه شصتی ها از دوران طلایی سگا هست .
یک زمانی عالی بود امان رو گوشی هم میشه بازیش کرد ولی دیگه نررر برو سکت بازیهای جدید

آقا این بازی های psp چقدر با کیفیته ، به طور اتفاقی یه مبدل رو گوشی نصب کردم چندتا بازی ( دو تا gow و سایلنت هیل و میدنایت کلاب ) نصب کردم و این AAA بودن بازی ها و‌ متفاوت بودنشو نسب به بازی‌های موبایل میشه درک کرد حتی با اینکه قدیمی هستن ، نکته خوبش اینه که میشه خروجی خیلی بهتر از خود psp گرفت
خلاصه اگه مثل من به هیچ وجه با بازیهای حال نمیکنید در عین حال بدتون نمیاد بازی رو موبایل تجربه کنید ( بعضی وقتا واقعا میطلبه) از دست ندین ازون چیزی که فک میکنید بهتره واقعا
البته مبدل ps 2 هم هست که سنگین تره و البته بازی کردن با تاچ سخت تره نسبت به بازی های psp که اونم به خاطر ماهیت خود بازی هاست واسه کنسول همراه نیست

سلام بر دوستان بعد از مدت ها که باز شروع به بازی کردم ، توی بازی های اول شخص که تصویر خیلی به چپ و راست مدام در حال چرخش هست دچار سرگیجه و تهوع میشم که همون motion sickness میشه که بعضی منابع به بالا بودن هرتز تی وی یا بزرگ بودن صفحه نمایش و بالا بودن فریم ریت و… اینجور چیزا ولی یادمه در گذشته و جوان تر بودن این مشکلات رو نداشتم میخواستم ببینم در شما دوستان عزیز بالای ۳۰ هم چنین چیزی بوجود آمده یا نه
ممنون

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or