rezagoli
کاربر سایت
سلام و احترامسلام خدمت دوستان بخصوص آقا رضا که چندسالی در این سایت زحمت میکشن و اخبار و اموزشها و سوالات کاربرانی چون من وسایر دوستان را با علم و دانش روز پاسخگویی میکنند بنده بخدا تا الان که این نوشته شما را خواندم اطلا نمیدونستم که این تاپیکی بنام من هستش چون من هم مثل بقیه دوستان جهت آگاهی و یادگیری از آموزشها و سوالات و پاسخها که شما آقا رضا زحمتش میکشیداز این تاپیک استفاده میکردم و من خودم اینقدر گرفتار کار کلوپم هستم(۱۱تاps5 و۴تاps4)و همینطور کپیخورکردن و نصب بازی ps4 وps5 وقتی ندارم برای اداره تاپیک_ هر چند دوست دارم مثل قبل تجربه های شخصی خودم در این زمینه را با دوستان به اشتراک بزارم ولی آقا رضا شما بسیار با دانش و استادتر هستید و من هنوز مثل یه کاربر ساده از آموزشهای شما و دوستان دیگر استفاده میکنم
داداش تنت سلامت;
میدونم ک گفتی تو کلوپ مشغولی , شما و امثالت با اینکه ندیدم و ب اصطلاح مجازی هست اینجا یکجورایی اما رفتارتون ثابت شده و عزیز هستین...
منتهای مراتب سوال شد راجب نظم تاپیک , منم عرض کردم خب تاپیک ب نام شما (هومن عزیزه)...البته اینم گفتم ک نمیدونم وقتشو داره یا خیر , ب هر حال شما خودتم در حد توان کمک کردی و بالاخره پستات هست اصلا هم بحث بده بستون گفتاری یا نوشابه باز کردن نیستاا , بگم حالا واسمون بعضیا نیان ماجراش کنن..!!(چون فهم تو هر انسانی یکجور تعریف میشه.)
ب هر حال داداش اصلا فرقی نداره و از نظرم مهمم نیس حالا اون اول تاپیک چی میگذره البته با احترام فراوان ب دستمون که پیشنهاد داده بود یا هر دوستی ک نظرش اگر در این خصوصه...بالاخره با این تعریف از ما یه زمان دلخور نشن!
در اخر تو هر پیج و یا هر جا خصوصا تو شرایط فعلی مهم اینه ب نظرم که هر موقع هر کی بتونه قدمی برداره خب خیلی ام عاالی...دمشم گرم..منم اصلا فعلا PS5 ندارم چون منطق دهه 60 حالا از نظر خودم این مبالغ فضایی رو قبول نداره برای خرید یک کنسول!!
ولی قطعا خودمم بیام از همینجا و تجربیات دوستان دیگه استفاده میکنم..