.::MATIN::.
کاربر سایت
مثل این که نسخه hen 1.7 اومده
میشه لطف کنین یک لینک با قابلیت کش افلاین با این ورژن از hen معرفی کنید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
بهتره از برنامه ps serve ورژن جدید استفاده کنید که hen 1.7 رو داره.
ابتدا دستگاه رو با برنامه با اکسپولیت ps4-hen-vtx هک کنید و سپس با دکمه اپشن مروگر رو ببندید و سپس اکسپولیت cache_install رو انتخاب و مرورگر رو باز کنید تا کلا کش بشه و افلاین بشه و اگه صحفه ابی با گزینه های مختلف اومد همه چی درسته و در صورت خاموشی دستگاه مجدادا تست کنید و اگه با این برنامه کار نکردید برید اموزش اون رو بخونید.
Ps4 Serve3 v2.0
اره هر وقت ورژن جدیدتری اومد یا چیزه دیگه ای رو خواستید کش کنید ابتدا کش مرورگر پاک کنید.برای من پیغام no cach file on usb میده و به اون صفحه آبی با گزینه های مختلف نمیرسه!
اپدیت !
کش بروزر پاک کردم درست شد./
سلام
دوستانی که کنسولشونو هک کردن لطفا خیلی واضح جواب بدن ایا ارزشش رو داره کنسولو هک کنم چون بعضی از بچه ها میگن کنسول وسط بازی خاموش میشه میخوام بدونم اگه مثلا سه چهار ساعت بازی کنید چند بار کنسول خاموش میشه ? ایا این مشکل ازار دهنده ست البته من یه ps4 سفارش دادم که تا چند روز دیگه میرسه دستم فریمورشم 5.05 هستش لطفا جواب بدید
ممنون
مرسی مهدی جان اضاف شد.سلام
این سایت 5.50 رو هم گذاشته و hen 1.7 و آفلاین رو هم گذاشته
خیلی سایت توپیه
PS4 Playground Index (1.76 / 3.55 / 4.05 / 4.55 / 5.05 / 5.50)
با سلام خدمت اساتید محترم
یه تشکری بکنم بابت اموزی که گذاشتن اینقدر اسون توضیح دادین که برای اولین بار دست به کنسول زدم همه چی رو بدون مشکل انجام دادم
هر چند بیشتر اصتلاحاتی که به کار بردین رو تاحالا نشنیدم
فقط یه مشکلی گه دارم کن الان توی مرورگرم افلاین میتونم عملایات کپی خور رو انجام بدم
یه جورایی ادرس توی مرور گر سیوشده ولی توی قمت User Guide که میرم ارور میده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
طبیعیه چون کنسول بعضی مواقع حس میکنه شما میخواید هک کنید سونی کاری کرده دستگاه خاموش بشه و دستگاه هم که دوباره بالا میاد چون یهو خاموش شده هارد رو بررسی میکنه تا اگه خطایی رخ داده درستش کنه و تا حالا دستگاهی بخاطر این مورد مشکل سخت افزاری واسش پیش نیومدهسلام خدمت دوستان گرامي من ديروز كنسول خريداري كردم بعد فروشگاه بازي هكي ريخته كه اول نياز به باز كردن مرورگر داره بعضي مواقه يهو كنسول خاموش ميشه بعد كه دوباره روشن ميكنم يه سري فايل لود ميشه بعد درست ميشه ميخواستم بدونم مشكلي كه واسه كنسول پيش نمياره مغاره دار ميگه اشكال نداره خواهشمندم راهنمايي كنيد
ممنون از پاسخگویی من هم با این قضیه مشکل ندارم آخه بعضی از دوستان میگن استانداردش رفتن از طریق User Guide هست نه مرور گرسلام
کلا کافیه از یه راهی حالا مرورگر یا اون قسمت یوزر گاید بتونی کنسول رو هک کنی و یکیش فعال باشه کافیه و همون مرورگر هم دم دست تره و من اگه بخوام فقط بازی بکنم همیشه از مرورگر هک رو اجرا میکنم.