اموزش هک برای کنسول PS5

Homan425

کاربر سایت
سلام خدمت آقا رضا یه سوال داشتم در مورد این ماژژولها اینکه از کجا اینها را تهیه کنیم بخریم سایتهای زیادی را دیدم سایت خاصی سراغ دارید راهنمایی کنید تهیه کنم و بقیه کار را هم طبق ویدیو بالا انجام میدم - من یه ps5 با فریمور 4.50 و یکی فریمور 2.3 دارم ولی برای جلبریک اینها استرس دارم بنظرتون کمی صبر کنم بهتر نیست با اینکه چندین بار ویدیوهای که زحمت میکشید میزارید را دیدم

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
سلام خدمت آقا رضا یه سوال داشتم در مورد این ماژژولها اینکه از کجا اینها را تهیه کنیم بخریم سایتهای زیادی را دیدم سایت خاصی سراغ دارید راهنمایی کنید تهیه کنم و بقیه کار را هم طبق ویدیو بالا انجام میدم - من یه ps5 با فریمور 4.50 و یکی فریمور 2.3 دارم ولی برای جلبریک اینها استرس دارم بنظرتون کمی صبر کنم بهتر نیست با اینکه چندین بار ویدیوهای که زحمت میکشید میزارید را دیدم
سلام دوست عزیز
حقیقت الان باز بگم ممکنه بعضیا بگن تکرار میکنه,هیچکس الان کاری نداره بعد بعضیا تا یک نظر میبینن یهو بهت حمله میکنن نه این غلطه فلان راه درسته!
درستش اینه حالا با توجه به مدتی ک شناخت دارم از انجمن بازیسنتر بالاخره یکنفر الان باید بیاد یک زحمتی بکشه تاپیک ایجاد کنه برای اموزش و مهمم هست ک علاقه و از همه مهمتر کنسولم رو فریمور مورد نظر واسه همین هک فعلی رو داشته باشه تا بتونه دیگرانم خیلی بهتر راهنمایی کنه.
اما تا اونجایی ک تو پستای قبل هم شما دیده باشین من گفتم متاسفانه فعلا کنسول PS5 ندارم ولی با توجه به تجربه از کنسولای قبل و طبق اطلاعات مهمی ک تو فروم و فضای نت میبینم سعی میکنم مطالب درستو با صحت از طریق ویدیوهای اموزشی دولوپرها و کاربران دیگه اینجا قرار بدم تا دیگرانم استفاده کنن الان برای بلاک اپدیت PS5 شما همون راهکارهای قبلو ک تو PS4م بود رعایت کنی مشکلی نداره تو قسمت اسونش مثل همون وارد ستینگ شدن و رفتن به قسمت اپدیت و برداشتن تیک های مربوطه
استفاده از dns الازیف ویدیوش رو بالا گذاشتم اتصال نت کم سرعت در صورت کش انلاین و به محض دیدن اپدیت در نوتیفیکیشن کنسول استپ کردنش و بقیه مراحل اگر درست رعایت بشه اصلا استرسم نداره

پیلود بستن اپدیت برای PS5 فکر میکنم اینو البته بطور دقیق نمیدونم ک بصورت elf الان هست و ظاهرا فقط از طریق همون روش فلو و داشتن دیسک مربوط به هکش میشه اعمال و استفاده کنی چون اگر بخوای از هاستها و بصورت سنتی مثل قبل زمان PS4 استفاده کنی طبیعتا پیلود disable update باید bin باشه ک فکر کنم هنوز نیومده براش همونطور ک در هاستها هم ظاهرا تا الان نیستن

خب برای ماژولم دو مدل هست قبلا تو زمان PS4 و همون اوایلم برای کش هاست اگر یادت باشه درست همین استرس انلاین بودن و ماجرا بود تا بعدا تو هاستها پیلودها کاملتر و پیلود disable updateم اضافه شد و چند تا راهکار دیگم تو تاپیک پیشنهاد تست هاست گفتم تا کلا دیگه موضوع اپدیت خودکار بسته میشد

ارزونترین مدل ماژول اگر رو فریمور هک فعلی هستی و تمایل به تست داری
ESP8266 هست من خودمم قبلا اوایل برای PS4 همینو گرفتم تا بعدا هاستها به مرور زمان پیلودهاشم کامل شدن به نظرم ترسی نداره الان دارن اکثرا تست میکنن و مشکلی ام نیست حالا بازم انتخاب با شماس.

اگر تهران ساکن هستی پیشنهاد من به شما خرید حضوری=قیمت بهتر از سه راه جمهوری ساختمان الومینیوم و یا پاساژای اطراف(حتما دقت کن اگر مواردی ک بالاتر گفتمو رعایت کنی نیاز به خرید این ماژولام نیس ولی اگر باز شک یا استرس داری میتونی با خرید از همین استفاده کنی)

از طریق سایت
ماژول NODEMCU WIFI ESP8266 CH340 - مَستر کابل

https://www.digikala.com/product/dkp-8168964/برد-توسعه-مدل-nodemcu-به-همراه-ماژول-وایفای/

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز
حقیقت الان باز بگم ممکنه بعضیا بگن تکرار میکنه,هیچکس الان کاری نداره بعد بعضیا تا یک نظر میبینن یهو بهت حمله میکنن نه این غلطه فلان راه درسته!
درستش اینه حالا با توجه به مدتی ک شناخت دارم از انجمن بازیسنتر بالاخره یکنفر الان باید بیاد یک زحمتی بکشه تاپیک ایجاد کنه برای اموزش و مهمم هست ک علاقه و از همه مهمتر کنسولم رو فریمور مورد نظر واسه همین هک فعلی رو داشته باشه تا بتونه دیگرانم خیلی بهتر راهنمایی کنه.
اما تا اونجایی ک تو پستای قبل هم شما دیده باشین من گفتم متاسفانه فعلا کنسول PS5 ندارم ولی با توجه به تجربه از کنسولای قبل و طبق اطلاعات مهمی ک تو فروم و فضای نت میبینم سعی میکنم مطالب درستو با صحت از طریق ویدیوهای اموزشی دولوپرها و کاربران دیگه اینجا قرار بدم تا دیگرانم استفاده کنن الان برای بلاک اپدیت PS5 شما همون راهکارهای قبلو ک تو PS4م بود رعایت کنی مشکلی نداره تو قسمت اسونش مثل همون وارد ستینگ شدن و رفتن به قسمت اپدیت و برداشتن تیک های مربوطه
استفاده از dns الازیف ویدیوش رو بالا گذاشتم اتصال نت کم سرعت در صورت کش انلاین و به محض دیدن اپدیت در نوتیفیکیشن کنسول استپ کردنش و بقیه مراحل اگر درست رعایت بشه اصلا استرسم نداره

پیلود بستن اپدیت برای PS5 فکر میکنم اینو البته بطور دقیق نمیدونم ک بصورت elf الان هست و ظاهرا فقط از طریق همون روش فلو و داشتن دیسک مربوط به هکش میشه اعمال و استفاده کنی چون اگر بخوای از هاستها و بصورت سنتی مثل قبل زمان PS4 استفاده کنی طبیعتا پیلود disable update باید bin باشه ک فکر کنم هنوز نیومده براش همونطور ک در هاستها هم ظاهرا تا الان نیستن

خب برای ماژولم دو مدل هست قبلا تو زمان PS4 و همون اوایلم برای کش هاست اگر یادت باشه درست همین استرس انلاین بودن و ماجرا بود تا بعدا تو هاستها پیلودها کاملتر و پیلود disable updateم اضافه شد و چند تا راهکار دیگم تو تاپیک پیشنهاد تست هاست گفتم تا کلا دیگه موضوع اپدیت خودکار بسته میشد

ارزونترین مدل ماژول اگر رو فریمور هک فعلی هستی و تمایل به تست داری
ESP8266 هست من خودمم قبلا اوایل برای PS4 همینو گرفتم تا بعدا هاستها به مرور زمان پیلودهاشم کامل شدن به نظرم ترسی نداره الان دارن اکثرا تست میکنن و مشکلی ام نیست حالا بازم انتخاب با شماس.

اگر تهران ساکن هستی پیشنهاد من به شما خرید حضوری=قیمت بهتر از سه راه جمهوری ساختمان الومینیوم و یا پاساژای اطراف(حتما دقت کن اگر مواردی ک بالاتر گفتمو رعایت کنی نیاز به خرید این ماژولام نیس ولی اگر باز شک یا استرس داری میتونی با خرید از همین استفاده کنی)

از طریق سایت
ماژول NODEMCU WIFI ESP8266 CH340 - مَستر کابل

https://www.digikala.com/product/dkp-8168964/برد-توسعه-مدل-nodemcu-به-همراه-ماژول-وایفای/
ممنون از پاسخگویی و راهنماییهات آقا رضا من اگر این کار انجام بدم حتما تجربه کار را به دوستان دیگه هم انتقال میدم حالا چند روز دیرتر یا زودتر مهم اینکه راه جلبریک کنسول فراهم شده که زحمت هکرها قابل تقدیره و شما که این اطلاعات را در اینجا برای دیگران فراهم میکنید

ممنون از پاسخگویی و راهنماییهات آقا رضا من اگر این کار انجام بدم حتما تجربه کار را به دوستان دیگه هم انتقال میدم حالا چند روز دیرتر یا زودتر مهم اینکه راه جلبریک کنسول فراهم شده که زحمت هکرها قابل تقدیره و شما که این اطلاعات را در اینجا برای دیگران فراهم میکنید
هیچ نیازی به اون برد ها نیست وارد سایت میشی رو دکمه jailbreak میزنی تمام ولی اگه پولت اضافیه دیگه اون بحثش جداس

نه عزیز خواهش میکنم ی زمان واسه شما یا شخص دیگه سو تعبیر نشه من بطور کلی گفتم ک ی زمان باعث بحث دیگه نشه اینکه بعدا شما یا بقیه هم اطلاعات خودشونو به اشتراک بزارن نشون دهنده حسن نیته همونطور ک الان این دوستمون بدون توجه به توضیحات قبل و اونچه شما گفتین یعنی بدون نیاز ب کوچکترین اتصال به نت پیام میزاره و نتیجه گیری میکنه,بازم گفتم تو قسمت اخر و عرض کردم میتونید با راهکار و احتیاط های لازم بدون اون بردم انجام بدین اما بدون نیاز به کوچکترین اتصال نت یعنی خرید برد پس با احترام بحثی نمیمونه.هر دوستی هم دلش بخواد میتونه تاپیک مجزا و راهنمایی های لازمو انجام بده میتونه کاری ام نداشته باشه این موضوع اجباری نداره.

آخرین ویرایش:
سلام
با توجه به وضعیت فعلی هک در کنسول PS5 نیاز به یه تاپیک مجزا بود جهت اموزش های لازم برای هک فعلی همینطور در اینده نزدیک و به نظر بلکه این هک شکل کاملتری هم به خودش بگیره اونموقع این تاپیک میتونه جهت اموزشهای مختلف با توجه به ویدیو از منابع مهم همینطور وجود ازمون خطاها,تجربه و مطالب از سوی خود کاربرا و دوستان دیگه برای همه مفید واقع بشه.

متاسفانه ب دلایل مختلف خودم شاید مستقیم نتونم اینجا به اون شکل زیاد فعالیت کنم اما در هر حال با توجه به قوانین تاپیک ها هر چن شاید برای من شخصا مهم نباشه بعضی از دوستان گهگاه حتی خارج از موضوع پست بزارن ولی با احترام به قوانین سعی بشه تو این تاپیک برای دسترسی بهتر دوستان به اصل موضوع یعنی فقط اموزش هک پرداخته بشه,امید برای روزهای هر چه بهتر پیش رو در رابطه با هک کنسول PS5
ممنون از همه.
PS5 JAILBREAK.png

روش انلاین کپیخور و اجرای بازیهای fpkg ps4 در کنسول ps5 با توجه به هک فعلی
همونطور ک تو پست پایین گفته شد کنسول PS5 فعلا قابلیت کش هاست بصورت افلاینو نداره بنابراین هربار برای جیلبریک باید با اتصال نت به کنسول وارد هاست بشید و روی گزینه هن کلیک کنید
(میتونید طبق توضیحات پست پایین برای کش در یوزرگاید بدون کوچکترین استرس اتصال نتم از ماژول استفاده کنید ترجیحا این روش سیف تر هست)
توجه کنید هنوز امکان اجرای بازیهای PS5 وجود ندارن و نیاز به هک کامل ه
امکان هک کردن کنسول PS5 فقط برای کنسول هایی وجود داره که فریمورهاشون 4.03, 4.50 هست اگر رو فریمورهای پایین ترم هستین میتونید خودتون با همین اموزش تست کنید.
در روش انلاین جهت Jailbreak کردن کنسول PS5 نیاز به اتصال اینترنت ه بنابراین این نکته مهمه ک باید حتما در قسمت ستینگ و بخش مربوط به اپدیت کنسول تمامی تیک هارو بردارید و بازم با این حال باید مراقب اپدیت احتمالی فریمور کنسول هنگام اتصال نت باشید حتما نکاتو رعایت و دقت کنید چون اگر حواستون نباشه به هر نحو اپدیت انجام بشه عواقبش با خودتونه چون بعدش دیگه نمیشه کاری انجام داد,میتونید ترجیحا تو روش جیلبریک انلاین برای اطمینان خاطر بیشتر از اتصال یک اینترنت با سرعت کمتر هم استفاده کنید.
برای اولین مرحله کپیخور نیاز هست مراحل DNS رو انجام بدین توجه داشته باشید این DNS به روی بعضی اپراتور ها شاید بسته باشه استفاده از dns فقط با یکبار زدن و انجامش کافیه و برای دفعات بعدی نیاز به وارد کردن نداره میتونید فعلا از دو dns زیر استفاده کنید

Primary DNS:192.241.221.79

Secondary DNS:165.227.83.145

سپس بر روی DONE کلیک کنید وارد یوزرگاید بشید اکنون با صفحه هاست الازیف روب رو میشید با زدن دوبار L2 در قسمت بالایی هاست کادری باز خواهد شد و داخلش ادرس هاست زیرو وارد کنید

https://es7in1.site/ps5jb/index.html
Alireza (1).jpg
با توجه به ساپورت فریمورهای ذکر شده و انتخابشون دراخر میتونید از هاستهای دیگر مجموعشم استفاده کنید ترجیحا روی قسمتی که علامت زدم بر روی hen یا جیلبریک کلیک میکنید باید بعد از چندین ثانیه با پیغام موفق بودن مواجه بشید اگر نشد باز مراحلو تکرار کنید تا پیغام موفقیت امیز بودن جیلبریکو مشاهده کنید و تمام حالا میتونید بازیهای fpkg ps4 رو بر روی کنسول نصب و اجرا کنید.

دانلود مرورگر PS5 (برای خارج شدن از مرورگرم کافیه از دکمه دایره استفاده کنید)
Internet Browser Pkg (SvenGDK):
InternetBrowserPS5

dns و لینک دانلود مرورگر PS5 بر اساس ویدیو اموزشی MODDEDWARFARE هست

Alireza.jpg

لیست هاستهایی ک بصورت fpkg هستن و بعد از اولین مرتبه مراحل هک PS5 حالا از هر روشی ک انجام بدین(انلاین یا افلاین)بعدش با نصبشون دفعه بعد تو منو اصلی(هومبرو) این هاستها رو بصورت کاملا افلاین در اختیار دارینو راحت مراحل هک رو انجام میدین.
گیمرهک
Install this pkg if you want to use a host for PS5 with offline cache, without many complications.
لینک:
NPXS40137
Alireza.jpg

Mouuu
activates etaHEN and has OFFLINE cache
لینک جدیدترین ورژن:
PS5-HOST-LITE-OFFLINE
Alireza.jpg

macedo
FPKG do Superlight2 100% off-line
لینک fpkg هاست:
https://t.co/DkoKujrC16

آخرین ویرایش:
اولین موضوع مهم ک دیشب و از قبلم تکرار و تکرار شد تو قسمت اخرین اخبار هک PS5
گفتیم و همونطورم اطلاع دارین برای کش هاست کنسول PS5 هر چن شاید اینطور به نظر بیاد ک تمامی مراحل ی چیزی شبیه ب مراحل هک در کنسول PS4عه اما همون نبودن مرورگر(البته اینو میشه برطرف کرد)و در حال حاضر با توجه ب هک فعلی پیلودهایی ک قبلا رو کنسول PS4 بصورت bin تو هاستها روتین بودن از جمله disable update و موارد دیگه الان فعلا برای کنسول PS5 ظاهرا بصورت elf هستن و ب همون صورت روتین رو هاستها نیستن و تا اماده شدن این موضوع ممکنه زمانبر باشه تا بلکه یک راهکاری براش بدن البته بصورت ویدیو تو یکی از اموزشهای MODDEDWARFARE دیدم که ظاهرا از طریق برنامه python در Pc و اتصال به کنسول از طریق شبکه میشه از لودر elf رو هم به کنسول فرستاد اما این روشها همواره با کمی پیچیدگی و زمان همراهه لذا استفاده از دیسک بوت ایمیج هک و روش فلو اینکارو انجام میده اما دسترسی ما به این دیسک و رایترشم محدوده از همه مهمتر dns های الازیف برای بستن اپدیت طی پیامی ک گفته شاید دیگه از کار بیفته و کار نکنه و کش هاست تو یوزرگایدم بعد از قطع نت و استفاده دوباره با صفحه سفید تو یوزرگاید همراه میشه به عبارتی عدم دسترسی به کش افلاین هاست.
اینا مواردی بود ک در اوایل ویدیو زیر و خودمم به بعضیاش اشاره کردم اما در اخر جایی هم دیدم ک حتی گفتن کش های هاستم ک انجام میدین تنظیم عملکرد (تنظیمات/سیستم/مرورگر وب/داده های وب سایت) در PS5 هیچ کاری نمی کنه البته میشه مسیرش رو با ftp تشخیص بدین و پاک کنین ولی جهت راحتی کار بازم ی فایل elf دادن برای پاک کردن این کش ها برای اینکه حافظه کش شما اشغال نشه بنابراین باید از پیلود PS5_Browser_appCache_remove استفاده کنید تا کش های هاست بصورت کامل حذف بشن اما مشکل اینجاس این پیلودم فرمتش elfعه.
لینک پیلود PS5_Browser_appCache_remove(بصورت elf):
Release PS5 Browser_appCache_remove · Storm21CH/PS5_Browser_appCache_remove

همه این توضیحاتو گفتم تا برسم با روش فعلی و اسون یعنی استفاده از ماژول ک توضیحات تکمیلی و نحوه کارشو تو ویدیو زیر میتونید ببینید(خودشم ک در ویدیو برای روش فعلی توصیه میکنه بدون کوچکترین اتصال کنسول به اینترنت)قبلا هم ک بارها در رابطه ش گفتیم برای استفاده بدون دردسر تا ی راهکار مناسب مثل زمان PS4 این میتونه خیلی بهتر و کم استرس تر از روش کش انلاین هاست باشه البته بازم هیچ اجباری نیست میشه صبر کنید تا روشهای بهتر و بدون هزینه ولی اگر این ماژولارو از قبل دارین میتونید تست و استفاده کنید.

___________________________________________________________________________________________________________

روش کاملا افلاین با استفاده از ماژول بدون کوچکترین اتصال به نت ک دوستان میتونن از این روشم استفاده کنن.

echo stretch به تازگی برای دو ماژول ESP8266 و ESP32S2 مجموع هاستهای مورد نظر برای هک کنسول PS5 برای فریمور 4.03 , 4.50 رو اپدیت کرده

added Ildesauce and kstuff 4.03 and 4.50

ESP8266:
EchoStretch.PS5.ESP8266.2023-10-22

ESP32S2:
EchoStretch.PS5.ESP32S2.2023-10-22

pass:
12345678

آخرین ویرایش:
سلام
با توجه به وضعیت فعلی هک در کنسول PS5 نیاز به یه تاپیک مجزا بود جهت اموزش های لازم برای هک فعلی همینطور در اینده نزدیک و به نظر بلکه این هک شکل کاملتری هم به خودش بگیره اونموقع این تاپیک میتونه جهت اموزشهای مختلف با توجه به ویدیو از منابع مهم همینطور وجود ازمون خطاها,تجربه و مطالب از سوی خود کاربرا و دوستان دیگه برای همه مفید واقع بشه.

متاسفانه ب دلایل مختلف خودم شاید مستقیم نتونم اینجا به اون شکل زیاد فعالیت کنم اما در هر حال با توجه به قوانین تاپیک ها هر چن شاید برای من شخصا مهم نباشه بعضی از دوستان گهگاه حتی خارج از موضوع پست بزارن ولی با احترام به قوانین سعی بشه تو این تاپیک برای دسترسی بهتر دوستان به اصل موضوع یعنی فقط اموزش هک پرداخته بشه,امید برای روزهای هر چه بهتر پیش رو در رابطه با هک کنسول PS5
ممنون از همه.
اولین موضوع مهم ک دیشب و از قبلم تکرار و تکرار شد تو قسمت اخرین اخبار هک PS5
گفتیم و همونطورم اطلاع دارین برای کش هاست کنسول PS5 هر چن شاید اینطور به نظر بیاد ک تمامی مراحل ی چیزی شبیه ب مراحل هک در کنسول PS4عه اما همون نبودن مرورگر(البته اینو میشه برطرف کرد)و در حال حاضر با توجه ب هک فعلی پیلودهایی ک قبلا رو کنسول PS4 بصورت bin تو هاستها روتین بودن از جمله disable update و موارد دیگه الان فعلا برای کنسول PS5 ظاهرا بصورت elf هستن و ب همون صورت روتین رو هاستها نیستن و تا اماده شدن این موضوع ممکنه زمانبر باشه تا بلکه یک راهکاری براش بدن البته بصورت ویدیو تو یکی از اموزشهای MODDEDWARFARE دیدم که ظاهرا از طریق برنامه python در Pc و اتصال به کنسول از طریق شبکه میشه از لودر elf رو هم به کنسول فرستاد اما این روشها همواره با کمی پیچیدگی و زمان همراهه لذا استفاده از دیسک بوت ایمیج هک و روش فلو اینکارو انجام میده اما دسترسی ما به این دیسک و رایترشم محدوده از همه مهمتر dns های الازیف برای بستن اپدیت و کش هاست تو یوزرگایدم بعد از قطع و استفاده دوباره با صفحه سفید تو یوزرگاید همراه میشه به عبارتی عدم دسترسی به کش افلاین هاست اینا مواردی بود ک در اوایل ویدیو زیر و خودمم به بعضیاش اشاره کردم اما در اخر جایی هم دیدم ک حتی گفتن کش های هاستم ک انجام میدین مسیرش رو هم اگر با ftp تشخیص بدین و پاک کنین بازم بصورت کامل پاک نخواهد شد و بازم ی فایل elf دادن برای پاک کردن این کش ها برای اینکه حافظه کش شما اشغال نشه بنابراین باید از پیلود PS5_Browser_appCache_remove استفاده کنید تا کش های هاست بصورت کامل حذف بشن.
لینک پیلود PS5_Browser_appCache_remove(بصورت elf):
Release PS5 Browser_appCache_remove · Storm21CH/PS5_Browser_appCache_remove

همه این توضیحاتو گفتم تا برسم با روش فعلی و اسون یعنی استفاده از ماژول ک توضیحات تکمیلی و نحوه کارشو تو ویدیو زیر میتونید ببینید(خودشم ک در ویدیو برای روش فعلی توصیه میکنه بدون کوچکترین اتصال کنسول به اینترنت)قبلا هم ک بارها در رابطه ش گفتیم برای استفاده بدون دردسر تا ی راهکار مناسب مثل زمان PS4 این میتونه خیلی بهتر و کم استرس تر از روش کش انلاین هاست باشه البته بازم هیچ اجباری نیست میشه صبر کنید تا روشهای بهتر و بدون هزینه ولی اگر این ماژولارو از قبل دارین میتونید تست و استفاده کنید.

دمه شما گرم اقا علیرضا:-bd

دمه شما گرم اقا علیرضا:-bd
خواهش میکنم دوست گرامی
البته در توضیحات اول تاپیک گفتم و ایشال دوستانی ک کنسولو دارنم حالا هر موقع کسی میل داشت و تونست حتی از راه بهتری هم تجربه و موارد لازمه ش رو اینجا با دیگران جهت راحتی کار به اشتراک بزارن.

داداشای من تو رو خدا یکی این برنامه ی ps4 tools رو ک باهاش merge میکنن و ایکیل کنه
خواهش میکنم.
هرچی میخوام دانلود کنم ارور سرور میده نمیدونم مشکل از کجاست
لطفن لطفن کمکم کنید
این ایمیلمه Dr.mtaravati@gmail.com

سلام

ممنون از همه.
سلام رضا جان
داداش ی مرام بذار لطفن برنامه ps4 tools ک باهاش merge میکنن رو اینجا با ی لنک مستقیم بذار یا ی محبتی کن برام ایمیل کن
خیلی نیاز دارم بهش
ی دنیا ممنونت میشم
ایمیلم Dr.mtaravati@gmail.com

echo stretch طی پیامی هشدار داده مراقب باشید برای استفاده از سایر DNS ها به جای DNS Alazif. ممکنه dns الازیفم چن روزی از کار بیوفتن این بدان معناست که مگر اینکه یک میزبان Self host یا ماژول ESP داشته باشید و یا یک میزبان در حافظه پنهان داشته باشید ک برای انجام JB بدون نیاز به سایر DNSها باشه. حتما مراقب اپدیت باشید من هنوز هم توصیه می کنم از ESP استفاده کنید...
Alireza.jpg
Alireza.jpg

سلام رضا جان
داداش ی مرام بذار لطفن برنامه ps4 tools ک باهاش merge میکنن رو اینجا با ی لنک مستقیم بذار یا ی محبتی کن برام ایمیل کن
خیلی نیاز دارم بهش
ی دنیا ممنونت میشم
ایمیلم Dr.mtaravati@gmail.com
سلام
لینک مستقیم برنامهPS4 Tools V40:
PS4 Tools v40.rar - یو آپلود

لینک یک مدل دیگه از برنامه Merge_FPKG از markus
merge_FPKG_ps5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or