اموزش هک برای کنسول PS5

قدیمی ترا میگفتن سری ک درد نمیکنه دستمال نمی بندن..
داداش این اشتباه محض رو نکن! اصلاً نباید از نسخه ۱۰ آپدیت کنی بیای روی ۱۳.۶۰. قانون اول جیلبریک اینه که همیشه روی پایین‌ترین فریمور ممکن بمونی ک بارها و بارها عرض کردم تو بودی و میدونی دیگه خودت اینارو...!!
دلایلش اینه:
۱. امنیت و پایداری هک: فریمورهای پایین‌تر (مثل نسخه ۱۰ شما یا قبل از اون) همیشه هک‌های بسیار پایدارتر، راحت‌تر و با امکانات کامل‌تری دارند. هرچی فریمور بالاتر بره، لایه‌های امنیتی سونی سخت‌تر می‌شن.
۲. جیلبریک جدید ۱۳.۶۰: درسته که همین الان جیلبریک عمومی ریلیپس برای نسخه‌های ۷.۰۰ تا ۱۳.۶۰ منتشر شده اما این جیلبریک برای کسانی هست که مجبور بودن و از قبل روی ۱۳.۶۰ جا مونده بودن. کسی که نسخه‌اش پایین‌تره، حیفه ارزش دستگاهش رو با آپدیت کردن بیاره پایین.
۳. امکانات آینده: خیلی از قابلیت‌های پیشرفته مثل لینوکس، مادهای سنگین یا کدهای عمیق‌تر سیستم‌عامل، اول برای نسخه‌های پایین‌تر پایدار می‌شن.

نتیجه نهایی: روی همون نسخه ۱۰ بمون و اصلاً دست به آپدیت نزن. اینترنت کنسول رو قطع کن یا از DNS مخصوص ریلیپس (45.56.67.85) استفاده کن تا آپدیت خودکار کلاً بلاک بشه. از روی همون نسخه ۱۰ می‌تونی بازی‌ها رو با متدهای هک فریمورهای پایین‌تر یا بک‌پورت اجرا کنی و لذت ببری
کاستوف و شادمونت و نرم افزارهای دیکه رو بروز کنه چی ؟ مثلا رو 10 یوتیوب بمونم و کاستوف و شادمونت و نرم افزارهای دیکه رو بروز کنه ! تاثیر داره رو اجرا بازی ؟
این لینکوسم بزارید تا بتونیم بازیای ایکس رو هم اجرا کنیم .

• Like
Reactions: rezagoli
کاستوف و شادمونت و نرم افزارهای دیکه رو بروز کنه چی ؟ مثلا رو 10 یوتیوب بمونم و کاستوف و شادمونت و نرم افزارهای دیکه رو بروز کنه ! تاثیر داره رو اجرا بازی ؟
این لینکوسم بزارید تا بتونیم بازیای ایکس رو هم اجرا کنیم .
ای داد بیداد....اومدی نسازیااا
از دست تو باید چه کرد...پس اصلا تو ماجرا نیستیاااا...!!#-o
داداش گلم
بروزرسانی نرم‌افزارهای هوم‌برو (Homebrew) مثل Kstuff و ShadowMount تأثیر بسیار زیادی روی کیفیت اجرای بازی‌ها داره , اره خب تا اینجاش درست..
امااااا به هیچ عنوان نیازی به آپدیت کردن فریمور اصلی کنسول نداره که!
تو می‌تونی روی همون فریمور ۱۰ بمونی و این برنامه‌ها را به آخرین نسخه هم حالا اومده یا هر زمان بازم اپدیت بخواد بشه رو فریمورای هکی بالاتر , بازم آپدیت کنی.

تو دنیای PS5، حتی نسل قبل, نسخه فریمور کنسول (System Firmware) با نسخه نرم‌افزارهای هوم‌برو (Payloads) دو مقوله کاملاً جدان...

• Like
Reactions: satellitedvb
ای داد بیداد....اومدی نسازیااا
از دست تو باید چه کرد...پس اصلا تو ماجرا نیستیاااا...!!#-o
داداش گلم
بروزرسانی نرم‌افزارهای هوم‌برو (Homebrew) مثل Kstuff و ShadowMount تأثیر بسیار زیادی روی کیفیت اجرای بازی‌ها داره , اره خب تا اینجاش درست..
امااااا به هیچ عنوان نیازی به آپدیت کردن فریمور اصلی کنسول نداره که!
تو می‌تونی روی همون فریمور ۱۰ بمونی و این برنامه‌ها را به آخرین نسخه هم حالا اومده یا هر زمان بازم اپدیت بخواد بشه رو فریمورای هکی بالاتر , بازم آپدیت کنی.

تو دنیای PS5، حتی نسل قبل, نسخه فریمور کنسول (System Firmware) با نسخه نرم‌افزارهای هوم‌برو (Payloads) دو مقوله کاملاً جدان...
پس منم از 12.40 اپدیت نکنم به 13.60

پس منم از 12.40 اپدیت نکنم به 13.60
هرگز، هرگز به سمت فریمور بالاتر حرکت نکنید، مگر اینکه کاملاً مجبور بشید یا هکرها رسماً اعلام کنن که فریمور بالاتر پایدارتر و بهتره...
درسته که اینو بارها شخصا تکرار کردم که دنیای هک همیشه پر از غافلگیریه و هکرها نشون دادن که دیر یا زود سخت‌ترین لایه‌های امنیتی سونی رو هم پنبه می‌کنن؛ اما نباید فراموش کرد که با بالاتر رفتن فریمورها، معماری امنیتی سونی هم به شدت پیچیده‌تر و دیوارهای دفاعی‌ش بلندتر میشه.(بالاخره این وسط سونی و کلی شرکت بازی هم دارن تلاششون رو واسه بسته نگه داشتن انواع نفوذها انجام میدن)
دور زدن این دیوارهای جدید شاید غیرممکن نباشه، ولی قطعاً راه‌های نفوذ رو محدودتر و جیلبریک رو در طول مدتی ناپایدارتر می‌کنه. فریمورهای پایین، امتیازها و دسترسی‌های عمیقی به لایه‌های سخت‌افزاری (مثل هایپروایزر) دارن که مثل یک میراث طلایی همیشه برای اون نسخه‌ها باقی می‌مونه؛ قابلیت‌هایی که شاید و شاید با هیچ هک و دور زدنی حالا حالاها به فریمورهای بالاتر راه پیدا نکنن.

آخرین ویرایش:
اقا یکی میشه راهنمایی کنه من رو
۱- این پیلود که میگید چی هست که میگید میاد؟ مگه جیلبریک نیومده الان
۲- از جیلبریک این ۱۳.۶ ویدیو هست؟
۳- بعد از جیل بریک میتونم تو اکانت خودم بازی کنم یا حتما باید تو اکانتی که ساخته میشه بازی کرد؟
۴- بازی های هکی رو از کجا باید دانلود کنم و دیگه ریجن بازی مهم نیست برای دانلود؟
5- مراحل جیلبریک کردن ممکنه خطری داشته باشه ؟ یعنی باعث اسیب به کرنل یا سی پی یو بشه و کنسول معیوب شه؟
۶-تو این نسخه جدید زمان لازم برای اجرای جیل بریک از ۵۰ دقیقه شده چند ثانیه درسته؟
۷- این PKG چیه که میگن باید دوبار بازی دانلود شه و اینا؟
دوست عزیز کلا ساده میگم پیچیده نمیکنم
هک کردن چند مرحله داره اول باید از طریق وب یا روش های مختلف هک را انجام بدی بعد از انجام هک یک پیلود اتوماتیک اجرا میشه که با اون پیلودهای مورد انتظار را میشه به کرنل ارسال کرد

پیلود چیست ؟
برنامه ای هست که با ارسالش به کرنل کنسول کارهای خاصی را میشه انجام داد
مثلا یک کرنل ارسال میشه یک فایل منیجر ایجاد میکنه میتونی بری توی فایل های حافظه دستکاریشون کنی
یک کرنل بازی ها را به صفحه اصلی کنسول میاره میشه با کنسول بازی کرد
و ...

پس پیلودها برنامه های خیلی مهمی هستن و چندوقت یکبار آپدیت میشن و قابلیت های جدیدی بهشون اضافه میشه

دقیق نمیدونم حالت آفلاین هک اومده یا نه اگر نیامده سریع میاد صبر کنید آفلاین بیاد بعد هک کنید آنلاین دردسرهای خودش را داره

بعد از هک شدن کنسول توی هر اکانتی خواستین میشه بازی کرد ولی اگر بخواهین آنلاین بشین بهتره کنسول فکتورریست کنید

سایت های زیادی برای دانلود بازی هست مثل p30day.ir ولی بازم صبرکنید تا بازی های با فرمت pkg بتونن روی ورژن 13.6 قابل اجرا بشن(فرمت های دیگه هم هست که العان میشه بازی کرد ولی چندین عیب دارن عیب ها را نسبت به نسخه اورجینال بازی میگم سرعت لود کردن بازی و حجم بازی ها بیشتره و بعضی بازی ها اجرا نشدن روی حافظه داخلی کنسول و احتیاج داشتن به یک حافظه ssd اکسترنال سرعت بالا

ریجن اصلا معنایی توی هک نداره

دوست عزیز کلا هیچکس مسئولیتی بابت خرابی قبول نمیکنه ولی از وقتی کنسول ps4 هک شد دارم هک میکنم و کنسول های چندین نفر از آشناها را هم هک کردم دارن استفاده میکنن هیچ مشکلی برای خودم و بقیه پیش نیامده ممکنه موقع هک کنسول خاموش بشه بازم مشکلی پیش نمیاد بازم شما باید ریسکش خودتان بپذیرید

سرعت هک بالا درحد چند ثانیه هست

pkg نسخه شبیه به نسخه اورجینال بازی هست بهترین حالت بازی کردن فعلا تا ورژن 11.60 قابل استفاده است به احتمال زیاد تا 13.60 آپدیتش کنن

حیف پست اول قابل ویرایش نیست وگرنه کار با برنامه پیلودمنیجر را کامل تصویری میزاشتم تا مشکل همه حل بشه
اصلی ترین مرحله هک ارسال پیلودها با همین برنامه هست

آخرین ویرایش:
داداش دمت گرم برا توضیحی که دادی
نوکریم
فقط این هک افلاین و انلاین چیه ؟
داشتم سایت همون p30day رو نگاه میکردم دیدم بعضی بازی های به فرمتPKGنیسن و exFAT هستن یعنی اونا رو نمیشه انجام داد ؟
پس من فعلا صبر کنم تا PKGفایل ها قابل استفاده رو ۱۳.۶ بشن دیگه؟ قریمور کنسولم ۱۳.۶ هست الان و میخوام هک کنم.
اومدم راستی امتحان کنم اون DNS رو که میرم تو User Guide صفحه سفید میاد و هیچی لود نمیکنه چه مرگشه؟
شما برای اینکه کنسول را هک کنی هربار بعد از خاموش کردن کنسول باید هک را اجرا کنی هک دائمی نیست
کاری هم نداره درحد چندثانیه وقت میگیره
هک آنلاین یعنی کنسول باید به نت وصل باشه از طریق نت و رفتن به پیج خاصی کنسول را هک کنی
ولی آفلاین توی قسمت مدیا یک کره زمین اضافه میشه با زدن روش بدون نت عملیات هک آفلاین انجام میشه

فرمت pkg تازه اومده و بازی ها دارن کم کم به این فرمت تبدیل میشن قبلا بصورت پوشه ای که کلی فایل توش بود یا فرمت exfat همون بازی بصورت پوشه را تک فایل کرده بود ولی حجم بازی حدودا نزدیک دوبرابر حجم نسخه اورجینال ولی بازی ها بدون مشکل اجرا میشدن و یک فرمت دیگه fps که حجم بازی ها را نزدیک به نسخه اورجینال کرده ولی بعضی بازی ها با این پسوند قابل بازی نیستن

شما العانم میتونی بازی ها با فرمت exfat را بازی کنی ولی چون اورجینال بازی کردی ممکنه اوایلش برات لودینگ یکم بیشتر برات سخت باشه ولی عادت میکنی
بایدم عادت کنیم العان یک بازی بخواییم اورجینال بازی کنیم کلی باید هزینه کنیم همین هزینه نکردن به یکمقدار صبر می ارزه

ولی طبق گفته ها فرمت pkg که تا ورژن 11.60 قابل اجراست تا 13.60 میتونن قابل اجرا کنن وی هک هیچ چیزش قابل پیشبینی نیست
شما با فرمت exfat دانلود کن بعد pkg براتون قابل اجرا شد با برنامه روی pc قابل تبدیل هست

شنیدم سرور هک دان شده بابت همین میگم صبر کنید تا هک آفلاین بیاد شایدم اومده باشه دیگه این دردسرها را نداره

آفلاین هم مثل اینکه اومده خودم تست نکردم
Releases · itsPLK/ps5-webkit-autoloader
لازمه شما یکبار آنلاین هک کنید بعد webkit-autoloader-installer_v0.5.0.elf را با پیلود منیجر اجرا کنید دیگه کلا هک آفلاین میشه

فدا سرت داداش که لودینگ داره بهتر از ۲۰ تومن پول بازی دادنه.
فقط بعضی بازی ها اصلا دیتای هکیشون نیست مثل ۰۰۷ اینا با این ورژن جدید میان یا اینا رو نمیشه استفاده کرد با هک؟
اومدن بازی در کنسول های هکی یک پیش نیاز داره
اونم اینه اون بازی که اومده ورژن پایه اش یا آپدیتش باید تا اون ورژنی که کنسول هک شده باشه اگر بالاتر باشه دیتاش قابل دامپ شدن نیست
مثل همین 007 بالاترین ورژن هک تا دیروز 12.70 بود و این بازی فرمیور پایه اش بالاتر بود قابل بازی نبود العان که 13.60 بالاترین ورژن کنسول هک شده تقریبا تمامی بازی هایی که تاحالا برای ps5 اومدن قابل بازی هستن بازی های تا 13.60 با هک جدید توی همین چندروزه دیتای هکیشون میاد

بازی جدید بیاد تا ورژن جدید هک نشه قابل بازی نیست مثل gta بیاد برفرض فرمیور پایه اش 14.20 باشه تا 14.20 هک نشه قابل بازی نیست

• Like
Reactions: NightKing
من موفق شدم یک بار با لبتاب نصب کنید همه رو خودش نصب می‌کنه بعدش هم فقط بازی بریز سرعتش از ورژن ۱۲ بالاتر هست و اصلا هنگ نمیکنه ۱۳.۶۰ عالیه

برا منم وبکیت exe اتولودر روی کامپیوتر نمیاد بشه بروزر و .... جلبریک کرد کنسول انگار داستان داریم
من ویندوز ۱۱ دارم اومد بالا راحت

من موفق شدم یک بار با لبتاب نصب کنید همه رو خودش نصب می‌کنه بعدش هم فقط بازی بریز سرعتش از ورژن ۱۲ بالاتر هست و اصلا هنگ نمیکنه ۱۳.۶۰ عالیه

من ویندوز ۱۱ دارم اومد بالا راحت
متاسفانه لپتابم قدیمی نهایت ۷ نصب میشه گیر افتادیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: El sigloBlanco

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or