اموزش هک برای کنسول PS5

ب هر شکل , قبلا FPS Counter بوده یا نبوده... الان اینطوری و ب طبق جدیدترین و اخرین اطلاع رسانی فعلی از LM زین پس ب این شکل و اونم فعلا بصورت ازمایشی در دسترسه
View attachment 402229
View attachment 402230
چه چیز خوبی اضافه کرده
ولی خبری از نسخه جدید اتاهن نیس هنوز

نسخه فایو میخوام
سایت dlpsgame زو هر هاستی میزنم کلی تبلیغ باز میشه اصلا نتونستم دانلود ازش
از کدوم هاستش دانلود میشه کرد؟
خیلی راحته ولی ی قلق مهم داره تمام صفحات تبلیغ رو بلافاصله ببنید...فقط،صفحه اصلی ...اگر هزار بار صفحه تبلیغ اومد ببند و روند دانلود رو از صفحه اصلی ادامه بده

چه چیز خوبی اضافه کرده
ولی خبری از نسخه جدید اتاهن نیس هنوز
خب میدونیکه همیشه زمان دقیقش رو کسی اطلاع نداره , طبیعتا همه خوبیشم ب نظرم ب همینه..
با توجه ب نسخه 2.4b ک زودتر از انتشار رسمیش اومده و هنوز پیج گیت هابش رو نسخه 2.3b هس
ک اونم از قرار معلوم برا تست , نسخه 2.4 رو ب اصطلاح تو دسترسی سریع قرار داده ب نظرم و اینطور ک حس میشه اینبار میتونه دلیل تاخیرش ایجاد تغییرات دیگری از قبیل هر چه بهتر شدن خصوصا در اجرای بازیها و موارد دیگم از جمله همین FPS Counter با ظاهری حالا بهترو جدیدتر باشه البته اینا گمانه زنی هست...ایشال ک تو نسخه جدیدش بتونه بخشی از موارد مهم رو اضافه و برخی ایرادات وارده رو برطرف کنه.

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان و آقا رضا که زحمت جواب دادن سوالهای ما را میکشند .دیروز یکی از همکاران گیم نتی من اخباری در مورد بازی GTA V نسخه هک شده 1.53 برویps4 (و احتمالا ps5 کپیخور ) گفت که این نسخه را میشه بین کنسولهای ps4 هک شده بصورت آنلاین تو سروری که هکرها تو دیسکورد راه اندازی کردن بازی کنند که بنظر خودم اگر این حرف صحت داشته باشه پس در ps5 کپیخور هم باید بشه اگر اخبار یا آموزشی در این مورد وجود داره لطف کنید یک اطلاع رسانی کنید .با سپاس از وقتی که میزارید

درود بر دوستان و آقا رضا که زحمت جواب دادن سوالهای ما را میکشند .دیروز یکی از همکاران گیم نتی من اخباری در مورد بازی GTA V نسخه هک شده 1.53 برویps4 (و احتمالا ps5 کپیخور ) گفت که این نسخه را میشه بین کنسولهای ps4 هک شده بصورت آنلاین تو سروری که هکرها تو دیسکورد راه اندازی کردن بازی کنند که بنظر خودم اگر این حرف صحت داشته باشه پس در ps5 کپیخور هم باید بشه اگر اخبار یا آموزشی در این مورد وجود داره لطف کنید یک اطلاع رسانی کنید .با سپاس از وقتی که میزارید
درود
هومن جان اطلاعی ندارم ولی اگرم ب این شکل ک میگی باشه ظاهرا باید از همون طریق سرورهای غیررسمی هم این موضوع بشه ک خودت بهش اشاره داشتی و البته اینم در جریانی ک تو نسل قبلم واسه برخی از بازیا اینطور شد ک از طریق این سرورهای غیررسمی میشد اونجا بیانو این قبیل بازیای هکی رو بصورت جمعی انجام بدن..بازم اگر خبری چیزی راجبش ببینیم حتما با توجه ب اینکه کلوپم داری و ممکنه ب کارت بیاد حضورت اطلاع میدم ...

اگر اینور جواب سوالتو دادم یا سوالاته دیگرو از اون قسمت اخرین اخبار هک PS5 اینجا تو قسمت اموزشی ی زمان جواب دادم حمل بر بی ادبی نباشه چون ب خاطر مساله ای هست ک اونور تو تاپیک اخرین اخبار بارها بهش اشاره داشتم , راجب اینگونه سوال و جواب ها حتی یک رفیق دیگه هم تو یک پست بهش اشاره داشت...

اینم اضافه کنم
البته سو تعبیر نشه اگر دارم بازم این موضوع رو تکرار میکنم اصلا منظورم ب پست هومن عزیز یا دوستان دیگرم نیس , بصورت کلی عرض میکنم...
این مشکلی هست ک اکثرا تو تاپیک ها وجود دارن ب جز موارد غیر اون و خارج از تاپیک ممکنه بارها سوالات و موضوعات خارج از اونم مطرح و بهش پرداخته بشه , جالبه ک جواب بعضی سوالات ممکنه داده نشه و اگرم جواب داده میشه یهو بصورت اسپم وار انجام میشه...الان بطور مثال , متاسفانه جواب سوالو صبح برای رفیقمون تو قسمت اخرین اخبار هک در رابطه با پست LM توضیح دادم اما بازم میبینم جوابی مشابه با اسپم قرار میگیره!!
امید ب اصلاح منتقد یا بعضی از اشخاصی ک کم لطفی میکنن و اینجا بازم رو اینطور موارد اسپم و انگار ظاهرا این قبیل افراد از همه چی هم اطلاع دارن از تخمین زمانهای شخصیه خودشون واسه انتشار هک گرفته تا ندونسته قضاوت زود برای اطلاعات فروشو تعویض کنسولو فریمورای مرتبطش بعلاوه مقایسه عجیب و بی منطق تو کنسول ها از لحاظ ظاهری ک کنسولای اسلیم و دیجیتال ظاهری نافرم دارن تا مقایسه شون با کنسولای استانداردو فاخر فت..البته بماند ک اشتباهات دیگری هم وجود داشتن صد البته عیبی حداقل از نظر من نداشته و فاقد اهمیته... ولی انگار ول کن ماجرا نیستن جالبه این هست ک از اشتباهات خودشون کوتاه نمیان ک هیچ از موارد درست و پستای کاملا بی طرف بقیه هم انتقادو ایراد و ب اصطلاح یقه گیری میکنن!!
امیدوارم اینگونه موضوعات توسط ناظم و ناظرین تو تاپیکهای مربوطه کنترل و باعث نظم و ارامش هر چه بهتر بشه...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان برای اجرا وکونگ بریا اپدیت دستگاه از 8.40 به 9 همون فایل رسمی اپدیت بگیرم درسته ؟
هنگام اپدیت جیلبریک اوتولدر نیازی انجام دادن دوباره نداره ؟
اول از دستگاه بکاپ بگیر برای روز مبادا
نسخه 8.4 رو هک کن با ایتاهن 2.4
دستگاه رو ریست کن
دستگاه رو با فایل رسمی اپدیت کن به 9
نسخه 9 رو هک کن

فکر کنم یه ویدیو تو کانال یوتوب modded warfare دیدم برای اموزشش

اول از دستگاه بکاپ بگیر برای روز مبادا
نسخه 8.4 رو هک کن با ایتاهن 2.4
دستگاه رو ریست کن
دستگاه رو با فایل رسمی اپدیت کن به 9
نسخه 9 رو هک کن
منظورتون اول از دستگاه بکاپ بگیر برای روز مبادا : یعنی برای سیو و تروفی ها میگید یا ممکنه دستگاه نرم افزاری ایراد پیدا کنه ؟

بعدش برای بازی وگونگ شاه میمون : یه بنده خدایی تو سایت پی سی دانلود نوشته: بعدازمبارزه اول میره به سمت چبتر اول سیو نمیشه وبرمیگرده ازاول شروع میشه.این نسخه هم ایراد داره
و مدیرم هم کفته از دامپرشه !
مشکل از کجاس ؟

• Like
Reactions: esi overlord
منظورتون اول از دستگاه بکاپ بگیر برای روز مبادا : یعنی برای سیو و تروفی ها میگید یا ممکنه دستگاه نرم افزاری ایراد پیدا کنه ؟

بعدش برای بازی وگونگ شاه میمون : یه بنده خدایی تو سایت پی سی دانلود نوشته: بعدازمبارزه اول میره به سمت چبتر اول سیو نمیشه وبرمیگرده ازاول شروع میشه.این نسخه هم ایراد داره
و مدیرم هم کفته از دامپرشه !
مشکل از کجاس ؟
من دانلود کردم کلی هم رفتم جلو مشکلی نداشت

@rezagoli

یه ابزار برای بکاپ گرفتن از سیو ها معرفی کن
با ps5xplore میشه به فایل سیو ها دسترسی داشت و کپی کرد ولی مشکل مونت کردن سیو ها هست
ps5 save mounter ام نیاز به ftp داره که بخاطر y2jb نمیتونم کنسول رو به نت وصل کنم
خب رفیق گرامی
دقیقا از این موضوع اطلاع ندارمو دنبالشم نگرفتم اما اگر اپولو سیو هنوزم در خصوص خود کنسول PS5 نیومده ک ظاهرا اینطوره..
یک ویدیو اموزش راجب انتقال سیو بازیای PS4 ب روی PS5 ک از قبل اطلاع رسانی و پستشو بصورت مجزا گذاشتم..(ک نیاز ب اکتیو اکانت و FTP داره)

اما برای بکاپ و انتقال سیو بازیای PS5
روش زیرم هست(فقط موضوعی ک هست زمانیکه ب هر دلیل اعم از ریست فکتوری یا تعویض هاردو غیره,, ب هر دلیل ک انجام بدین ب نظر نیاز ب اکتیو اکانت هست ک در اول اشاره ای ب این موضوع نداره و گفته بصورت افلاینه..!
چیزی ک اولش میگه , نام یوزر اکانتی هست ک بکاپ هر سیوی از بازی ب اصطلاح ازش با این روش برداشته میشه بنابراین باید با همون یوزرم بعدا اقدام و جایگزینی سیو رو براش انجام داد ک ب نظر برای قبل از ریست کلی کنسول یا تعویض هاردو غیره...با اکتیو اکانت از قبل اینکار ظاهرا انجامپذیر باشه.(ب هر حال تستش ضرری نداره)

jailbreak ps5 how to backup save FILE’s 100% offline this can only be done for the Ps5

این پیلودم ک ظاهرا فقط بکاپ ازسیو بازیا میگیره و ریستور رو وعده تکمیلشو از مدتها قبل داده بودن ک فعلا خبری نیس...
GitHub - logic-68/Backup-SAV-PS5: A simple backup extractor per user profile

سلام.از توجه ویژه آقا رضا با اخبار بروز راجع به هک تشکر میکنم هرچند از سایتهای خارجی شخصا پیگیر اخبار هک هستم ولی همیشه خبرهای این تاپیک رو هم با اخباری که آقا رضا میزاره مطالعه میکنم و انصافا ترجمه هاشون هم دقیق و کامل بوده و اینکه اخبار هک کنسولها برای ما ایرانیها خیلی لذت بخشه و من ندیدم آقا رضا دنبال مدال یا افتخاری بوده باشن .ممنون از شما که بسیار آنلاین خبرها رو درج میکنید🙏🌹⚘️
درود
الان کلا اکی شد ؟ میخام بدم بازار ولی همش دو دل هستم ؟ صبر کنم یا ؟

ممنون و سپاس از شما همینطور بقیه دوستان.

.................................................................................................................................................................................................................................
درود
رفیق گرامی ب نظرم خودتم میتونی نیازی نیس بدی بازار , با این حال اگر اینقدر تردید یا شاید تجربه نداری , خب شما صبر کن اگر دوستان دیگر اینجا موارد مربوطه ایتاهن جدیدو تست کردن و هر زمان مطمعن شدی بازم سوال کن تو همینجا ک اگر باشمو بدونم دریغ نمیکنم و یا دوستان دیگر هستنو بلکه اونا بتونن بهترم راهنماییت کنن..
بعد از اون دسته از کسانی بپرس ک انگار همه جا هستنو درگیرن فقط اینجا نیستن یا وقتی هستن دنبال مو تو ماستن,تاریخ هک,سوراخ هک,کلا از همه چی هم ادعا دارنو مطلعن!! ...مهم نیس بیخیال ..باشیم یا دوستان باشن کمکت میکنیم...
ب هر حال چندینو چند ساله ما هم اینجا داریم پست میزاریم و اینقدر تجربه داریم و اگر کسی در جریان نیست هر پستی رو ک بخواین ایجاد کنید و با اینکه اون زیر انلاین شدن هر کاربرم دقیقا مشخصه و راحت میشه فهمید کی یا چه زمان افراد انلاین میشن البته اینو بیشتریا تو پروفایل ویرایش نمیکنن و اگر پست جدیدی رو ببینن و بعدش بخوان هر موضوعی رو اطلاع رسانی کنن اون زیر با یک اعلام مشخص میشه ب فردی ک از قبل انلاین بوده یا حالا در حال ویرایش و تکمیله پستی از قبل هست مبنی بر اینکه شخصه دیگری هم اومده پست جدیدی رو گذاشته و نیاز ب رفرش پیجم نداره اینو صرفا جهت اطلاع عرض کردم...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or