اموزش هک برای کنسول PS5

stellar blade شنیدم مشکل داره چون با فرمت pfs بازی مشکلی ندارم خودم تست نکردم
pop هم نسخه 4با 5 فرقی نداره astro هم مشکلی نداشتم
بقیه را جایی ندیدم مشکل داشته باشن ولی چون تبدیل زمانبر هست صبر میکنم تا زیرنویسش بیاد بعد تبدیل کنم
دوست عزیز شما با یوتوب هک میکنی یا وب کیت و ورژنت چنده؟
ورژن کنسول من 8.6 هستش یکی زده pkg کنی و یوتوب هک کنی بازیها هنگ میکنن درسته این؟

دوست عزیز شما با یوتوب هک میکنی یا وب کیت و ورژنت چنده؟
ورژن کنسول من 8.6 هستش یکی زده pkg کنی و یوتوب هک کنی بازیها هنگ میکنن درسته این؟
دوست عزیز چندین بار این موضوع را گفتم با چه روشی هک میکنی مهم نیست چون کرنل اصلی برای هر ورژن ثابته از من 10.01 هست کرنلش با شما یکی هست (کرنلی که برای ورژن شما و من استفاده میشه lapse هست)
من عشقی یکبار وب کیت یکبار دیسک یکبار یوتیوب ولی بیشتر یوتیوب با هم هیچ فرقی ندارن yotei هم هم با وب کیت هم با یوتیوب بازی کردم
تنها بازی که با pkg بازی کردم yotei بوده حدودا یکساعت عالی و روان بدون هیچگونه مشکل بود
assassin shadow , astro bot هم تبدیل و فقط اجرا کردم مشکلی نداشتن

دوست عزیز چندین بار این موضوع را گفتم با چه روشی هک میکنی مهم نیست چون کرنل اصلی برای هر ورژن ثابته از من 10.01 هست کرنلش با شما یکی هست (کرنلی که برای ورژن شما و من استفاده میشه lapse هست)
من عشقی یکبار وب کیت یکبار دیسک یکبار یوتیوب ولی بیشتر یوتیوب با هم هیچ فرقی ندارن yotei هم هم با وب کیت هم با یوتیوب بازی کردم
تنها بازی که با pkg بازی کردم yotei بوده حدودا یکساعت عالی و روان بدون هیچگونه مشکل بود
عجیبه همینطور یکسری از دوستان میگفتند تو تلگرام ورژن 8 حالا بالا وپایین فریز میشه بعد از دفعه اول منم امروز برای بار دوم که روشن کردم و هک یوتوب رو اجرا کردم کنسول فریز کردش 2 بار تست کردم همون شدش . چند نفر دیگه همینو گفتن دفعه اول که زدم درست اجرا شد بازی رو نصب کردم و اجرا شد و دفعه دوم که امروز باشه فریز شدش کنسول نفهمیدم دلیلش رو و مجبور شدم وب کیت بزنم اینم دفعه اول فریز شدش ولی بار دوم که ریستارت کردم اومدش بالا . امیدوارم فریز نداشته باشه این وب کیت . من تو نسخه اکسفت که داشتم یکبارم هنگ نکردش کنسول

• Like
Reactions: satellitedvb
یه سوال شاید نمیدونم تکراری باشد یا شایدم بنده درست متوجه نشدم و اینکه ذهن درگیرشه

الان مثلا یه بازی حجمش 150 گیگه و وقتی به pkg تبدیل میکنی , حجمش میشه تقریبا 75 گیگ . ایا موقع نصب 75 گیگ نصب میشه و فضا اشغال میکنه یا 150 گیگ یا 200 گیگ ؟
اگه با روش پی کا جی و 75 گیگ فضا نصب بشه خیلی بیشتر میشه بازی ریخت ...

یه سوال شاید نمیدونم تکراری باشد یا شایدم بنده درست متوجه نشدم و اینکه ذهن درگیرشه

الان مثلا یه بازی حجمش 150 گیگه و وقتی به pkg تبدیل میکنی , حجمش میشه تقریبا 75 گیگ . ایا موقع نصب 75 گیگ نصب میشه و فضا اشغال میکنه یا 150 گیگ یا 200 گیگ ؟
کلا pkg اومد که این معضل حل بشه و حل شده خوشبختانه

• Like
Reactions: satellitedvb

بله تقریبا نصف میشه و میتونید بازیهای بیشتری بریزید و همچنین سرعت لود بازیها بالاتر میره

• Like
Reactions: esi overlord
سلام.من ورژن ۴.۰۳ هستم و ۴ سال هست آپدیت نکردم دستگاه را و از هک پایدار نهایت استفاده را برده ام و امیدوارم هک جدید زودتر عرضه بشه همه بتونن تو این شرایط اسف بار قیمتها استفاده کنن.موضوع دیگه هم این هست که ۱ ماه هست لینوکس را هم نصب کردم و بازیهای جدید pc از جمله silenthill townfall هم امروز نصب کردم و راحت اجرا شد و با حداکثر تنظیمات با نرخ ۳۰ فریم برام اجرا و اگر تنظیمات کمتر کنم ۶۰ فریم هم میگیرم.از نصب لینوکس روی ps5 غافل نشید که فوق العاده هست و بسیار کاربردی و خیلی قدرتمند هست اجرای بازیها روی ps5.بنظرم آموزش نصب لینوکس و اجرای بازیها تاپیک جدا میخواد و یخورده سخت هست اجرای اول آن برای اکثر افراد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or