سلام دوست عزیز
حقیقت الان باز بگم ممکنه بعضیا بگن تکرار میکنه,هیچکس الان کاری نداره بعد بعضیا تا یک نظر میبینن یهو بهت حمله میکنن نه این غلطه فلان راه درسته!
درستش اینه حالا با توجه به مدتی ک شناخت دارم از انجمن بازیسنتر بالاخره یکنفر الان باید بیاد یک زحمتی بکشه تاپیک ایجاد کنه برای اموزش و مهمم هست ک علاقه و از همه مهمتر کنسولم رو فریمور مورد نظر واسه همین هک فعلی رو داشته باشه تا بتونه دیگرانم خیلی بهتر راهنمایی کنه.
اما تا اونجایی ک تو پستای قبل هم شما دیده باشین من گفتم متاسفانه فعلا کنسول PS5 ندارم ولی با توجه به تجربه از کنسولای قبل و طبق اطلاعات مهمی ک تو فروم و فضای نت میبینم سعی میکنم مطالب درستو با صحت از طریق ویدیوهای اموزشی دولوپرها و کاربران دیگه اینجا قرار بدم تا دیگرانم استفاده کنن الان برای بلاک اپدیت PS5 شما همون راهکارهای قبلو ک تو PS4م بود رعایت کنی مشکلی نداره تو قسمت اسونش مثل همون وارد ستینگ شدن و رفتن به قسمت اپدیت و برداشتن تیک های مربوطه
استفاده از dns الازیف ویدیوش رو بالا گذاشتم اتصال نت کم سرعت در صورت کش انلاین و به محض دیدن اپدیت در
نوتیفیکیشن کنسول استپ کردنش و بقیه مراحل اگر درست رعایت بشه اصلا استرسم نداره
پیلود بستن اپدیت برای PS5 فکر میکنم اینو البته بطور دقیق نمیدونم ک بصورت elf الان هست و ظاهرا فقط از طریق همون روش فلو و داشتن دیسک مربوط به هکش میشه اعمال و استفاده کنی چون اگر بخوای از هاستها و بصورت سنتی مثل قبل زمان PS4 استفاده کنی طبیعتا پیلود disable update باید bin باشه ک فکر کنم هنوز نیومده براش همونطور ک در هاستها هم ظاهرا تا الان نیستن
خب برای ماژولم دو مدل هست قبلا تو زمان PS4 و همون اوایلم برای کش هاست اگر یادت باشه درست همین استرس انلاین بودن و ماجرا بود تا بعدا تو هاستها پیلودها کاملتر و پیلود disable updateم اضافه شد و چند تا راهکار دیگم تو تاپیک پیشنهاد تست هاست گفتم تا کلا دیگه موضوع اپدیت خودکار بسته میشد
ارزونترین مدل ماژول اگر رو فریمور هک فعلی هستی و تمایل به تست داری
ESP8266 هست من خودمم قبلا اوایل برای PS4 همینو گرفتم تا بعدا هاستها به مرور زمان پیلودهاشم کامل شدن به نظرم ترسی نداره الان دارن اکثرا تست میکنن و مشکلی ام نیست حالا بازم انتخاب با شماس.
اگر تهران ساکن هستی پیشنهاد من به شما خرید حضوری=قیمت بهتر از سه راه جمهوری ساختمان الومینیوم و یا پاساژای اطراف(حتما دقت کن اگر مواردی ک بالاتر گفتمو رعایت کنی نیاز به خرید این ماژولام نیس ولی اگر باز شک یا استرس داری میتونی با خرید از همین استفاده کنی)
از طریق سایت
ماژول NODEMCU WIFI ESP8266 CH340 - مَستر کابل
https://www.digikala.com/product/dkp-8168964/برد-توسعه-مدل-nodemcu-به-همراه-ماژول-وایفای/