esi overlord
کاربر سایت
یه لینک بزار لطفابا این ابزار هر چی پیلود دارید رو میتونید بریزیت تو روت usb تون بعد بزنید به کنسول یوتوب رو که اجرا کنید اتومات پیلود ها لود میشه دونه دونه
یه لینک بزار لطفابا این ابزار هر چی پیلود دارید رو میتونید بریزیت تو روت usb تون بعد بزنید به کنسول یوتوب رو که اجرا کنید اتومات پیلود ها لود میشه دونه دونه
سلامسلام کنسول من نسخه ۶.۲ هست میشه با این روش جدید جیل کرد یا باید حتما اپدیت لشه ؟ممنونم پاسخ بدین
چه dns ای زدی ؟View attachment 400536
View attachment 400537
خب من امروز فرصت کردم و جیل رو انجام دادم چنتا نکته بگم به دوستان بر حسب تجربه و اینکه امیدوارم مفید واقع بشه ، میشه گفت یه پکیج تقریبا کامل اومده که با همون ریستور بکاپ هم خودش فایل لپس و هم ایتاهن یا پیلود رو اینجکت میکنه که به اصطلاح همون اوتولودر نام گرفته ، فقط بعد ریستور دستگاه رو مستقیم به نت نزنید چون اپ یوتوب ارور اپدیت میگیره و دیگه عمل نمیکنه قبلش dns بلاکر رو ست کنید برا dns هم فایله بکاپ هم dns رو خودم از پی سی دی گرفتم میتونید طبق اون هم میتونید عمل کنید و برا ست کردن هم نته مودم خاموش باشه و فقط از هات اسپات استفاده کنید که فقط به wifi وصل باشه بعد ست کردن dns راحت میتونید نتم وصل کنید و دیتابیس نرم افزاراتونو اپدیت کنید .
اینو بزنچه dns ای زدی ؟
واسه من ۱۲۷ جواب نمیده
زدم جواب نمیدهاینو بزن
۶۲.۲۱۰.۳۸.۱۱۷
عمده بازیهای که اجرا میشه بازیهای ۴ عه اما هستن ۱۰ ۱۵ تا بازیهای مخصوص خود ۵ که با itemzflow اجرا میشندوستان خیلی تخصصی بحث میکنن و من نمی فهمم
الان با این هک، چندتا بازی PS5 اجرا میشن؟ اصلا اجرا میشن یا فقط بازیهای ۴ قابل اجرا هستن؟
هست نیاز به ftp و اینا دارهسلام دوستان روشی نیومده واسه ورژن 7.61 به بالا بدون اینکه اطلاعات پاک بشه یوتیوبو بریزم یا جیلبریک کنم؟
تا جیلبریک نشه کنسول به ftp دسترسی نداری عزیزمهست نیاز به ftp و اینا داره
دردسره یکم
من با فرض اینکه شما رو ۷.۶۱ با bdjb کنسولت رو جیلبریک کردی جواب دادمتا جیلبریک نشه کنسول به ftp دسترسی نداری عزیزم