kaboodjame
عضو جدید
دوستان من تازه میخوام جیل بریک کنم: یکی میگه بعد از اجرای پی لود و موفق شدن جیل بریک، چه نرم افزارهایی رو باید نصب کنم و یا بازی چه جوری بریزم، ممنون از توضیحاتتون
مگه مهمه اکانت شخصی باشه رو دستگاه؟ اینو یکی توضیح بده چه کنیمسلام دوستان، وقت بخیر
حواسم نبود اکانت شخصیم روی کنسول مونده. الان راهی هست اول اکانت رو Disable کنم و بعد Sign out کنم؟
کنسول کلا دیگه به سرورای سونی متصل نمیشه که نگران اکانت باشی. دوست داری میتونی اکانت رو پاک کنی. پاکم نکنی تقاوتی نداره به سرور وصل نمیشه که ساین اوت و دیسیبل کنیسلام دوستان، وقت بخیر
حواسم نبود اکانت شخصیم روی کنسول مونده. الان راهی هست اول اکانت رو Disable کنم و بعد Sign out کنم؟
دمت گرمکنسول کلا دیگه به سرورای سونی متصل نمیشه که نگران اکانت باشی. دوست داری میتونی اکانت رو پاک کنی. پاکم نکنی تقاوتی نداره به سرور وصل نمیشه که ساین اوت و دیسیبل کنی
کلا این هک از ورژن 7 تا 13.60 هستش رو همه جواب فرقی نداره اجرا میشهالان ورژن من ۱۳.۴۲ هست اگر بخوام کپی خور کنم رو همین ورژن انجام بدم؟ یا اول ۱۳.۶۰ بکنم؟
درود . رو 10 یویتیوب هستم بمونم بازیاها رو با بک پورت اجرا کنم یا برم ورژن جدید ؟PS5 13.60 Relapse Jailbreak Released! (Overview & Setup)
توضیحات بهمراه اموزش مراحل هک PS5 رو فریمورای 13.60 از MODDED WARFARE
+
لینک و ابزاری ک در طول هک باید طبق همین مراحل اعمالو استفاده و پیش ببرید...
DNS servers:
62.210.38.117
45.56.67.85
Local DNS tool:
Releases · soniciso1/poopicker
Relapse Hosts:
PS5-Relapse
ps5
Web Browser pkg:
InternetBrowser-PS5M
من کل بازیهای PS4 رو همینجوری با لن و سرعت خیلی بالا میریختم، دیگه نمیدونم واس PS5 هم برنامه و امکانش هست یا نهدرود
امکانش هست بازیها رو با کابل لن مستقیم از کامپیوتر انتقال بدیم یا حتما باید تو فلش یا هارد اکسترنال باشه؟
قدیمی ترا میگفتن سری ک درد نمیکنه دستمال نمی بندن..درود . رو 10 یویتیوب هستم بمونم بازیاها رو با بک پورت اجرا کنم یا برم ورژن جدید