انجمن طرفداران Game Boy Advance

ميشه ادرس دقيقش رو پي ام كنيد؟ يادمه خيلي وقت پيشا كارتريج رو ميگرفتم ١٢!اوريج با باكس.گرون بود اون موقع واسه خودش! سوپر كارتو هم ميشه از همونجا گير اوورد؟ ممنون!

Sent from my iPhone using Tapatalk

آدرس دقیق رو باید وایسی nintendo_3ds بیاد بده :d من فقط میدونم توی توپخونه هستش :-"

سوپر کارد هم توی فروم پرشین تولز بگردی پیدا میشه ولی لامصب بد جور گرونه! تو خود خارج هم گرونه! اونور 50 دلاره...

--------------------

شما الآن خود GBA رو دارید؟! چه مدلی؟

ميشه ادرس دقيقش رو پي ام كنيد؟ يادمه خيلي وقت پيشا كارتريج رو ميگرفتم ١٢!اوريج با باكس.گرون بود اون موقع واسه خودش! سوپر كارتو هم ميشه از همونجا گير اوورد؟ ممنون!

تهران - پاساژ لباف - سمت راست مغازه کیان بقل پله ای که میره بالا

من که کارتج بدون جعبه اینا میگرفتم 5 هزار اون موقع

همیشه هم صحیح و سلامت بود

البته اون موقه مغازه مگامن شعبه دومش که تو پاساز تو تجریش بود کارتجاش همیشه ایراد داشت

باید بپرسی هم از کیان بپرس هم از حیدری

حیدری باتری و لوازم گیم بوی ادونس هنوز داره

یه سوال فنی
سوپر.کارد روی ds lite جواب میده؟یا فقط مخصوص خود گیم.بوی هست؟؟

رو ds lite هم جواب میده

میگم آدرین مطمئنی که این GBA SP کلون ها هیچ مشکلی ندارن؟ یعنی همه بازی ها رو میارن؟ نخریم بعد پشیمون بشیم :(

آره اینا یه زمانی بازار پر کردن یه کلون کپی صد در صد برابر نسخه اصلی ادونس sp بودن مزیتشون این بود حافظه داخلی داشتن وصل میکردی کامپیوتر بازی میریختی خودشونم 200 تا بازی gba داشتن

فقط gba اجرا میکردن

دوستام خریده بودن مشکلی نداشتن

حتی مثل خود ادونس sp نوشته Gameboy advance sp در اصل با گیم بوی ادونس sp اوریج هیچ فرقی نداره بنظرم ارزششم بیشتره چون سوپر کارت دیگه نیاز نیست

البته هواست باشه gb station light 2 نخری این یه دستگاه چینیه تازه اومده خیلی شبیه ادونس sp ه اما بازیا میکرو داره به تلویزیونم وصل میشه

اینم عکساش

gb-station-light-gameit-1209-29-GameIt@4.jpg

آدرس دقیق رو باید وایسی nintendo_3ds بیاد بده :d من فقط میدونم توی توپخونه هستش :-"

سوپر کارد هم توی فروم پرشین تولز بگردی پیدا میشه ولی لامصب بد جور گرونه! تو خود خارج هم گرونه! اونور 50 دلاره...

--------------------

شما الآن خود GBA رو دارید؟! چه مدلی؟

بله من gbasp دارم اينم عكسش! يادمه ٨٠ گرفتمش!
venyqe7y.jpg

راستي اين جريان كلون چيه؟ ميرزه بگيرم؟ جنس خود نينتندو رو داره؟ خدا وكيلي من هر شبيه سازي رو ديدم لذت gba رو نداره !

آخرین ویرایش:
آره اینا یه زمانی بازار پر کردن یه کلون کپی صد در صد برابر نسخه اصلی ادونس sp بودن مزیتشون این بود حافظه داخلی داشتن وصل میکردی کامپیوتر بازی میریختی خودشونم 200 تا بازی gba داشتن

فقط gba اجرا میکردن

دوستام خریده بودن مشکلی نداشتن

حتی مثل خود ادونس sp نوشته Gameboy advance sp در اصل با گیم بوی ادونس sp اوریج هیچ فرقی نداره بنظرم ارزششم بیشتره چون سوپر کارت دیگه نیاز نیست

البته هواست باشه gb station light 2 نخری این یه دستگاه چینیه تازه اومده خیلی شبیه ادونس sp ه اما بازیا میکرو داره به تلویزیونم وصل میشه

اینم عکساش

gb-station-light-gameit-1209-29-GameIt@4.jpg

اگه همه بازی هارو خوب مثل آدم (:d) بیاره عالیه! وگرنه نمیخرمش :d

این چینی ها هم بی خیال نمیشنا :d

بله من gbasp دارم اينم عكسش! يادمه ٨٠ گرفتمش!
venyqe7y.jpg

راستي اين جريان كلون چيه؟ ميرزه بگيرم؟ جنس خود gbasp رو داره؟ خدا وكيلي من هر شبيه سازي رو ديدم لذت gba رو نداره !

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوش به حالت :(( من دلم یکی دقیقا عین اینو به شدت میخواد :(( چند میفروشی؟ :d :-"

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بفروشمش! كلي خاطره دارم! تازه ٤٢ تا از كارتريجاش رو فروختم مثه چي پشيمونم! از پايتخت گرفتمش وقتي كلاس ٤ ام بودم! :)
ايشالله يكي خييييلي بهتر گيرت بياد!

اول گیرش بیار بعد بگو میخرم یا نمیخرم :d

تازه میکرو طرح psp go . psp street و gba مدل اولی هم دادن :d

Handheld_game_console_video_game_player_GB_Station_light_634654672351019918_5.jpg

pvpgame3.jpg

ایدی نوب 86 تو پرشین فروم تولز یه گیم بوی ادونس میکرو دست دوم خط وخش دار با یه گیم بوی ادونس میکرو قرمز در حد آک با همه لوازم با یه گیم بوی ادونس sp مشکی اک با ds lite ریجن کره گذاشته بود برای فروش بهش پیام دادم همرو خریدم اما جواب نداد

بفروشمش! كلي خاطره دارم! تازه ٤٢ تا از كارتريجاش رو فروختم مثه چي پشيمونم! از پايتخت گرفتمش وقتي كلاس ٤ ام بودم! :)
ايشالله يكي خييييلي بهتر گيرت بياد!

پس مثل قدیم منی

من هر سه مدل گیم بوی ادونس گرفته بودم ولی خدایی مدل اولی زیاد خوب نبود بلک لایتش خیلی ضعیف بود شارزی هم نبود

آخرین گیم بوی ادونسم مدل میکرو بود

براش قاب جدا خریده بودم پک لوازم 35 تیکه

حدود 35 تا کارتج داشتم البته مثل تو باکس دار نبودن

رادیو که بالا کنسول وصل میشد

دوربین گیم بوی ادونس

سوپر کارت همه کاره

خود مدل میکرو کیف داشت

سال 87 فروختم بخاطر نیاز مالی شدیدم هنوز که هنوزه دلم میسوزه با اینکه سال 83 اولین مدل ds خریدم و سال 85 مدل ds lite خریدم اما هیچی نتونست جا gba برام بگیره

ببخشید یه عکس از کلون خوبه GBA SP میشه ببینم ؟

اسم دقیقش چی هست ؟

ممنون

با gba sp مو نمیزنه حتی نوشته هاش یکی بود کیفیت و ساخت بدنشم یکی بود فقط کلون بود که صد در صد برابر خود sp بودش

جعبه اش همون جعبه sp بود که منارش عکس ماریو و Kirby و ...... هم بود

این عکس جعبه یکی از کلون ها با کیفیت

482240fe189b0730e762d839b880c1bb.jpeg

این لینک سایت کلیپ یه کلون gba sp ه

http://www.kiestu2.com/videopage/on/PUi6vShMoY0.html

این عکس جعبه یکی از کلون ها با کیفیت

482240fe189b0730e762d839b880c1bb.jpeg

این لینک سایت کلیپ یه کلون gba sp ه

Nintendo prototypes : Game Boy Advance flash cart - YouTube

اگر بخوام بگیرم

جعبه اش حتما همین شکلی هست دیگه ؟ یا شبیه همین ؟ حتما روش نوشته شده GAMEBOYADVANCE SP ?

یه سوال دیگه جای مطمئنی رو میشناسید که کلون خوبی از gba رو بفروشه در تهران ؟ (میخواهید در پروفایلم بگید)

ممنون

- - -ویرایش - - -

راستی ببخشید اون لینک مربوط به پرتوتایپ کارتیج گیم بوی ادونس بود فکر کنم نه GBA کلون

خیلی ممنون

اگر بخوام بگیرم

جعبه اش حتما همین شکلی هست دیگه ؟ یا شبیه همین ؟ حتما روش نوشته شده GAMEBOYADVANCE SP ?

یه سوال دیگه جای مطمئنی رو میشناسید که کلون خوبی از gba رو بفروشه در تهران ؟ (میخواهید در پروفایلم بگید)

ممنون

- - -ویرایش - - -

راستی ببخشید لینک ویدیو مربوط به پرتوتایپ کارتیج گیم بوی ادونس بود فکر کنم نه GBA کلون

خیلی ممنون

پیشاپیش مبارکت باشه

هم همین جعبه هست هم یه جعبه هست عکس ادونس sp داره رو خود دستگاهم نوشته ادونس sp رو جعبه کنارش عکس کاراکترا نینتندوه . یکی دیگم هست کل جعبه اش مشکیه روش نوشته ادونس sp رو دستگاهم همینطور

اگه ننوشته باشه ادونس sp که یعنی از همین میکرو هاس که عکسشو بالا گذاشتم

چون کلون ها حافظه داخلی دارن و بازی برای تست روشون هست دستگاه روشن کردی بازی اجرا کردی دیدی بازیا gba ه و راحت اجرا میکنه بخر

ایمان کاظمی میگفت داره

من فردا میخوام برم پشت شهرداری ببینم گیر میارم جاییو . اگه بود خبر میدم چون خودمم میخوام یکی بخرم

فدات

تو لیست کلیپ ها پایینشو هم ببینی زده ادونس sp کلون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or