اموزش هک برای کنسول PS5

من نمی دونم چرا می گید بازی خوب کم داره حدود 250 تا بازی براش اوکی شده که حداقل 50 تاش واقعا خوبن
برای کسی که پی سی خوب نداره همینا 2 3 سال طول می کشه تموم کردنش
حالا درسته همه ی بازی هاش اوکی نشده اما اینجوریم نیست که بگیم به درد نمی خوره
از انچارتد لست WUKONG کرش 4 انتیل دون اتمیک هارت دیمن سولز تکن 8 GTA QUIET PLACE سایلنت هیل دراگون دگما الون این دِ دارک اسکورن گوست رانر CHANT LIES OF PI گوست او سوشیما REMNANT 2 IMMORTALS RIDE 5 TRINE 5 LORDS OF FALLEN EVER SPACE 2 FIST THE QUARY WO LONG ROBOCOP A PLAGE TALES 1-2 MORTAL KOMBAT 1 RE4 CALISTO PROTOCOL HOGWARTS STREET FIGHTER 6 EPIC MICKEY REMASTER RE2 RE3 GHOST WIRE THE ASCENT TMNT
اینا فقط بخشی از خوباشن مدام می شنوم می گن برای PS5 هیچی نداره فقط به درد 4 می خوره حالا چون چنتا انحصاری خوبش توی لیست نیست دلیل نمی شه بگیم هکش به درد نمی خوره با این همه بازی خوب
اولا که بازیهای ۵ pkg نیستن
هرکدوم یه دنیا فایله که با itemzflow اجرا میشه اونم داستانای خودش رو داره
بعدم اینا که گفتی همه قدیمی ان بازی جدید خیلی کم توشه اجرا شه

اولا که بازیهای ۵ pkg نیستن
هرکدوم یه دنیا فایله که با itemzflow اجرا میشه اونم داستانای خودش رو داره
بعدم اینا که گفتی همه قدیمی ان بازی جدید خیلی کم توشه اجرا شه
معلومه که FPKG نیست اگه بود که همشون تا 9.6 هک شده بودن هر چند هک اونم پیشرفت های خیلی زیادی کرده
هیچ داستانی نداره دیگه خیلی مگه کسی نوب باشه یک کپی پیست و ادرس بازی دادن براش سخت باشه
اون اجرا نشدن بازی روی اس اس دی اصلی هم با نسخه جدید حل شده البته دستی هم می شه درستش کرد اگه قبلا کپی شده باشه خودم تست کردم اوکیه
بعد مگه این هک پولیه؟ کلی بازی 23 سال اخیر که حتی توشون 2024 هم هست برای بازی کردنه تا هک پیشرفت بیشتری بکنه همشونم مجانیه مشکلش چیه.
اگه کسی نمی خواد هک بکنه یا دستگاهش نداره یا نمی خواد انلاین یا بازی روز از دست نده اصلا بهتره توی این تاپیکم نیاد اینجا برای عشاق هک هست حتی تست این کارها هم برای ماها جذابه

معلومه که FPKG نیست اگه بود که همشون تا 9.6 هک شده بودن هر چند هک اونم پیشرفت های خیلی زیادی کرده
هیچ داستانی نداره دیگه خیلی مگه کسی نوب باشه یک کپی پیست و ادرس بازی دادن براش سخت باشه
اون اجرا نشدن بازی روی اس اس دی اصلی هم با نسخه جدید حل شده البته دستی هم می شه درستش کرد اگه قبلا کپی شده باشه خودم تست کردم اوکیه
بعد مگه این هک پولیه؟ کلی بازی 23 سال اخیر که حتی توشون 2024 هم هست برای بازی کردنه تا هک پیشرفت بیشتری بکنه همشونم مجانیه مشکلش چیه.
اگه کسی نمی خواد هک بکنه یا دستگاهش نداره یا نمی خواد انلاین یا بازی روز از دست نده اصلا بهتره توی این تاپیکم نیاد اینجا برای عشاق هک هست حتی تست این کارها هم برای ماها جذابه
کاملا موافقم خوده من خیلی وقته روی ۹.۶۰ بودم همه منو ناامید کرده بودن ولی آقا رضا همش میگفت تو صحنه هک هیچ چیز بعید نیست و باید صبر کرد بعد از مدت ها هک شد و الانم بازی هایی که هست رو دارم بازی میکنم مطمئن هستم به زودی مشکل بازی های ps5 هم هک میشه فقط باید صبر کرد

خب اینم تست بازی Banishers Ghosts of New Eden در فریمور 7.01 بازی ک همین دیشبم برای PS5 نسخه هکی و در خصوص فریمورای 7 تا 10 منتشر شد(ظاهرا همه چیز خوب ب نظر میرسه)
View attachment 400656

TEST Banishers Ghosts of New Eden در PS5 7.01 SATA SSD خارجی
لینک:

https://x.com/i/status/1989816013873946896
یکی از مهم ترین مرحله این هک نصب بازی رو هار داخلی کنسول است
و بزودی این مانع هم برداشته خواهد شد.

بازی silent hill 2 رو نصب کردم هارد اینترنال و اکسترنال راحت اجرا شد ورژن ۸

فعلا نه ولی شاید وکانگ رو‌ بگیرم نسخه ۵ ببینم اجرا میشه یا ن
بازی وکانگ هارد داخلی و هارد خارجی راحت اجرا میشه ورژن ۹

یکی از مهم ترین مرحله این هک نصب بازی رو هار داخلی کنسول است
و بزودی این مانع هم برداشته خواهد شد.
بله , چه عده ای معتقد باشن چه نباشن این یک واقعیته , ب هر حال هر مانعی طبیعتا یک روزی برداشته میشه خصوصا تو این زمینه ها و مرتبط با جامعه هک کنسول...اما زمان این وسط واسه خیلیا مهمه و ب قول معروف مردمم عجولن!!
سو تعبیر واسه بعضیا نشه اینجا صحبت از بد بودن و زیر سوال بردن حتی مقاسیه مثلا مدل و نسل کنسولها نیس ب هیچ وجه..!
صحبت از کی و زمانه برای اجرای در خصوص خود بازیهای PS5عه ...چیزی ک نه اینجا همه جا دارن مدام سوال میکنن تا اونجا که اخر صدای اقای Speed-007(ضد حال) در اومد

اینطورمیگه مکانیزم حفاظتی سونی که جلوی اجرای پچ‌های غیررسمی (مثل fake PKGها) رو می‌گیره و باعث می‌شه بازی‌ها کرش کنن یا کار نکنن، و نمی‌شه بدون firmware خاص (FPKG) درستش کرد. پس هی سوال نکنید فلان بازی رو میشه اجرا کرد یا نه(نمیتونم درستش کنم)
بنابراین یک لیست گذاشته تا ملت متوجه بشن
البته اینم اضافه کنم این فعلا نظریه ایشونه و باید منتظر واکنش دیگرانم موند...
PS5JB.jpg
PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
بله , چه عده ای معتقد باشن چه نباشن این یک واقعیته , ب هر حال هر مانعی طبیعتا یک روزی برداشته میشه خصوصا تو این زمینه ها و مرتبط با جامعه هک کنسول...اما زمان این وسط واسه خیلیا مهمه و ب قول معروف مردمم عجولن!!
سو تعبیر واسه بعضیا نشه اینجا صحبت از بد بودن و زیر سوال بردن حتی مقاسیه مثلا مدل و نسل کنسولها نیس ب هیچ وجه..!
صحبت از کی و زمانه برای اجرای در خصوص خود بازیهای PS5عه ...چیزی ک نه اینجا همه جا دارن مدام سوال میکنن تا اونجا که اخر صدای اقای Speed-007(ضد حال) در اومد

اینطورمیگه مکانیزم حفاظتی سونی که جلوی اجرای پچ‌های غیررسمی (مثل fake PKGها) رو می‌گیره و باعث می‌شه بازی‌ها کرش کنن یا کار نکنن، و نمی‌شه بدون firmware خاص (FPKG) درستش کرد. پس هی سوال نکنید فلان بازی رو میشه اجرا کرد یا نه(نمیتونم درستش کنم)
بنابراین یک لیست گذاشته تا ملت متوجه بشن
البته اینم اضافه کنم این فعلا نظریه ایشونه و باید منتظر واکنش دیگرانم موند...
View attachment 400757
View attachment 400758
View attachment 400759
درود
پس یعنی این بازیار رو فعلا باید قیدش رو زد درسته ؟
تا اون حفاظ امنیتی برداشته نشه نمیشه بازی کرد این لیست رو ؟
هیچ کدوم از کال آف هام نمیشه فعلا .... 8->

سلام
الان با این روش جدید من دستگاهم رو که ورژن 6.2بود رو جیل کردم الان برای بازیهای جدید هک شده باید ورژن رو هم به مثلا به 8.20 اپدیت کنم یا اجرا میشه همینجوری ...یا باید بکپورت براشون بیاد ؟

• Like
Reactions: esi overlord
سلام
الان با این روش جدید من دستگاهم رو که ورژن 6.2بود رو جیل کردم الان برای بازیهای جدید هک شده باید ورژن رو هم به مثلا به 8.20 اپدیت کنم یا اجرا میشه همینجوری ...یا باید بکپورت براشون بیاد ؟
معمولا واسه بازیها بکپورت میاد که با فریمور های پایین ام اجرا بشن
تصمیم شخصیه من خودم همیشه رو بالاترین فریموری که هک شده باشه نگه میدارم کنسولمو

سلام لینک ایتاهن 2.4 رو میزارین؟
https://files.onejailbreak.com/etaHEN-2.4B.elf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or