آقا پسر ! به اندازه سنت کارت خریدم و فروختم که اون یدونه شما توش گمه !
اونوقت که شما داشتی هفت سنگ بازی میکردی من P 133 داشتم . اینو گفتن که فکر نکنی همین الان دویدم رفتم سرکوچه با شوق و ذوق ی سیستم خریدم اومدم اینجا که پزشو بدم .
اگر هم شما ور میرفتی یا خاکش رو میگرفتی اون به خود شما مربوطه ! اون وقت که هنوز فکر نکم به 12 سالگی رسیده بودی من S3 دو مگ داشتم بعدSAVAGE و بعد TRIDENT دو مگ داشتم ! زیاد ذهنتو درگیر نکن که اسمشو شنیده باشی و یادت بیاد ! بقیه اش هم میره تا RADEON 9200 و 8900GT و GTX260 و GTX 460 و 580 . لازم نمیبینم توضیح بیشتر بدم چون تا همینجاش برات قابل هضم نیست !
این عبارت تازه به دوران رسیده رو معمولا خود اونایی که تازه رسیدن نطق میکنن ! ما که خیلی وقته رسیدیم و مثل شما ادعایی نداریم ! شما بساط اوور کلاک رو باز کردی از راه نرسیده ی 460 خریدی اوور کردی 4 فریم بیشتر گرفتی فکر کردی دنیا رو روی یک انگشت می چرخونی .این حرفارو برو به یکی بزن که نداشته اوور نکرده نمیدونه . لازم بود اینا رو میگفتم تا جواب اون خط اولت رو میگرفتی .
در پایان لازمه این نکته رو اشاره کنم 460 معمولی با 460 AMP که قبلا خودم داشتم 8 الی 10 فریم تفاوت داره و بیشتر از 460 معمولی هست . پس انتظار معجزه از 460 معمولی و REFERENCE نداشته باشید . AMP هم که خودش اوور شده هست و نیازی به این کار نداره .
اما سری 5 که با 560 و بعد 560 TI شروع میشه قابلیت بیشتری برای اوور کلاک داره که باز اون هم بسته به برند و کولینگ باز قابل طبقه بندی از نظر مقدار و میزان مشخص اوور کلاک هست .
و در کل 5 فریم ارزش وارد کردن استرس به کارت رو نخواهد داشت . ( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).........
@GTA
اولا شما خودت رو وارد بحث من با NOJX360 نکن . بیخود اومدی جواب منو به ایشون نقل قول کردی . چیزی که به شما هیچ ارتباطی پیدا نمیکنه و روی صحبت من با شما نبوده و نیست .
بعد از کجا فهمیدی که دارم مسخره م یکنم ! فرضا که مسخره میکنم ! پس NOJX360 رو فرضا به تمسخر گرفتم که ایشون دوست من هستش به شما چه ! شما این وسط چه کاره ای که خودتو انداختی وسط !
یاد بگیریم تو مسائلی که به ما مربوط نمیشه دخالت نکنیم.
خوبه فرهنگ پست دادن و نقل قول رو هم بلد نیستیم !
شما اگه حرفی داشتی مستقیم منو خطاب قرار میدادی نه با نقل قول جواب من به یکی دیگه !
تا دیروز چی داشتم و چی دارمش به شما ربطی پیدا نمیکنه .
حرف منطقی راجب اوور کلاک داری بزن .