king of north کاربر سایت Apr 28, 2013 #61 نوشته شده توسط ariamax: من cod:bo2 رو با سی پی یو مولتی میزنم بیشتر هم capture the flag و death match و free for all بازی میکنم بیشتر... مگه بقیه بدون سی پی یو بازی میکنن ؟
نوشته شده توسط ariamax: من cod:bo2 رو با سی پی یو مولتی میزنم بیشتر هم capture the flag و death match و free for all بازی میکنم بیشتر... مگه بقیه بدون سی پی یو بازی میکنن ؟
Dr. Ariamax کاربر سایت Apr 28, 2013 #62 نوشته شده توسط king of north: مگه بقیه بدون سی پی یو بازی میکنن ؟ بیشتر... نه عزیز جام منظورم اینه که کسی نیست باهام رو کنسول مولتی بزنه منم با بات ها بازی میکنم رو کنسولم وگرنه همه با cpu بازی میکنن
نوشته شده توسط king of north: مگه بقیه بدون سی پی یو بازی میکنن ؟ بیشتر... نه عزیز جام منظورم اینه که کسی نیست باهام رو کنسول مولتی بزنه منم با بات ها بازی میکنم رو کنسولم وگرنه همه با cpu بازی میکنن
Rhodes کاربر سایت May 9, 2013 #66 Alone in the dark ps1 روی تبلت.... و wwf : know your role تجدید خاطراتی بود. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Alone in the dark ps1 روی تبلت.... و wwf : know your role تجدید خاطراتی بود. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
MK_COD کاربر سایت May 16, 2013 #68 نوشته شده توسط mk_cod: Tomb raider همین امروز نصب کردم 20 دقیقه بیشترم نشد بازی کنم بیشتر... آخیییییش# بالاخره این tomb raider تموم شد ولی فک کنم با کمترین درصدی که میشد بازی رو تموم کرد,تمومش کردم 67% :d
نوشته شده توسط mk_cod: Tomb raider همین امروز نصب کردم 20 دقیقه بیشترم نشد بازی کنم بیشتر... آخیییییش# بالاخره این tomb raider تموم شد ولی فک کنم با کمترین درصدی که میشد بازی رو تموم کرد,تمومش کردم 67% :d
Tondar 90 کاربر سایت May 16, 2013 #69 Driver SF ♥ FIFA 13 Rulers of Nations DishonoreD . . . . از هر کدوم 5 دقیقه
OMG کاربر سایت May 16, 2013 #70 Torclight II اونم رو لپتاپ زغالیم, که بزور 30 فریم میده:bighug: اسمشم گذاشتن PC, هر ماه خراب میشه مجبور میشم با این لپتاپ غراضه(ولی مَرده ها, بعضی وقت ها روش تخم مرغ سرخ می کنم آخ هم نمیگه) بازی کنم
Torclight II اونم رو لپتاپ زغالیم, که بزور 30 فریم میده:bighug: اسمشم گذاشتن PC, هر ماه خراب میشه مجبور میشم با این لپتاپ غراضه(ولی مَرده ها, بعضی وقت ها روش تخم مرغ سرخ می کنم آخ هم نمیگه) بازی کنم
Sɯαsƚikα April 26 , 2016 کاربر سایت May 16, 2013 #72 بتمن آرخام سیتی و فقط از اون محیط های زیبایی که داره لذت بردم :d
_عرفان_ کاربر سایت Jun 19, 2013 #74 نوشته شده توسط Henry Tomasino: skyrim تموم نمیشه لامصب بیشتر... من که 32 ساعته تمومش کردم... فقط مراحل اصلی...:d
نوشته شده توسط Henry Tomasino: skyrim تموم نمیشه لامصب بیشتر... من که 32 ساعته تمومش کردم... فقط مراحل اصلی...:d
سگ Naughty کاربر سایت Jun 19, 2013 #75 Resistance 3،فکر نمی کردم اینقدر با حال باشه واسه همین تا الآن بازی نکرده بودم:d