اولا شما تازه یه کارت 580 خریدی جو گیر شدی نمیخواد بیاید برا ما نطق کنی! اون موقع که ما با کارت ها ور میرفتیم شما هنوز با پدیده ای به نام VGA آشنا نشده بودی!
کارت منم هر چی باشه برای کاری که میکنم بسیار عالی هست و به شما هم هیچ ربطی نداره! در ضمن نمیدونی 460 چیه نیا نظر بده که قابلیت اور نداره!
وقتی هم که نمیدونی من اور کردم یا نکردم الکی نیا نطق کن که همه مثل خودت تازه به دوران رسیده نیستن!
بحثی باهات نمیکنم چون در اندازش نیستی!
آقا پسر ! به اندازه سنت کارت خریدم و فروختم که اون یدونه شما توش گمه !
اونوقت که شما داشتی هفت سنگ بازی میکردی من P 133 داشتم . اینو گفتن که فکر نکنی همین الان دویدم رفتم سرکوچه با شوق و ذوق ی سیستم خریدم اومدم اینجا که پزشو بدم .
اگر هم شما ور میرفتی یا خاکش رو میگرفتی اون به خود شما مربوطه ! اون وقت که هنوز فکر نکم به 12 سالگی رسیده بودی من S3 دو مگ داشتم بعدSAVAGE و بعد TRIDENT دو مگ داشتم ! زیاد ذهنتو درگیر نکن که اسمشو شنیده باشی و یادت بیاد ! بقیه اش هم میره تا RADEON 9200 و 8900GT و GTX260 و GTX 460 و 580 . لازم نمیبینم توضیح بیشتر بدم چون تا همینجاش برات قابل هضم نیست !
این عبارت تازه به دوران رسیده رو معمولا خود اونایی که تازه رسیدن نطق میکنن ! ما که خیلی وقته رسیدیم و مثل شما ادعایی نداریم ! شما بساط اوور کلاک رو باز کردی از راه نرسیده ی 460 خریدی اوور کردی 4 فریم بیشتر گرفتی فکر کردی دنیا رو روی یک انگشت می چرخونی .این حرفارو برو به یکی بزن که نداشته اوور نکرده نمیدونه . لازم بود اینا رو میگفتم تا جواب اون خط اولت رو میگرفتی .
در پایان لازمه این نکته رو اشاره کنم 460 معمولی با 460 AMP که قبلا خودم داشتم 8 الی 10 فریم تفاوت داره و بیشتر از 460 معمولی هست . پس انتظار معجزه از 460 معمولی و REFERENCE نداشته باشید . AMP هم که خودش اوور شده هست و نیازی به این کار نداره .
اما سری 5 که با 560 و بعد 560 TI شروع میشه قابلیت بیشتری برای اوور کلاک داره که باز اون هم بسته به برند و کولینگ باز قابل طبقه بندی از نظر مقدار و میزان مشخص اوور کلاک هست .
و در کل 5 فریم ارزش وارد کردن استرس به کارت رو نخواهد داشت .
( نظر شخصی ).
( نظر شخصی ).
( نظر شخصی ).
( نظر شخصی ).
( نظر شخصی ).
( نظر شخصی ).
( نظر شخصی ).
( نظر شخصی ).........
@GTA
نوشته شده توسط
BENCHMARKMAKER
.
2 سال 3 سال دیگه اگه ی بازی خفن اومد و نکشید فریم شد 35 یا 30 اونوقت اوور می کنم. فعلا احتیاجی نیست !
اوور مخصوص کارت های شماست که 2 تاش رو هم میشه یکی !
خوبه خودت تا دیروز 460 داشتی حالا میای بقیرو مسخره میکنی!!
اولا شما خودت رو وارد بحث من با NOJX360 نکن . بیخود اومدی جواب منو به ایشون نقل قول کردی . چیزی که به شما هیچ ارتباطی پیدا نمیکنه و روی صحبت من با شما نبوده و نیست .
بعد از کجا فهمیدی که دارم مسخره م یکنم ! فرضا که مسخره میکنم ! پس NOJX360 رو فرضا به تمسخر گرفتم که ایشون دوست من هستش به شما چه ! شما این وسط چه کاره ای که خودتو انداختی وسط !
یاد بگیریم تو مسائلی که به ما مربوط نمیشه دخالت نکنیم.
خوبه فرهنگ پست دادن و نقل قول رو هم بلد نیستیم !
شما اگه حرفی داشتی مستقیم منو خطاب قرار میدادی نه با نقل قول جواب من به یکی دیگه !
تا دیروز چی داشتم و چی دارمش به شما ربطی پیدا نمیکنه .
حرف منطقی راجب اوور کلاک داری بزن .