اموزش هک برای کنسول PS5

سلام وقت بخیر آقا رضا من تو کلوپم 4تا ps5 کپیخور با ورژنهای4.51 - 4.51 - 6.50 - 7.61 -دارم که فعلا فقط 6.50
را با روش یوتیوب دارم استفاده میکنم ولی بدلیل اینکه بیشتر بازیهای عامه پسند و خوبش تو ورژن 9.60 هستش بنطرتون یکی از این کنسولهام را ارتقا بدم به 9.60 که بتونم از بازیهای بیشتری استفاده کنم معایب و مزایا اینکار چیه ؟ من هنوز ورژنهای 4.51 هام از هاست و 7.61 را از دیسک استفاده میکنم من از این روش جدید هک یوتیوب راضی هستم ولی تو سرم افتاده یکی از کنسولها را ببرم روی 9.60 ولی دو دل هستم لطفا نظرت بهم بگو ممنئن میشم

درود
پس یعنی این بازیار رو فعلا باید قیدش رو زد درسته ؟
تا اون حفاظ امنیتی برداشته نشه نمیشه بازی کرد این لیست رو ؟
هیچ کدوم از کال آف هام نمیشه فعلا .... 8->
سلام به دوستان
کنسول 7.61 رو از طریق xplorer و برنامه یوتوب اتولودر هک کردم
میخوام بدونم اگه به 9.6 اپدیت کنم و سیستم ریست بشه برنامه یوتوب باز هم کار میکنه و هک انجام میشه ؟
در واقع نمیخوام از روش ریستور بکاپ استفاده کنم
از جایی می شه لیست تمام بازی های ps5 که هک و قابل اجران دید
Speed-007(ضد حال) لیستی که داده !
spider man miles morales , all call of duty این بازیا برای پلی 5 و هم 4 هستش ! برای پلی 4 اجرا میشه یا فقط پلی 5 اجرا نمیشه ؟
سلام وقت بخیر آقا رضا من تو کلوپم 4تا ps5 کپیخور با ورژنهای4.51 - 4.51 - 6.50 - 7.61 -دارم که فعلا فقط 6.50
را با روش یوتیوب دارم استفاده میکنم ولی بدلیل اینکه بیشتر بازیهای عامه پسند و خوبش تو ورژن 9.60 هستش بنطرتون یکی از این کنسولهام را ارتقا بدم به 9.60 که بتونم از بازیهای بیشتری استفاده کنم معایب و مزایا اینکار چیه ؟ من هنوز ورژنهای 4.51 هام از هاست و 7.61 را از دیسک استفاده میکنم من از این روش جدید هک یوتیوب راضی هستم ولی تو سرم افتاده یکی از کنسولها را ببرم روی 9.60 ولی دو دل هستم لطفا نظرت بهم بگو ممنئن میشم
سلام و احترام ب دوستان
البته با ذکر و تکرار این مطلب ک عرض کردم , اصلا برای من فرقی نداره کجا و چطور اینگونه مطالب یا موضوعات مطرح بشن , ولی ی تشکر از شما دوستان ب خاطر توجه ب این تاپیک ب خاطر اموزش , سوالات و مشکلات کنسول PS5 رو ک اومدین اینجا و تو تاپیک مرتبط با خودش مطرح کردین...

ببین اون لیست بازیرو از نظر اون Speed-007 فعلا شرایطش اینطوریه ک میگه نمیتونم ب اصطلاح فیکسشون کنم ولی یادمون نره امثالی مثل اسپکتر فلت زی و اسلیرز
هنوز بصورت عجیبی بعد از اونهمه اخبار در اوایل هک اکنون سکوت کردن وگرنه اصلا خود اسلیرز هن و امکان اجرای بازیای PS4 رو فراهم کرد...پس از اینا و هر لحظه امکان یک خبر داغ غافل نشین حتی از خود همین اکو و غیره ...حالا لیست بازیایی ک داده اگر مختص PS5عه که خب هیچ , توضیحشم داده ولی اگر مشترک باشه اینطور بازیا با نسل قبل خب طبیعتا شما از عنوان نسل قبلش ب راحتی استفاده میکنی...

ب نظرم و اگر خودم کنسولو با فریمور زیر 6 در اختیار داشتم ب هیچ عنوان و فعلا اپدیت نمیکردم..
مگر اینکه بالاتر از این یعنی 6 یا 7.61 میبودم قطعا اپدیت میکردم ب همین 9.60 فعلی هر چن ک هیچگونه گارانتی هم از اتفاقات بعدش وجود نداره و اینگونه تصمیمات بعدش پشیمونیش ب پای شخص تصمیم گیرنده س ....یکبار توضیحم دادم اگر کنسولو بصورت خام در اختیار داشته باشین اصلا قبلش نیاز ب بکاپم نیست و با یک ریستور هک یوتیوب شما بازنشانی میشه این اپش رو فریمور فعلیتون ک قابلیت هک داره حالا اگربخوای رو همین اپدیت یا ریستور کنی ب احتمال زیاد و طبیعتا اپ پاک خواهد شد یا ممکن باعث بروز مشکلاتی بشه... لذا مجدد باید مراحل ریستور هکه یوتیوب رو انجام بدین ب هر حال ازمونو خطای نسبتا بی دردسری داره...
چقدم جالبه این عکس پروفایلت هومن عزیز ک منو یاده 26 سال قبل مینداره اونموقع ک کلوپ خیلی خیلی زیاد همگیرو همجا بود ولی خب الان دیگه حیف ک کمتر دیده میشه اینگونه جمع شدنها!!

آخرین ویرایش:
کنسول فت استاندارد ورژن 7.60
روش Y2JB
از بکاپی که MODDEDWARFARE برای اتو لودر قرار داده بود استفاده کردم...
مراحل هک فوق العاده راحت و سریع و ساده بود ...
از 10 باری که برای هک اقدام کردم 2 بار انجام نشد (بعد از اجرا برنامه یوتوب ، گزینه ETAHEN TOOL BOX در قسمت ستینگ ظاهر نشد ) ... ولی برعکس PS4 نه هنگ و نه خاموشی نداشت فقط دستگاه رو ری استارت کردم و دوباره نرم افزار یوتوب رو اجرا کردم...
5 بازی
A-Plague-Tale-Requiem
Medium
Remnant.2
Ghostwire Tokyo
Returnal
رو امتحان کردم...
هیچ راهی پیدا نکردم تا بشه این بازی ها رو روی هارد داخلی کپی و اجرا کرد ، و با توجه به آموزش MODDEDWARFARE بازی های PS5 ، فعلا فقط بوسیله هارد اکسترنال قابل بازی هستن...(اگر کسی راهی بلد هستش به من هم بگه) و خب متاسفانه من هارد اکسترنال SSD ندارم و روی هارد معمولی این تست رو انجام دادم...
1-A-Plague-Tale-Requiem : بهترین و راحت ترین اجرا مربوط به این بازی میشد... ولی با این حال کندی رو میشد حس کرد مخصوصا تو لودینگ ها ( به دلیلی که در ادامه ذکر میکنم حدس میزنم این کندی به خاطر هارد باشه...)
2-Medium این بازی هم نسبتا سریع اجرا شد
3-Remnant.2 : بعد از یه لودینگ طولانی وارد قسمت خلق کاراکتر شد بدون مشکل ، ولی بعد از اون مرحله وارد یه لودینگ بی پایان شد... - بعد از نیم ساعت بازی رو بستم و دوباره اجرا کردم... این دفعه وارد بازی شد و برای 1 ساعتی بازی رو امتحان کردم به غیر از کندی های 1 ثانیه ای مشکلی پیدا نشد...
4-Ghostwire Tokyo : اولش این بازی رو با اینکه نشون میداد ، اجرا نمیکرد و میگفت هیچ فایل اجرائیی پیدا نشد ... ولی بعد از چند ساعت روشن بودن دستگاه و امتحان بازی های دیگه یکدفعه ای این بازی هم اجرا شد (مثل بازی های قبلی)
5- Returnal: این اولین بازی بود که امتحان کردم ولی بعد از مارک استودیو Housemarque هیچ اتفاقی نیافتاد(یه لودینگ بی پایان)- بعد از امتحان بازی های دیگه و بعد از روشن بودن دستگاه برای چندین ساعت دو باره این بازی رو امتحان کردم ، بعد از چندین بار بستن و اجرا مجدد ، بازی اجرا شد ... کندی رو میشد حس کرد و ...
به طور خلاصه میتونم بگه با توجه به تجربه ای که کردم یه هارد اکسترنال SSD سریع حتما نیازه و در غیر این صورت واقعا بازی های خود PS5 قابل بازی کردن نخواهند بود... و خب متاسفانه من هارد اکسترنال SSD ندارم تا بتونم نحوه اجرای این بازی هارو روی یه هارد سریعتر امتحان کنم ولی از اونجاییکه با گذشت زمان (از روشن بودن دستگاه) بازی هایی که اولش اجرا نمیشدن هم اجرا شدن ، حدس میزنم مشکل از سرعت هارد بوده و نه از روش Y2JB
در تمام طول این مدت نه هنگ و نه خاموشی نداشتم...
ندیدم کسی تجربه اجرای بازی های خود PS5 رو به طور کامل برای این روش گفته باشه ... ، امیدوارم چیز هایی که نوشتم براتون مفید باشه...
موفق باشید.
یعنی اگر یه هارد اکسترنال باشد بازیا راحت اجرا میشه بدونه کندی و مشکل ؟

• Like
Reactions: esi overlord
سلام

هک netflix هم اومد

چند سوال دارم خدمت دوستان ssd حتما باید نسل 4 باشه(ssd m2 nvme gen4) تا ps5 شناسایی کنه ؟ ssd m2 نسل پایینتر میشه netflix را انتقال داد به کنسول؟

از دوستان کسی ssd blue wd را روی کنسول گذاشته ؟

یعنی اگر یه هارد اکسترنال باشد بازیا راحت اجرا میشه بدونه کندی و مشکل ؟
برای اجرایه خوب احتیاج به هارد ssd هستش و اینکه هنوز خیلی از بازیهایه ps5 رو نمیشه اجرا کردش
باید صبر کردش فعلا

سلام دوستانی که با برنامه itemzflow v1.12 بازی روی هارد داخلی کنسولشون میریزند و صفحه سیاه میشه و بازی اجرا نمیشه . حتما از itemzflow v1.10 برای ریختن بازی روی هارد داخلی کنسول استفاده کنید خودم اینکار را انجام دادم و چندتا بازی از جمله تیکن 8 را بصورت بکپورت بهمراه DLC هاش نصب کردم . همینطور کسانی که بعد نصب بازی مشکل صدا دارند هم من از طریق برنامه FileZila بازی Jumanji را مستقیم به پوشه data مستقیم کپی کردم (اگر کسانی قبلا ps3 داشتند و از کامپیوتر بازی به ps3 ریختن متوجه منظور من میشن) و بوسیله itemzflow v1.10 بازی را از روی هارد کنسول اجرا شد ولی مشکل اینه که این بازی خیلی کم حجم 74 دقیقه طول کشید نصب بشه حالا نمیدونم آیا سایر بازیها هم بشه به اینصورت به هارد داخلی انتقال داد یا نه چون در مورد بازیهای با حجم بالا منطقی و درست نباشه من تجربه شخصی خودم را در اختیار دوستان میزارم که اگر مشکلی مثل مشکل من داشتن حل بشه

سلام دوستانی که با برنامه itemzflow v1.12 بازی روی هارد داخلی کنسولشون میریزند و صفحه سیاه میشه و بازی اجرا نمیشه . حتما از itemzflow v1.10 برای ریختن بازی روی هارد داخلی کنسول استفاده کنید خودم اینکار را انجام دادم و چندتا بازی از جمله تیکن 8 را بصورت بکپورت بهمراه DLC هاش نصب کردم . همینطور کسانی که بعد نصب بازی مشکل صدا دارند هم من از طریق برنامه FileZila بازی Jumanji را مستقیم به پوشه data مستقیم کپی کردم (اگر کسانی قبلا ps3 داشتند و از کامپیوتر بازی به ps3 ریختن متوجه منظور من میشن) و بوسیله itemzflow v1.10 بازی را از روی هارد کنسول اجرا شد ولی مشکل اینه که این بازی خیلی کم حجم 74 دقیقه طول کشید نصب بشه حالا نمیدونم آیا سایر بازیها هم بشه به اینصورت به هارد داخلی انتقال داد یا نه چون در مورد بازیهای با حجم بالا منطقی و درست نباشه من تجربه شخصی خودم را در اختیار دوستان میزارم که اگر مشکلی مثل مشکل من داشتن حل بشه
خیلی هم عالی .شما بازی demon souls رو هم تست کردی با هارد داخلی؟ چون این یه بازی گمونم فقط از طریق اکسترنال اجرا میشه . و دقیقا مشکل صدارو هم داره من رو ۲ تا هارد تست کردم البته ssd نبودن گمونم نمیکنم تاثیر داشته باشه خیلی و اینکه برای این بازیها هم یه روش گویا بود به اسم پرمیشن یا هم چین چیزی که تخصصی تر از طریق همین ftp مقادیر پوشه بازی رو به ۷۷۷ تغییر میداد و بازی اجرا میشد .

خیلی هم عالی .شما بازی demon souls رو هم تست کردی با هارد داخلی؟ چون این یه بازی گمونم فقط از طریق اکسترنال اجرا میشه . و دقیقا مشکل صدارو هم داره من رو ۲ تا هارد تست کردم البته ssd نبودن گمونم نمیکنم تاثیر داشته باشه خیلی و اینکه برای این بازیها هم یه روش گویا بود به اسم پرمیشن یا هم چین چیزی که تخصصی تر از طریق همین ftp مقادیر پوشه بازی رو به ۷۷۷ تغییر میداد و بازی اجرا
سلام دوست گرامی متاسفانه این بازی را دانلود نکردم تستش کنم ولی امشب دانلود میکنم با هارد ssd t9 سامسونگ دارم اجرا میکنم و رو هارد داخلی دستگاه ببینم چجور . اون روش هم تو آموزش modded warfar دیدم واقعیت چیزی زیادی متوجه نشدم چون معلوم نیست برای همه بازیها ممکن باشه

سلام دوست گرامی متاسفانه این بازی را دانلود نکردم تستش کنم ولی امشب دانلود میکنم با هارد ssd t9 سامسونگ دارم اجرا میکنم و رو هارد داخلی دستگاه ببینم چجور . اون روش هم تو آموزش modded warfar دیدم واقعیت چیزی زیادی متوجه نشدم چون معلوم نیست برای همه بازیها ممکن باشه
اره ممنون حتما خبرشو بده بهم من ببینم چی میشه جریانش.

دوس عزیز ... بی زحمت اینام تست کن .. البته کفته های آقا گلی و 007 ... گفتن نمیشه ...
Stellar Blade و lise of p , witcher 3
nfs heat , red dead 1,2 , devil may cry5 ,CAPTAIN TSUBASA , ace combat 7 , call of durty 2014 , 2019 ,2020,2022

دوس عزیز ... بی زحمت اینام تست کن .. البته کفته های آقا گلی و 007 ... گفتن نمیشه ...
Stellar Blade و lise of p , witcher 3
nfs heat , red dead 1,2 , devil may cry5 ,CAPTAIN TSUBASA , ace combat 7 , call of durty 2014 , 2019 ,2020,2022
رفیق گرامی دقت کن..
کی تو پست هام و ب قول خودت حالا گفته هام , نظریه شخصی خودمو همراهه نشد یا منفی ب جا گذاشتم , میشه بهشون اشاره کنی!!!
اون پست و کلا اینگونه اخبار فقط جهت اطلاع رسانیه..بعلاوه اینکه اخرش ب وضوح عرض کردم ک این فعلا نظریه اون شخص ب نام speed-007 هست ک بعیده بی اساس هم اینطور بگه و منطق خودشم داره وگرنه اشخاص دیگری هستن ک میتونن و بهشون اشاره هم داشتم👇!

ولی یادمون نره امثالی مثل اسپکتر فلت زی و اسلیرز
هنوز بصورت عجیبی بعد از اونهمه اخبار در اوایل هک اکنون سکوت کردن وگرنه اصلا خود اسلیرز هن و امکان اجرای بازیای PS4 رو فراهم کرد...پس از اینا و هر لحظه امکان یک خبر داغ غافل نشین حتی از خود همین اکو و غیره ...

PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
رفیق گرامی دقت کن..
کی تو پست هام و ب قول خودت حالا گفته هام , نظریه شخصی خودمو همراهه نشد یا منفی ب جا گذاشتم , میشه بهشون اشاره کنی!!!
اون پست و کلا اینگونه اخبار فقط جهت اطلاع رسانیه..بعلاوه اینکه اخرش ب وضوح عرض کردم ک این فعلا نظریه اون شخص ب نام speed-007 هست ک بعیده بی اساس هم اینطور بگه و منطق خودشم داره وگرنه اشخاص دیگری هستن ک میتونن و بهشون اشاره هم داشتم👇!

ولی یادمون نره امثالی مثل اسپکتر فلت زی و اسلیرز
هنوز بصورت عجیبی بعد از اونهمه اخبار در اوایل هک اکنون سکوت کردن وگرنه اصلا خود اسلیرز هن و امکان اجرای بازیای PS4 رو فراهم کرد...پس از اینا و هر لحظه امکان یک خبر داغ غافل نشین حتی از خود همین اکو و غیره ...

View attachment 401217
View attachment 401218
بنده قصد جسارت یا چیزی رو ندارم و اینکه از این بنده خدا خاستم تست کنه بیشتر بخاطر اینکه خیالمون راحتر بشه ... حرفام تکرای باشد هر روز به این سایت سر میزنم . پس یعنی هر بازی که ایشون در صدر قرار میده مثل این عکس گذاشتی , راحت با هک اجرا میشه بدون ایراد درسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or