اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان از apollo save tool برای ps5 خبری نشد؟ چون بکاپ گرفتن با save mounter سخته و نیاز به سیستم داره

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم اگر روزی باتری بایوس سی پی یو ps5 خراب بشه در هنگام تعویض باتری بایوس برای اینکه باتری جدید کار بکنه باید مثل ps4 به psn وصل شد؟

سلام کنسول من نسخه ۶.۲ هست میشه با این روش جدید جیل کرد یا باید حتما اپدیت لشه ؟ممنونم پاسخ بدین
سلام
فعلا تا 9.60 همه کنسول ها کپی خور میشن...
------------------------
صفحه اخبار هک ps4 همیشه پیام اول هر صفحه یک پیام ثابت بود که اخرین وضعیت هک - لینک های لازم و ... توش جمع اوری میشد...
بد نیست برای این تایپیک هم این کار رو بکنید...

IMG_20251114_225123_931.jpg
IMG_20251114_225823_517.jpg
خب من امروز فرصت کردم و جیل رو انجام دادم چنتا نکته بگم به دوستان بر حسب تجربه و اینکه امیدوارم مفید واقع بشه ، میشه گفت یه پکیج تقریبا کامل اومده که با همون ریستور بکاپ هم خودش فایل لپس و هم ایتاهن یا پیلود رو اینجکت میکنه که به اصطلاح همون اوتولودر نام گرفته ، فقط بعد ریستور دستگاه رو مستقیم به نت نزنید چون اپ یوتوب ارور اپدیت میگیره و دیگه عمل نمیکنه قبلش dns بلاکر رو ست کنید برا dns هم فایله بکاپ هم dns رو خودم از پی سی دی گرفتم میتونید طبق اون هم عمل کنید و برا ست کردن هم نته مودم خاموش باشه و فقط از هات اسپات استفاده کنید که فقط به wifi وصل باشه بعد ست کردن dns راحت میتونید نتم وصل کنید و دیتابیس نرم افزاراتونو اپدیت کنید .

آخرین ویرایش:
View attachment 400536
View attachment 400537
خب من امروز فرصت کردم و جیل رو انجام دادم چنتا نکته بگم به دوستان بر حسب تجربه و اینکه امیدوارم مفید واقع بشه ، میشه گفت یه پکیج تقریبا کامل اومده که با همون ریستور بکاپ هم خودش فایل لپس و هم ایتاهن یا پیلود رو اینجکت میکنه که به اصطلاح همون اوتولودر نام گرفته ، فقط بعد ریستور دستگاه رو مستقیم به نت نزنید چون اپ یوتوب ارور اپدیت میگیره و دیگه عمل نمیکنه قبلش dns بلاکر رو ست کنید برا dns هم فایله بکاپ هم dns رو خودم از پی سی دی گرفتم میتونید طبق اون هم میتونید عمل کنید و برا ست کردن هم نته مودم خاموش باشه و فقط از هات اسپات استفاده کنید که فقط به wifi وصل باشه بعد ست کردن dns راحت میتونید نتم وصل کنید و دیتابیس نرم افزاراتونو اپدیت کنید .
چه dns ای زدی ؟
واسه من ۱۲۷ جواب نمیده

• Like
Reactions: esi overlord
دوستان خیلی تخصصی بحث میکنن و من نمی فهمم :-??
الان با این هک، چندتا بازی PS5 اجرا میشن؟ اصلا اجرا میشن یا فقط بازیهای ۴ قابل اجرا هستن؟
عمده بازیهای که اجرا میشه بازیهای ۴ عه اما هستن ۱۰ ۱۵ تا بازیهای مخصوص خود ۵ که با itemzflow اجرا میشن
در کل رو بازیهای ۵ حساب نکن اکثرا فقط بازیهای ۴ اجرا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or