@rezagoli
یه ابزار برای بکاپ گرفتن از سیو ها معرفی کن
با ps5xplore میشه به فایل سیو ها دسترسی داشت و کپی کرد ولی مشکل مونت کردن سیو ها هست
ps5 save mounter ام نیاز به ftp داره که بخاطر y2jb نمیتونم کنسول رو به نت وصل کنم
خب رفیق گرامی
دقیقا از این موضوع اطلاع ندارمو دنبالشم نگرفتم اما اگر اپولو سیو هنوزم در خصوص خود کنسول PS5 نیومده ک ظاهرا اینطوره..
یک ویدیو اموزش راجب انتقال سیو بازیای PS4 ب روی PS5 ک از قبل اطلاع رسانی و پستشو بصورت مجزا گذاشتم..(ک نیاز ب اکتیو اکانت و FTP داره)
اما برای بکاپ و انتقال سیو بازیای PS5
روش زیرم هست(فقط موضوعی ک هست زمانیکه ب هر دلیل اعم از ریست فکتوری یا تعویض هاردو غیره,, ب هر دلیل ک انجام بدین ب نظر نیاز ب اکتیو اکانت هست ک در اول اشاره ای ب این موضوع نداره و گفته بصورت افلاینه..!
چیزی ک اولش میگه , نام یوزر اکانتی هست ک بکاپ هر سیوی از بازی ب اصطلاح ازش با این روش برداشته میشه بنابراین باید با همون یوزرم بعدا اقدام و جایگزینی سیو رو براش انجام داد ک ب نظر برای قبل از ریست کلی کنسول یا تعویض هاردو غیره...با اکتیو اکانت از قبل اینکار ظاهرا انجامپذیر باشه.(ب هر حال تستش ضرری نداره)
jailbreak ps5 how to backup save FILE’s 100% offline this can only be done for the Ps5
این پیلودم ک ظاهرا فقط بکاپ ازسیو بازیا میگیره و ریستور رو وعده تکمیلشو از مدتها قبل داده بودن ک فعلا خبری نیس...
GitHub - logic-68/Backup-SAV-PS5: A simple backup extractor per user profile
سلام.از توجه ویژه آقا رضا با اخبار بروز راجع به هک تشکر میکنم هرچند از سایتهای خارجی شخصا پیگیر اخبار هک هستم ولی همیشه خبرهای این تاپیک رو هم با اخباری که آقا رضا میزاره مطالعه میکنم و انصافا ترجمه هاشون هم دقیق و کامل بوده و اینکه اخبار هک کنسولها برای ما ایرانیها خیلی لذت بخشه و من ندیدم آقا رضا دنبال مدال یا افتخاری بوده باشن .ممنون از شما که بسیار آنلاین خبرها رو درج میکنید

⚘️
درود
الان کلا اکی شد ؟ میخام بدم بازار ولی همش دو دل هستم ؟ صبر کنم یا ؟
ممنون و سپاس از شما همینطور بقیه دوستان.
.................................................................................................................................................................................................................................
درود
رفیق گرامی ب نظرم خودتم میتونی نیازی نیس بدی بازار , با این حال اگر اینقدر تردید یا شاید تجربه نداری , خب شما صبر کن اگر دوستان دیگر اینجا موارد مربوطه ایتاهن جدیدو تست کردن و هر زمان مطمعن شدی بازم سوال کن تو همینجا ک اگر باشمو بدونم دریغ نمیکنم و یا دوستان دیگر هستنو بلکه اونا بتونن بهترم راهنماییت کنن..
بعد از اون دسته از کسانی بپرس ک انگار همه جا هستنو درگیرن فقط اینجا نیستن یا وقتی هستن دنبال مو تو ماستن,تاریخ هک,سوراخ هک,کلا از همه چی هم ادعا دارنو مطلعن!! ...مهم نیس بیخیال ..باشیم یا دوستان باشن کمکت میکنیم...
ب هر حال چندینو چند ساله ما هم اینجا داریم پست میزاریم و اینقدر تجربه داریم و اگر کسی در جریان نیست هر پستی رو ک بخواین ایجاد کنید و با اینکه اون زیر انلاین شدن هر کاربرم دقیقا مشخصه و راحت میشه فهمید کی یا چه زمان افراد انلاین میشن البته اینو بیشتریا تو پروفایل ویرایش نمیکنن و اگر پست جدیدی رو ببینن و بعدش بخوان هر موضوعی رو اطلاع رسانی کنن اون زیر با یک اعلام مشخص میشه ب فردی ک از قبل انلاین بوده یا حالا در حال ویرایش و تکمیله پستی از قبل هست مبنی بر اینکه شخصه دیگری هم اومده پست جدیدی رو گذاشته و نیاز ب رفرش پیجم نداره اینو صرفا جهت اطلاع عرض کردم...