M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Jul 28, 2013 #109 من که چند روزی ـه دارم Tomb Rider رو بازی می کنم , بعد از این هم میرم یک بار MGS 4 رو تمام می کنم و بعد میرم سراغ HD Collection ـش :d
من که چند روزی ـه دارم Tomb Rider رو بازی می کنم , بعد از این هم میرم یک بار MGS 4 رو تمام می کنم و بعد میرم سراغ HD Collection ـش :d
smoker کاربر سایت Jul 28, 2013 #110 نوشته شده توسط Country Boy: watch dogs Spoiler مرحله پنجمش همون جایی که یارو رو دنبال میکنی بعد باید پل رو هک گیرش بندازی ولی هر کاری میکنم نمیشه هر کی اون مرحله رو رفته بگه چجوری پله هک میشه بیشتر... تو خواب بازي كردي؟
نوشته شده توسط Country Boy: watch dogs Spoiler مرحله پنجمش همون جایی که یارو رو دنبال میکنی بعد باید پل رو هک گیرش بندازی ولی هر کاری میکنم نمیشه هر کی اون مرحله رو رفته بگه چجوری پله هک میشه بیشتر... تو خواب بازي كردي؟
titan13 کاربر سایت Jul 29, 2013 #113 من هم دوساله که فورزا4 بازی میکنم و در کنار اون امروز mass effect 3 رو بازی کردم.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 29, 2013 #115 Dynasty Warriors 8 Half - Life 2 Orange Box Fight Night
sajsab عضو جدید Aug 4, 2013 #118 tomb raider - max payne 3 - fifa 13 - grid 2 - batman arkham city همشونو امروز بازی کردم