اموزش هک برای کنسول PS5

سلام خدمت دوستان بخصوص آقا رضا که چندسالی در این سایت زحمت میکشن و اخبار و اموزشها و سوالات کاربرانی چون من وسایر دوستان را با علم و دانش روز پاسخگویی میکنند بنده بخدا تا الان که این نوشته شما را خواندم اطلا نمیدونستم که این تاپیکی بنام من هستش چون من هم مثل بقیه دوستان جهت آگاهی و یادگیری از آموزشها و سوالات و پاسخها که شما آقا رضا زحمتش میکشیداز این تاپیک استفاده میکردم و من خودم اینقدر گرفتار کار کلوپم هستم(۱۱تاps5 و۴تاps4)و همینطور کپیخورکردن و نصب بازی ps4 وps5 وقتی ندارم برای اداره تاپیک_ هر چند دوست دارم مثل قبل تجربه های شخصی خودم در این زمینه را با دوستان به اشتراک بزارم ولی آقا رضا شما بسیار با دانش و استادتر هستید و من هنوز مثل یه کاربر ساده از آموزشهای شما و دوستان دیگر استفاده میکنم
سلام و احترام
داداش تنت سلامت;
میدونم ک گفتی تو کلوپ مشغولی , شما و امثالت با اینکه ندیدم و ب اصطلاح مجازی هست اینجا یکجورایی اما رفتارتون ثابت شده و عزیز هستین...
منتهای مراتب سوال شد راجب نظم تاپیک , منم عرض کردم خب تاپیک ب نام شما (هومن عزیزه)...البته اینم گفتم ک نمیدونم وقتشو داره یا خیر , ب هر حال شما خودتم در حد توان کمک کردی و بالاخره پستات هست اصلا هم بحث بده بستون گفتاری یا نوشابه باز کردن نیستاا , بگم حالا واسمون بعضیا نیان ماجراش کنن..!!(چون فهم تو هر انسانی یکجور تعریف میشه.)
ب هر حال داداش اصلا فرقی نداره و از نظرم مهمم نیس حالا اون اول تاپیک چی میگذره البته با احترام فراوان ب دستمون که پیشنهاد داده بود یا هر دوستی ک نظرش اگر در این خصوصه...بالاخره با این تعریف از ما یه زمان دلخور نشن!
در اخر تو هر پیج و یا هر جا خصوصا تو شرایط فعلی مهم اینه ب نظرم که هر موقع هر کی بتونه قدمی برداره خب خیلی ام عاالی...دمشم گرم..منم اصلا فعلا PS5 ندارم چون منطق دهه 60 حالا از نظر خودم این مبالغ فضایی رو قبول نداره برای خرید یک کنسول!!
ولی قطعا خودمم بیام از همینجا و تجربیات دوستان دیگه استفاده میکنم..

س
درود
بله روشو راه ک وجود داره.
شما می‌تونی با اتصال امن به اینترنت، تمام پایلودها را مستقیماً از طریق خود برنامه بدون نیاز به فلش مموری آپدیت یا نصب کنی. البته قبلش اینو در نظر داشته باش ک حتما کنسولت به سرورهای سونی وصل نمی‌شه تا آپدیت رسمی دانلود نکنه.(در غیر اینصورت عواقب بی احتیاطی و ناشی از اپدیت با مسئولیت خودته , پس حتما بهش توجه کن)
  • به بخش تنظیمات شبکه (Network Settings) در PS5 برو.
  • اتصال اینترنت را فعال کن اما تنظیمات DNS را روی دستی (Manual) بزار.
  • از DNSهای مخصوص هک (مثل DNS معروف Al-Azif یا گزینه‌های معتبر دیگه جامعه جیلبریک) استفاده کن ی سریاشو اول تاپیک ادرساشو گذاشته بودم دیگه نمیدونم تا الان معتبره یا نه تا دسترسی به سرورهای PlayStation Network کاملاً مسدود (Block) شه.
  • اگرم تا الان پیلود بلاک اپدیت اومده ک راحت از همین برای جلوگیری از اپدیت استفاده کن. خلاصه ک بلاک اپدیتو حتما ازش اطمینان و انجامش بده.
در ادامه و اطمینان موفیقت از بلاک اپدیت کنسولت مراحلو زیرو برو;

استفاده از استور داخلی برنامه (Cloud Repository)

برنامه itsPLK/ps5-payload-manager (یا نسخه جدیدتر آن Prospero Manager) یک ویژگی فوق‌العاده به نام Cloud Repository داره
  1. بعد از انجام جیلبریک دیسک، حتماً ابتدا پایلود nanoDNS.elf را روی کنسول اجرا کن تا اینترنتِ امن برای برنامه فعال بشه.
  2. وقتی هک دیسک را اجرا کردی، با گوشی یا کامپیوتر وارد منوی وب برنامه شو.
  3. به تب Cloud Repository یا بخش مدیریت سورس‌ها برو.
  4. در این بخش، برنامه به صورت خودکار لیست تمام پایلودهای جدید (مانند چیت‌ها، ابزارهای چت، FTP و نسخه‌های جدید خود برنامه) را از اینترنت ب اصطلاح فراخوانی می‌کنه.
  5. روی هر کدام که خواستی کلیک کن تا مستقیماً روی حافظه کنسولت دانلود، نصب یا آپدیت بشه و تمام.

نکته پایانی: از اونجایی که من خودم اینو بارها عرض کردم ک فعلاً به کنسول PS5 دسترسی شخصی مستقیم ندارم و شخصاً متد وب‌کیت رو ترجیح میدم و روی دیسک (bdjb) تست نکردم ، این راهنمایی و ترفند رو به نقل از یکی از دوستانم ک فعال در این زمینه س رو با توجه ب سوالت گذاشتم. پس حواست به نسخه‌ها و پیش‌نیازها باشه و با دقت انجامش بده.
سلام و ممنون از وقتی ک گذاشتی.این پی لود منیجر رو دارم اما اگر نانو دی ان اس رو پیدا کنم و نصب کنم بازم لازمه دی ان اس های دیگه ایرو تست کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or