اموزش هک برای کنسول PS5

درود سپاس
عمو گلی این برنامه ها رو بی زحمت تو صفحه اول آموزش هک قرار بدید . قشنگ مرتب منظم جمع جور بشه تا بچه ها حالشو ببرن . :D 💙
درود فراوان
ببین رفیق اون موقع اگر یادت باشه ما داشتیم تو قسمت پیشنهاد تست هاست تو فروم مرتبط با ps4 , حالا خبری هایی هم اونجا بینش راجب PS5 میزاشتیم تا اون تاپیکم فعال بمونه...
خب دوستانی از قبیل خودت اومدن پیشنهاد دادن حالا ک داره خبرای بیشتری راجب PS5 میاد بیا تاپیک مجزا و مرتبط خودشو بزن
من دو تا تاپیک ایجاد کردم یکی همین اخرین خبر
یکی اموزش
خب نمیدونم چه اتفاقی افتاد ک قسمت اموزش رو تغییرش دادن و الان ب نام هومن عزیزه,البته فرقی هم نیس و بهترم شد چون واقعا دیگه این بخشم رسیدگی بهش شامل زمان زیادی میشه ک از عهده من واقعا خارجه و اول تاپیکم بهش اشاره داشتم , ک یک دلسوز میخواد خود کنسولم داشته باشه و بتونه با علاقه , ازمون خطا اینجام تجربیاتشو ب اشتراک بزاره البته از قبلو الانشم دوستان دارن زحمت میکشن جواب میدن تجربیاتشونو ب اشتراک میزارن ک خودش شامل زمان و خلاصه ش کار ساده ای نیس..پس با ارزشه.
در نهایت اینارو عرض کردم ک ب اینجا برسم اون نظم و کلا اداره بخش اموزش با هومن عزیزه...نمیدونم حالا زمانشو داره بتونه انجام بده یا نه..

آخرین ویرایش:
برنامه ps5-payload-manager در واقع همان موتور اصلی و هسته کاربردیه که پشت صحنه و جایگزین ELF Arsenal می‌شه؛
اگر ELF Arsenal را یک ماشین سنگین با کلی آپشن ظاهری (محیط گرافیکی، منوها و موسیقی) در نظر بگیریم که رم کنسول را پر میکنه و باعث کرش یا Kernel Panic میشه، ps5-payload-manager یک ابزار کاملاً مخفی، متنی و فوق‌العاده سبک ب نظر میرسه. این برنامه دقیقاً همان کار مدیریت و اجرای فایل‌های ELF را انجام می‌ده، اما بدون اینکه کنسول شما متوجه سنگینی آن بشه.
این ابزار به شکل زیر در هر دو روش هک وبکت و دیسک قابل استفاده س:

برخی از ویژگی ها بصورت مختصر و مربوط به نسخه جدید Prospero Manager یا همان ps5-payload-manager;
  • منوی تحت وب: یک داشبورد مدرن که اجازه می‌دهد پایلودها را با گوشی، کامپیوتر یا خود PS5 مدیریت کنید.
  • نصب آسان پایلودها: می‌توانید فایل‌های ELF جدید را از طریق فلش مموری (USB) یا دانلود مستقیم از اینترنت به دستگاه اضافه کنید.
  • اجرای خودکار (Autoload): لیستی از پایلودهای مهم را تعیین می‌کنید تا به محض باز شدن برنامه، خود به خود و پشت سر هم اجرا شوند.
  • آیکون در صفحه اصلی: یک شورت‌کات اختصاصی از برنامه روی منوی اصلی (Home Screen) کنسول می‌سازد تا سریع به آن دسترسی داشته باشید.
بستن اتوماتیک دیسک پلیر: بعد از اجرای هک، برنامه پخش‌کننده دیسک را خودکار می‌بندد (مخصوص کاربران هک دیسک).
PS5JB.jpg

لینک دانلود;
Release v0.5.1 · itsPLK/ps5-payload-manager

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or