اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان، وقت بخیر
حواسم نبود اکانت شخصیم روی کنسول مونده. الان راهی هست اول اکانت رو Disable کنم و بعد Sign out کنم؟
کنسول کلا دیگه به سرورای سونی متصل نمیشه که نگران اکانت باشی. دوست داری میتونی اکانت رو پاک کنی. پاکم نکنی تقاوتی نداره به سرور وصل نمیشه که ساین اوت و دیسیبل کنی

PS5 13.60 Relapse Jailbreak Released! (Overview & Setup)​

توضیحات بهمراه اموزش مراحل هک PS5 رو فریمورای 13.60 از MODDED WARFARE​

+
لینک و ابزاری ک در طول هک باید طبق همین مراحل اعمالو استفاده و پیش ببرید...

DNS servers:
62.210.38.117
45.56.67.85

Local DNS tool:
Releases · soniciso1/poopicker

Relapse Hosts:
PS5-Relapse
ps5

Web Browser pkg:
InternetBrowser-PS5M

آخرین ویرایش:

PS5 13.60 Relapse Jailbreak Released! (Overview & Setup)​

توضیحات بهمراه اموزش مراحل هک PS5 رو فریمورای 13.60 از MODDED WARFARE​

+
لینک و ابزاری ک در طول هک باید طبق همین مراحل اعمالو استفاده و پیش ببرید...

DNS servers:
62.210.38.117
45.56.67.85

Local DNS tool:
Releases · soniciso1/poopicker

Relapse Hosts:
PS5-Relapse
ps5

Web Browser pkg:
InternetBrowser-PS5M
درود . رو 10 یویتیوب هستم بمونم بازیاها رو با بک پورت اجرا کنم یا برم ورژن جدید ؟

• Like
Reactions: rezagoli
درود
امکانش هست بازیها رو با کابل لن مستقیم از کامپیوتر انتقال بدیم یا حتما باید تو فلش یا هارد اکسترنال باشه؟
من کل بازی‌های PS4 رو همینجوری با لن و سرعت خیلی بالا می‌ریختم، دیگه نمیدونم واس PS5 هم برنامه و امکانش هست یا نه

درود . رو 10 یویتیوب هستم بمونم بازیاها رو با بک پورت اجرا کنم یا برم ورژن جدید
قدیمی ترا میگفتن سری ک درد نمیکنه دستمال نمی بندن..
داداش این اشتباه محض رو نکن! اصلاً نباید از نسخه ۱۰ آپدیت کنی بیای روی ۱۳.۶۰. قانون اول جیلبریک اینه که همیشه روی پایین‌ترین فریمور ممکن بمونی ک بارها و بارها عرض کردم تو بودی و میدونی دیگه خودت اینارو...!!
دلایلش اینه:
۱. امنیت و پایداری هک: فریمورهای پایین‌تر (مثل نسخه ۱۰ شما یا قبل از اون) همیشه هک‌های بسیار پایدارتر، راحت‌تر و با امکانات کامل‌تری دارند. هرچی فریمور بالاتر بره، لایه‌های امنیتی سونی سخت‌تر می‌شن.
۲. جیلبریک جدید ۱۳.۶۰: درسته که همین الان جیلبریک عمومی ریلیپس برای نسخه‌های ۷.۰۰ تا ۱۳.۶۰ منتشر شده اما این جیلبریک برای کسانی هست که مجبور بودن و از قبل روی ۱۳.۶۰ جا مونده بودن. کسی که نسخه‌اش پایین‌تره، حیفه ارزش دستگاهش رو با آپدیت کردن بیاره پایین.
۳. امکانات آینده: خیلی از قابلیت‌های پیشرفته مثل لینوکس، مادهای سنگین یا کدهای عمیق‌تر سیستم‌عامل، اول برای نسخه‌های پایین‌تر پایدار می‌شن.

نتیجه نهایی: روی همون نسخه ۱۰ بمون و اصلاً دست به آپدیت نزن. اینترنت کنسول رو قطع کن یا از DNS مخصوص ریلیپس (45.56.67.85) استفاده کن تا آپدیت خودکار کلاً بلاک بشه. از روی همون نسخه ۱۰ می‌تونی بازی‌ها رو با متدهای هک فریمورهای پایین‌تر یا بک‌پورت اجرا کنی و لذت ببری

• Like
Reactions: satellitedvb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or