سلام علی جان
من برای 30-40 نفری هکو انجام دادم
ولی میگند که یهو وسط بازی دستگاه خاموش میشه که این باعث خرابی سیو اون بازی میشه
یعنی در هر 7-8 بار روشن کردن دستگاه ، یک بار دستگاه خاموش میشه
حتی هن 1.7 رو زدم باز این مشکل هستش
در حالت افلاین و بدون موبایل
ایا با دانگل و کامپیوتر و اینترنت این مشکل خاموش شدن دستگاه وجود نداره
یا کلا تو همه هک ها با هر روشی خاموش دستگاه حین هک یا باز وجود داره ؟؟؟
ممنون علی داداش
سلام علی جان
من برای 30-40 نفری هکو انجام دادم
ولی میگند که یهو وسط بازی دستگاه خاموش میشه که این باعث خرابی سیو اون بازی میشه
یعنی در هر 7-8 بار روشن کردن دستگاه ، یک بار دستگاه خاموش میشه
حتی هن 1.7 رو زدم باز این مشکل هستش
در حالت افلاین و بدون موبایل
ایا با دانگل و کامپیوتر و اینترنت این مشکل خاموش شدن دستگاه وجود نداره
یا کلا تو همه هک ها با هر روشی خاموش دستگاه حین هک یا باز وجود داره ؟؟؟
ممنون علی داداش
سلام داش مهدی
ببین این خاموشی بخوای نخوای فعلا رو شاخشه حالا ممکنه 20 بارم انجام بدی نشه ولی اخرش میشه و اینو اصطلاحا هکرها بهش میگن کرنل پانیک kernel panic یا ترس کنسول از هک شدن که کنسول اگه حس کنه داره هک میشه دستگاه رو خاموش میکنه چون با انجام هک کدهای زیادی به دستگاه تزریق میشه و تو 4.55 خیلی پایدار بود خاموشی خیلی کم بود ولی 5.05 بیشتره و قطعا مثل ps vita یک روشی میاد هک از همون اول با کنسول بیاد بالا این مشکل حل بشه ولی طول میکشه و کی بیاد معلوم نیست.
با خاموش شدن هم به ندرت پیش میاد بازیها از لیست منو کنسول بپره و خرابی سیو مال موقعی هست موقع سیو مثلا کنسول خاموش بشه یا بازی رو ببندی که خود کاربرا بیشتر مقصرن و من موقعی دستگام اورجینال بود هم سیو یکی از بازیهام پرید برای اینکه بازی رو بد موقع حین سیو بستم و خاموش شدن بخاطر هک وسط بازی پیش میاد ولی به ندرت و خیلیها چیت و کارهای دیگه هم انجام میدن که خاموشی ممکنه بده ولی راه حل اینه هر چند وقت یکبار فقط از سیوها و نه بازیها بکاب بگیرن یا به روش استاندارد خود سونی که از منوی سیتینگ باید انجام یا به روش هک که پی لود dg backup رو باید اجرا کنن و هارد اکسترنال یا فلش ظرفیت بالا با فرمت ایکس فت وصل کنن تا ریخته بشه داخل اون و بعد با روش ftp هر وقت مشکلی پیش اومد جایگزین کنن پوشه ها رو و این روش یه مزیت دیگه هم داره اگه لیست بازیها بپره با این روش دوباره برمیگرده و بعد از ریختن با ftp هم باید دستگاه ریستارت یا خاموش و روشن بشه دوباره.
بعد بازی که خاموش میشه هم ببین مشترکه یا تو همه بازیها و شاید سورسی که دانلود کردی و براشون ریختی فایلش مشکل داشته یا بد دانلود شده که اینم میتونه علت خاموشی در حین بازی باشه و برای منم پیش اومده ولی به ندرت.