mqg1387 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,326 نوشته شده توسط Sega_genesis: یه بازی باحال بیشتر... تنها مشکلش به نظر من فریم ریت ناپایدار بود اگه 30 قفل بود که عالی میشد Reactions: Ali_Asghar, Arth@s and Sega_genesis
نوشته شده توسط Sega_genesis: یه بازی باحال بیشتر... تنها مشکلش به نظر من فریم ریت ناپایدار بود اگه 30 قفل بود که عالی میشد
simplexcomic96 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,327 سرباز كوچولو پلي يك رو كسي ميدونه اسم اصليش چي بود? Reactions: Ali_Asghar, Sega_genesis and mqg1387
mqg1387 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,328 نوشته شده توسط simplexcomic96: سرباز كوچولو پلي يك رو كسي ميدونه اسم اصليش چي بود? بیشتر... Metal Slug Reactions: Ali_Asghar and Sega_genesis
نوشته شده توسط simplexcomic96: سرباز كوچولو پلي يك رو كسي ميدونه اسم اصليش چي بود? بیشتر... Metal Slug
simplexcomic96 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,329 نوشته شده توسط mqg1387: Metal Slug بیشتر... نه اين نبودش ، سه بعدي شوتر بود ، دو نفره توي مپ بايد طرف مقابل ميكشتي ، تانك و شعله افكن و بازوكا و توپ هم داشت ، spilit screen , verses بود Reactions: Ali_Asghar, Sega_genesis and mqg1387
نوشته شده توسط mqg1387: Metal Slug بیشتر... نه اين نبودش ، سه بعدي شوتر بود ، دو نفره توي مپ بايد طرف مقابل ميكشتي ، تانك و شعله افكن و بازوكا و توپ هم داشت ، spilit screen , verses بود
mqg1387 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,330 نوشته شده توسط simplexcomic96: نه اين نبودش ، سه بعدي شوتر بود ، دو نفره توي مپ بايد طرف مقابل ميكشتي ، تانك و شعله افكن و بازوكا و توپ هم داشت ، spilit screen , verses بود بیشتر... اون دیگه سرباز کوچولو نبوده مگه اینکه برای ps2 رو میگی که یه ریبوت بود. Reactions: Ali_Asghar and Sega_genesis
نوشته شده توسط simplexcomic96: نه اين نبودش ، سه بعدي شوتر بود ، دو نفره توي مپ بايد طرف مقابل ميكشتي ، تانك و شعله افكن و بازوكا و توپ هم داشت ، spilit screen , verses بود بیشتر... اون دیگه سرباز کوچولو نبوده مگه اینکه برای ps2 رو میگی که یه ریبوت بود.
mqg1387 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,331 نوشته شده توسط Sega_genesis: هنوز تو ذهنمه تریلر بازی killzone برای ps2 شبکه game one نشون میداد بیشتر... تریلر به شدت خفنی داشت Reactions: Ali_Asghar and Sega_genesis
نوشته شده توسط Sega_genesis: هنوز تو ذهنمه تریلر بازی killzone برای ps2 شبکه game one نشون میداد بیشتر... تریلر به شدت خفنی داشت
simplexcomic96 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,332 نوشته شده توسط Sega_genesis: بعد همچین چیزی تعریف کردی کجاش سرباز کوچولو هست شاید contra ps1 بوده که 3d بود بازیش بیشتر... ما به اين نام ميشناختيم اون زمان ، براي دوران ww2 بود ادواتش Reactions: Sega_genesis, Ali_Asghar and mqg1387
نوشته شده توسط Sega_genesis: بعد همچین چیزی تعریف کردی کجاش سرباز کوچولو هست شاید contra ps1 بوده که 3d بود بازیش بیشتر... ما به اين نام ميشناختيم اون زمان ، براي دوران ww2 بود ادواتش
simplexcomic96 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,333 خودم تو نت پيداش كردم army men تو نت زدم toy soldiers بعد قاطي عكسا بودش ، از روي اسم لينك شده عكس فهميدم Reactions: Ali_Asghar, Arth@s, Sega_genesis and 1 other person
خودم تو نت پيداش كردم army men تو نت زدم toy soldiers بعد قاطي عكسا بودش ، از روي اسم لينك شده عكس فهميدم
simplexcomic96 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,334 تو ايران به نام سرباز كوچولو معروف بود Reactions: Ali_Asghar, Sega_genesis and mqg1387
mqg1387 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,335 نوشته شده توسط simplexcomic96: خودم تو نت پيداش كردم army men بیشتر... داداش اینا سرباز هستن ولی اسباب بازین تو بازی خیلیم بزرگ بودن Reactions: Ali_Asghar and Sega_genesis
نوشته شده توسط simplexcomic96: خودم تو نت پيداش كردم army men بیشتر... داداش اینا سرباز هستن ولی اسباب بازین تو بازی خیلیم بزرگ بودن
mqg1387 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,336 نوشته شده توسط simplexcomic96: تو ايران به نام سرباز كوچولو معروف بود بیشتر... تو ایران که یه سرباز کوچولو هست اونم metal Slugه شاید تو فامیل یا محل شما به این اسم معروف بوده Reactions: Ali_Asghar, Sega_genesis and simplexcomic96
نوشته شده توسط simplexcomic96: تو ايران به نام سرباز كوچولو معروف بود بیشتر... تو ایران که یه سرباز کوچولو هست اونم metal Slugه شاید تو فامیل یا محل شما به این اسم معروف بوده
mqg1387 کاربر سایت Apr 4, 2022 #2,337 یادمه اون سرباز سبز ها بعد داستان اسباب بازی خیلی معروف شدن Reactions: Ali_Asghar, highlight, Arth@s and 1 other person
mqg1387 کاربر سایت Apr 5, 2022 #2,338 Neo Geo برای بازی های شرکت snk خوب بود فقط(یا انحصاری) بازی های مولتی زیاد براش نیومد آخرین ویرایش: Apr 5, 2022 Reactions: milad.ps4, highlight, Ali_Asghar and 1 other person
mqg1387 کاربر سایت Apr 5, 2022 #2,339 نوشته شده توسط Sega_genesis: بیا زلدا برات پیدا کردم چه گوگولیه و مهربون @highlight @Z-fan @blak بیشتر... به قول این جدیدا برم چشمام رو با اسید بشورم بر میگردم Reactions: highlight, Ali_Asghar and Sega_genesis
نوشته شده توسط Sega_genesis: بیا زلدا برات پیدا کردم چه گوگولیه و مهربون @highlight @Z-fan @blak بیشتر... به قول این جدیدا برم چشمام رو با اسید بشورم بر میگردم
mqg1387 کاربر سایت Apr 5, 2022 #2,340 نوشته شده توسط mqg1387: به قول این جدیدا برم چشمام رو با اسید بشورم بر میگردم بیشتر... سری eye toy play خیلی عالی بودن واقعا با کیفیت بودن و قابلیت های eyetoy هم به خوبی نشون میدادن Reactions: highlight, Ali_Asghar and Sega_genesis
نوشته شده توسط mqg1387: به قول این جدیدا برم چشمام رو با اسید بشورم بر میگردم بیشتر... سری eye toy play خیلی عالی بودن واقعا با کیفیت بودن و قابلیت های eyetoy هم به خوبی نشون میدادن