AVerg
کاربر سایت
دوستان درود قصد خرید ps5 دارم الان تو بازار کدوم مدل با کدوم ورژن هک میشن؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید
درودسلام
الان تا چه ورژنی رو دیسک خور میشه هک رو اجرا کردش؟
Fat standard FW 7.61
دوستان درود قصد خرید ps5 دارم الان تو بازار کدوم مدل با کدوم ورژن هک میشن؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید
درودسلام
اسلیم کلا این ورژن استاندارد ندارهیعنی رو اسلیم دیسک خور جواب نمیده؟
خیر چون برای فعال شدن دیسک باید حتما دستگاه اپدیت بشهیعنی رو اسلیم دیسک خور جواب نمیده؟
7.61سلام
برنامه یوتیوب باید قبل چه ورژنی باشه تا بتونیم جیلبریک رو داشته باشیم؟یک هکر همیشه جایگاه خودشو داره و قابل مقایسه نیس اما فقط این بین وقتی صحبت از توافق و منفعت باشه خب تاخیر و طولانی شدنشم میتونه طبیعی باشه...
theflow اخیرا پچی ب نام orde_sbl_patch.c رو منتشر کرد ک ب نظر
KSTUFF رو بهینه تر و در نتیجه باعث اجرای خیلی سریعتر بازیهای PS4 در کنسول PS5 نسبت ب قبل میشه...
View attachment 396615
از اونطرفم ظاهرا Gezine در حال تمام کردن یا حتی اتمام پروژه خودش یعنی Y2JB هست
.خداحافظ lua را بگویید و به لطف دوست دوست داشتنی ما Gezine به Y2JB سلام کنید.
View attachment 396616
روش Y2JB معلوم شد تا چه فریموری رو ساپورت میکنه؟
با احترام فراوانسلام دوستان وقت بخیر.
من یک فایو اسلیم درایو دار دارم که از وقتی خریدم به نت وصلش نکردم و ورژن 7 هست.
میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم ؟ و اینکه ، این روش جدیدی که داره میاد و بالای این پیام در موردش صحبت کردید ، برای منی که تا الان نه آپدیت کردم و حتی دیسک درایو رو پیر نکردم و نرم افزارش رو ندارم ، میتونم ازش استفاده کنم یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
اینو یه توضیح میدی چطور ۲.۰b رو ۲.۳b کنماولین موضوع مهم ک دیشب و از قبلم تکرار و تکرار شد تو قسمت اخرین اخبار هک PS5
گفتیم و همونطورم اطلاع دارین برای کش هاست کنسول PS5 هر چن شاید اینطور به نظر بیاد ک تمامی مراحل ی چیزی شبیه ب مراحل هک در کنسول PS4عه اما همون نبودن مرورگر(البته اینو میشه برطرف کرد)و در حال حاضر با توجه ب هک فعلی پیلودهایی ک قبلا رو کنسول PS4 بصورت bin تو هاستها روتین بودن از جمله disable update و موارد دیگه الان فعلا برای کنسول PS5 ظاهرا بصورت elf هستن و ب همون صورت روتین رو هاستها نیستن و تا اماده شدن این موضوع ممکنه زمانبر باشه تا بلکه یک راهکاری براش بدن البته بصورت ویدیو تو یکی از اموزشهای MODDEDWARFARE دیدم که ظاهرا از طریق برنامه python در Pc و اتصال به کنسول از طریق شبکه میشه از لودر elf رو هم به کنسول فرستاد اما این روشها همواره با کمی پیچیدگی و زمان همراهه لذا استفاده از دیسک بوت ایمیج هک و روش فلو اینکارو انجام میده اما دسترسی ما به این دیسک و رایترشم محدوده از همه مهمتر dns های الازیف برای بستن اپدیت طی پیامی ک گفته شاید دیگه از کار بیفته و کار نکنه و کش هاست تو یوزرگایدم بعد از قطع نت و استفاده دوباره با صفحه سفید تو یوزرگاید همراه میشه به عبارتی عدم دسترسی به کش افلاین هاست.
اینا مواردی بود ک در اوایل ویدیو زیر و خودمم به بعضیاش اشاره کردم اما در اخر جایی هم دیدم ک حتی گفتن کش های هاستم ک انجام میدین تنظیم عملکرد (تنظیمات/سیستم/مرورگر وب/داده های وب سایت) در PS5 هیچ کاری نمی کنه البته میشه مسیرش رو با ftp تشخیص بدین و پاک کنین ولی جهت راحتی کار بازم ی فایل elf دادن برای پاک کردن این کش ها برای اینکه حافظه کش شما اشغال نشه بنابراین باید از پیلود PS5_Browser_appCache_remove استفاده کنید تا کش های هاست بصورت کامل حذف بشن اما مشکل اینجاس این پیلودم فرمتش elfعه.
لینک پیلود PS5_Browser_appCache_remove(بصورت elf):
Release PS5 Browser_appCache_remove · Storm21CH/PS5_Browser_appCache_remove
همه این توضیحاتو گفتم تا برسم با روش فعلی و اسون یعنی استفاده از ماژول ک توضیحات تکمیلی و نحوه کارشو تو ویدیو زیر میتونید ببینید(خودشم ک در ویدیو برای روش فعلی توصیه میکنه بدون کوچکترین اتصال کنسول به اینترنت)قبلا هم ک بارها در رابطه ش گفتیم برای استفاده بدون دردسر تا ی راهکار مناسب مثل زمان PS4 این میتونه خیلی بهتر و کم استرس تر از روش کش انلاین هاست باشه البته بازم هیچ اجباری نیست میشه صبر کنید تا روشهای بهتر و بدون هزینه ولی اگر این ماژولارو از قبل دارین میتونید تست و استفاده کنید.
___________________________________________________________________________________________________________
روش کاملا افلاین با استفاده از ماژول بدون کوچکترین اتصال به نت ک دوستان میتونن از این روشم استفاده کنن.
echo stretch به تازگی برای دو ماژول ESP8266 و ESP32S2 مجموع هاستهای مورد نظر برای هک کنسول PS5 برای فریمور 4.03 , 4.50 رو اپدیت کرده
added Ildesauce and kstuff 4.03 and 4.50
ESP8266:
EchoStretch.PS5.ESP8266.2023-10-22
ESP32S2:
EchoStretch.PS5.ESP32S2.2023-10-22
pass:
12345678
از این اموزش و dns استفاده کن
View attachment 396859
Jailbreak PS5 With New etaHEN 2.3B (Easy Method) + Full Guide
این روش yjb کی میاد؟سلام روند کار تا به الآن
سلام . روند کار و تست ها به خوبی انجام شده و حتی یه فایل تست هم برا دانلود گذاشتن ولی هنوز پابلیک نشده . اگه مراحل به همین خوبی پیش بره تا یکی دو هفته دیگه شایدم زودتر عمومی می شه احتمالااین روش yjb کی میاد؟