king of north کاربر سایت Jun 26, 2013 #95 من هیچی با این نت خراب شده و اعصاب داغون هیچی نشده بازی کنیم
mori923 کاربر سایت Jun 26, 2013 #97 بیخیال ایکس باکس شدم رفتم چند تا پچ فیفا13 گرفتم روی لپ تاپ نشستم بازی کردم بسی حال کردم همه چیز تغییر کرده از لباسهای جدید فصل بعد بگیر تا چمن سبز درست و حسابی کلا یه بازی دیگه شده
بیخیال ایکس باکس شدم رفتم چند تا پچ فیفا13 گرفتم روی لپ تاپ نشستم بازی کردم بسی حال کردم همه چیز تغییر کرده از لباسهای جدید فصل بعد بگیر تا چمن سبز درست و حسابی کلا یه بازی دیگه شده
Henry Tomasino کاربر سایت Jun 28, 2013 #102 call of juarez: gunslinger تموم کردم metro: last light شروع کردم خیلی خوفه:d
barneysawyer کاربر سایت Jun 28, 2013 #103 last of us شاهکاره شاهکار گرافیک عالی داستان بی نظیر موسیقی خداست
Ragnar کاربر سایت Jun 28, 2013 #104 watch dogs Spoiler مرحله پنجمش همون جایی که یارو رو دنبال میکنی بعد باید پل رو هک گیرش بندازی ولی هر کاری میکنم نمیشه هر کی اون مرحله رو رفته بگه چجوری پله هک میشه
watch dogs Spoiler مرحله پنجمش همون جایی که یارو رو دنبال میکنی بعد باید پل رو هک گیرش بندازی ولی هر کاری میکنم نمیشه هر کی اون مرحله رو رفته بگه چجوری پله هک میشه