medium
کاربر سایت
لینک های dlps قبل از رسیدن به لینک اصلی از چند صفحه تبلیغاتی باید رد بشی...نسخه فایو میخوام
سایت dlpsgame زو هر هاستی میزنم کلی تبلیغ باز میشه اصلا نتونستم دانلود ازش
از کدوم هاستش دانلود میشه کرد؟
اولین صفحه رو که باز میکنی باید روی کپچا captcha کلیک کنید
اگر بعد از کلیل کردن صفحه دیگه ای باز شد... اون صفحه تبلیغاتی هستش ... (میتونید ببندینش)-دقت کنید در هر صفحه تقریبا 3 یا 4 بار این اتفاق میفته...
بعد از اثبات انسان بودنتون continue کلیک میکنید ... در صفحه بعد یه مربع قرمز رنگ هست (continue ) روی اون کلیک میکنید -اگر بعد از کلیل کردن صفحه دیگه ای باز شد... اون صفحه تبلیغاتی هستش ... (میتونید ببندینش) - بعد از تمام شدن مدت 2باره رو اون مربع کلیک کنید و به پایین صفحه منتقل میشید ... اونجا get link کلیک کنید (مربع سبز )
یه صفحه ی دیگه هم مثل این هست -(همون مراحل صفحه قبل)
در صفحه بعد با 15 ثانیه منتظر بشید (این زمان توی یه دایره نشون داده میشه ... وقتی صفر شد پایین تر یک مربع سبز رنگ (get link ) فعال میشه... روی اون کلیک میکنید
صفحه بعدی ، صفحه دانلود اصلی هستش...
من خودم اگر یه بازی لینک مدیافایر داشته باشه از اون استفاده میکنم چون هیتلر نیست -سرعتش خیلی خوبه - قابلیت pause , resume هم داره...
تا جاییکه میدونم معتبر ترین سایت برای دانلوده و بقیه سایت ها از این سایت استفاده میکنن...
ولی اگر بتونید از سایت هایی مثل p30day -downloadha استفاده کنید خیلی بهتره(حجمتون بر اساس مصرف داخلی محاسبه میشه - سرعت بهتری داره و ....
موفق باشید