اموزش اورکلاک کارت گرافیک (VGA) با برنامه Afterburner

اولا شما تازه یه کارت 580 خریدی جو گیر شدی نمیخواد بیاید برا ما نطق کنی! اون موقع که ما با کارت ها ور میرفتیم شما هنوز با پدیده ای به نام VGA آشنا نشده بودی!
کارت منم هر چی باشه برای کاری که میکنم بسیار عالی هست و به شما هم هیچ ربطی نداره! در ضمن نمیدونی 460 چیه نیا نظر بده که قابلیت اور نداره!
وقتی هم که نمیدونی من اور کردم یا نکردم الکی نیا نطق کن که همه مثل خودت تازه به دوران رسیده نیستن!
بحثی باهات نمیکنم چون در اندازش نیستی!
خواهش میکنم کوتاه بیاین طرفین!
ارائه نظر کاملا شخصی هست!حتی اگر اشتباه باشد!

سلام.من کارتمو تازه خریدم:msi 570 twin frozer 3.با برنامه after burner تا چقد اور کنم خوبه؟cpu:i5 2500,mb,p8h67
کارت شما مگه الان قادر به فریم دهی کافی نیست؟
دقت کنید تا به مشکل نخوردین بهتره اور نکنین!

---------- نوشته در 11:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 PM ارسال شده بود ----------

ولی اگه علاقه زیادی به اور دارین با توجه به کارتتون میتونید 80 تا 80 تا بالا ببرین و تست پایداری بگیرین!اگه کارت دماش بالا رفت سرعت فن رو ببرین بالا!

آخه واسه چی میخوای اور کنی ؟ توی هیچ بازی ای هیچ مشکلی نداری که بخوای اور کنی.
درسته!
بیشتر یه نوع علاقست بنده هم بهشون گفتم!خودمم تازه 560 گرفتم هی شیطونه میگه برم تو کار اور ولی میگم بزا 5-6 ماه بگذره 570 که باید بزاری حداقل 1 سالی بگزره مگر اینکه علاقه زیادی داشته باشی!

سلام.من کارتمو تازه خریدم:msi 570 twin frozer 3.با برنامه after burner تا چقد اور کنم خوبه؟cpu:i5 2500,mb,p8h67

تا 100 مگاهرتز اورش کن بسه متاسفانه کارت شما هم crysis2 نمی تونه با 60 فریم کامل اجرا کنه کارتتم برای اورکلاک تا 100 تا کاملا safe هست

کرم دیگه:))..اخه بازی ویچر با تنظیمات اولترا فریمش میاد دور ور40.میخوام 60تا فریم بگیرم!البته مونیتورم زیاد تازه نیس.LG:1755S.میخواو ببینم تو افت فریم تاثیر داره؟

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

کرایسس 2 با 60 فریم اجرا میکنم.اصلا افت نداده

کرم دیگه:))..اخه بازی ویچر با تنظیمات اولترا فریمش میاد دور ور40.میخوام 60تا فریم بگیرم!البته مونیتورم زیاد تازه نیس.LG:1755S.میخواو ببینم تو افت فریم تاثیر داره؟

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

کرایسس 2 با 60 فریم اجرا میکنم.اصلا افت نداده
اون پچ 11 رو که بریزی دیگه همچین فریم هایی نخواهی دید . ولی کراسیس 2 همچین آش دهان سوزی هم نیست . تو همون ویچر 2 چیزهای به مراتب بالاتری خواهی دید

کسی که کارتش در حد و اندازه های overclocking نیست نباید راجب بقیه نظر بده !
من هرجا یی که لازم باشه میام و نظر میدم این به شما هیچ ارتباطی نداره . تاپیک خصوصی نیست شما هم در حد و اندازه ای نیستی که به من چیزی یاد بدی یا حرف منو زیر سوال ببری !
شما که میدونی اوور چیه بیا اون 460 ات رو اوور کن ببینم چقدر می تونی اورش کنی ! برو ولتاژش رو زیاد کن تست بگیر بزار اینجا نیا باسه این و اون نسخه بپیچ ! هر وقت خودت کردی بیا به بقیه هم توصیه کن . بعد هم اور برای کارت هاییه که قابلیت و کولینگ 100 قابل اطمینان برای این کار داشته باشن . پس برای هر کارتی با هر کولینگی توصیه نمیشه !
حالا شما که استادی در این زمینه بیا اصولش رو بگو بقیه هم فیض ببرن ! نه با ی برنامه که هر بچه کوچولویی بلده باهاش کار کنه !
اوور کلاک باید خیلی کوتاه و فقط در زمان استرس روی کارت اعمال بشه و به طور طولانی اصلا توصیه نمیشه !

اونایی که کردن میدونن که باعث کاهش عمر کارت میشه !
البته ی عده ای هم براشون اهمیت نداره و عشق اوور کردن هستن !

من فقط پست خودتو نقل میکنم که گفتی حاضری اوور کنی!

.

2 سال 3 سال دیگه اگه ی بازی خفن اومد و نکشید فریم شد 35 یا 30 اونوقت اوور می کنم. فعلا احتیاجی نیست !:x
اوور مخصوص کارت های شماست که 2 تاش رو هم میشه یکی !:d

خوبه خودت تا دیروز 460 داشتی حالا میای بقیرو مسخره میکنی!!

اینم در جواب اینکه میگی با اور نمیشه به کارت دیگه رسید!!

شما با تغییر ولتاژ به 950-960 راحت میتونی برسی! کارت خوبی گرفتی!! تو این فرکانس حداقل 7-8 فریم میانگینت تو Crysis2 بالاتر میره!

آخرین ویرایش:
اولا شما تازه یه کارت 580 خریدی جو گیر شدی نمیخواد بیاید برا ما نطق کنی! اون موقع که ما با کارت ها ور میرفتیم شما هنوز با پدیده ای به نام VGA آشنا نشده بودی!
کارت منم هر چی باشه برای کاری که میکنم بسیار عالی هست و به شما هم هیچ ربطی نداره! در ضمن نمیدونی 460 چیه نیا نظر بده که قابلیت اور نداره!
وقتی هم که نمیدونی من اور کردم یا نکردم الکی نیا نطق کن که همه مثل خودت تازه به دوران رسیده نیستن!
بحثی باهات نمیکنم چون در اندازش نیستی!

آقا پسر ! به اندازه سنت کارت خریدم و فروختم که اون یدونه شما توش گمه !
اونوقت که شما داشتی هفت سنگ بازی میکردی من P 133 داشتم . اینو گفتن که فکر نکنی همین الان دویدم رفتم سرکوچه با شوق و ذوق ی سیستم خریدم اومدم اینجا که پزشو بدم .
اگر هم شما ور میرفتی یا خاکش رو میگرفتی اون به خود شما مربوطه ! اون وقت که هنوز فکر نکم به 12 سالگی رسیده بودی من S3 دو مگ داشتم بعدSAVAGE و بعد TRIDENT دو مگ داشتم ! زیاد ذهنتو درگیر نکن که اسمشو شنیده باشی و یادت بیاد ! بقیه اش هم میره تا RADEON 9200 و 8900GT و GTX260 و GTX 460 و 580 . لازم نمیبینم توضیح بیشتر بدم چون تا همینجاش برات قابل هضم نیست !

این عبارت تازه به دوران رسیده رو معمولا خود اونایی که تازه رسیدن نطق میکنن ! ما که خیلی وقته رسیدیم و مثل شما ادعایی نداریم ! شما بساط اوور کلاک رو باز کردی از راه نرسیده ی 460 خریدی اوور کردی 4 فریم بیشتر گرفتی فکر کردی دنیا رو روی یک انگشت می چرخونی .این حرفارو برو به یکی بزن که نداشته اوور نکرده نمیدونه . لازم بود اینا رو میگفتم تا جواب اون خط اولت رو میگرفتی .

در پایان لازمه این نکته رو اشاره کنم 460 معمولی با 460 AMP که قبلا خودم داشتم 8 الی 10 فریم تفاوت داره و بیشتر از 460 معمولی هست . پس انتظار معجزه از 460 معمولی و REFERENCE نداشته باشید . AMP هم که خودش اوور شده هست و نیازی به این کار نداره .
اما سری 5 که با 560 و بعد 560 TI شروع میشه قابلیت بیشتری برای اوور کلاک داره که باز اون هم بسته به برند و کولینگ باز قابل طبقه بندی از نظر مقدار و میزان مشخص اوور کلاک هست .
و در کل 5 فریم ارزش وارد کردن استرس به کارت رو نخواهد داشت . ( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).( نظر شخصی ).........

@GTA
quote_icon.png
نوشته شده توسط BENCHMARKMAKER
.

2 سال 3 سال دیگه اگه ی بازی خفن اومد و نکشید فریم شد 35 یا 30 اونوقت اوور می کنم. فعلا احتیاجی نیست !
yahoo_8.gif

اوور مخصوص کارت های شماست که 2 تاش رو هم میشه یکی !
yahoo_4.gif

خوبه خودت تا دیروز 460 داشتی حالا میای بقیرو مسخره میکنی!!

اولا شما خودت رو وارد بحث من با NOJX360 نکن . بیخود اومدی جواب منو به ایشون نقل قول کردی . چیزی که به شما هیچ ارتباطی پیدا نمیکنه و روی صحبت من با شما نبوده و نیست .
بعد از کجا فهمیدی که دارم مسخره م یکنم ! فرضا که مسخره میکنم ! پس NOJX360 رو فرضا به تمسخر گرفتم که ایشون دوست من هستش به شما چه ! شما این وسط چه کاره ای که خودتو انداختی وسط !
یاد بگیریم تو مسائلی که به ما مربوط نمیشه دخالت نکنیم.
خوبه فرهنگ پست دادن و نقل قول رو هم بلد نیستیم !

شما اگه حرفی داشتی مستقیم منو خطاب قرار میدادی نه با نقل قول جواب من به یکی دیگه !
تا دیروز چی داشتم و چی دارمش به شما ربطی پیدا نمیکنه .
حرف منطقی راجب اوور کلاک داری بزن .

آخرین ویرایش:
رضا جان خواهشنا کوتاه بیا!
بنده هم حرف شما رو قبول دارم کامل و بنظرم منطقی هست که وقتی کارته به این قویی هست لازم به اور نیست!ولی بعضی ها از جمله خودم که به اور علاقمند هستم کمی همیشه اورمیکنم برای تست کولینگ که واقعا این ASUS حرف نداره من الان بدون دستکاری ولتاژ با همین برنامه کارت 560 رو 180 مگاهرتز با پایداری کامل اور کردم اصلا دماش خیلی بالا نمیره و باید ممنون کیس هم باشم!

رضا جان خواهشنا کوتاه بیا!
بنده هم حرف شما رو قبول دارم کامل و بنظرم منطقی هست که وقتی کارته به این قویی هست لازم به اور نیست!ولی بعضی ها از جمله خودم که به اور علاقمند هستم کمی همیشه اورمیکنم برای تست کولینگ که واقعا این ASUS حرف نداره من الان بدون دستکاری ولتاژ با همین برنامه کارت 560 رو 180 مگاهرتز با پایداری کامل اور کردم اصلا دماش خیلی بالا نمیره و باید ممنون کیس هم باشم!
پایداری رو با چه برنامه ای چک کردی؟

خب یعنی فرکانس کاریت چقدر بوده؟ تو این حالت 3D mark 11 هم اجرا کردی یا نه؟
980 نه هنوز وقت نکردم با 3dmark تست کنم!داری لینکشو من ندارم!
ولی به طور مثال 1 ساعت کامل توی کرایسی 2 بازی کردم مشکلی نبود همه چی تا ته بود ولی رزولیشن 1650 روی DX9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or