امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
البته دوستان شما نمیگن بازی خیلی خوبیه، بلکه دارن میگن بازی آشغال و گلیچی و باگی و عقب موندست. شما هم نه تنها چیزی راجع به این حرفا نمیگی، حتی لایک هم میکنی بعضا:D
اگر هم میخوای بگی اینا جدی نیست و یه سری تروله و بذار راحت باشن، بسیار جای تاسف داره که به عنوان مدیر انجمن این کارها رو تشویق میکنی و اجازه میدی یک سری بیان سموم درونشون رو بریزن تو پابلیک و سطح فروم رو از اینی هم که هست پایینتر بیارن.

چسبوندن U4 و GOWR به بقیه اسامی جالب بود:D فکر نکنم این دو بازی سرنوشت جایی رو تغییر دادن و تاریخ رو به قبل و بعد از خودشون تقسیم کردن.

بقيه عناوين تو اختراع چرخ نقش زمينه ايي داشتن؟ :-j

البته دوستان شما نمیگن بازی خیلی خوبیه، بلکه دارن میگن بازی آشغال و گلیچی و باگی و عقب موندست. شما هم نه تنها چیزی راجع به این حرفا نمیگی، حتی لایک هم میکنی بعضا:D
اگر هم میخوای بگی اینا جدی نیست و یه سری تروله و بذار راحت باشن، بسیار جای تاسف داره که به عنوان مدیر انجمن این کارها رو تشویق میکنی و اجازه میدی یک سری بیان سموم درونشون رو بریزن تو پابلیک و سطح فروم رو از اینی هم که هست پایینتر بیارن.

چسبوندن U4 و GOWR به بقیه اسامی جالب بود:D فکر نکنم این دو بازی سرنوشت جایی رو تغییر دادن و تاریخ رو به قبل و بعد از خودشون تقسیم کردن.

:-$

Screenshot 2023-09-02 at 12.55.36 AM.png Screenshot 2023-09-02 at 12.55.49 AM.png

بقيه عناوين تو اختراع چرخ نقش زمينه ايي داشتن؟ :-j
اگر یکی از بازیا مایکرو به چنین دستاورد هایی برسه تا خود قیامت باهاش ملت پاره میکنید بعد چسبوندن اسم !! =))

View attachment 307014
View attachment 307015
View attachment 307016
قبل از اینکه رگباری مثل ربات نقل قول کنید و عکس بذارید، ببینید کسی رو که نقل قول کردم چی گفته بود:D

قبل از اینکه رگباری مثل ربات نقل قول کنید و عکس بذارید، ببینید کسی رو که نقل قول کردم چی گفته بود:D
:-$
بازی هایی که اسم بردی در زمان خودشون بالاترین استاندارد رو داشتن.
شرمنده که جهشی که به چشم شما بیاد نداشتن.

داداش تو همون نیستی که ۱۰ ۱۵ سال پیش با RAGE و John Carmack ما رو داشتی میسابیدی ؟

چند بار این موضوع گفته شد، برای بار nم میگم. بازی با امتیاز 85 تا 89 قطعا بازی خیلی خوبیه و درجه 2 و اینا نیست ...

اما، استارفیلد قرار نبود یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی باشه.

استارفیلد به عنوان برگ برنده مایکروسافت بعد از سال‌های سال، قرار بود یه شاهکار تمام عیار باشه که بقول دوستان سرنوشت اکسباکس رو تغییر بده و تاریخ رو به بعد و قبل از خودش تقسیم بکنه و شانس اصلی GOTY باشه.

چیزی که واضحه هیچکدوم از اینا اتفاقا نیفتاده و استارفیلد صرفا یه بازی خیلی خوب شده که قطعا خیلیا ازش لذت میبرن. این در مورد همین Uncharted ی که شما بهش اشاره کردی و ده‌ها بازی دیگه که هر سال منتشر میشه صدق میکنه.

اما استارفیلد باید در سطح U2 و U4 و GOW18 و GOWR و TLOUها و RDRها و GTAها و Zeldaها و Witcher 3 و Elden Ring و یا همون بازی‌های خفن سال‌های دور بتسدا یعنی Skyrim و Fallout 3 میشد که قطعا نشده و نمیشه.

و افرادی که دارن اینو انکار میکنن یا دارن ماله میکشن یا خودشون رو گول میزنن. دیگه اسکرین‌شات‌ها و نقل‌قول‌ها و ... به وفور موجوده و مشخص میکنه انتظار چی بوده.
خوب حالا شما تکس بزار روش هر چقدر بده و از میزان لذت بردن ما از بازی هم یک مالیات بزار .
حالا دوستان گرامی حمله اوردن به تاپیک که بازی که متاش مثلا شده ۸۸ بده خوب حالا چکار کنیم ؟من مثلا حرف شما رو گوش میکنم بازیش نمیکنم یا مثلا متا رو اهمیت میدم ؟نه عزیزم خیلی هم خوب ظاهر شده و بالای ۱۰۰۰ ساعت بازیش خواهم کرد . تمام اون بازی های که گفتی یکی نهایتش دو بار بازی کردم یک بار دو بار ولی بالاترین پلی تروهام چند هزار ساعت کمبایند بازی های بتسدا بوده به نمره فلان بازی شوتر شش هفت ساعته سینماتیک ست پیس داده ۹ ارزش فالوت ۴ برای من شخصا ده برابر اونه .اینا داستانن که میگید ‌

چند بار این موضوع گفته شد، برای بار nم میگم. بازی با امتیاز 85 تا 89 قطعا بازی خیلی خوبیه و درجه 2 و اینا نیست ...

اما، استارفیلد قرار نبود یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی باشه.

استارفیلد به عنوان برگ برنده مایکروسافت بعد از سال‌های سال، قرار بود یه شاهکار تمام عیار باشه که بقول دوستان سرنوشت اکسباکس رو تغییر بده و تاریخ رو به بعد و قبل از خودش تقسیم بکنه و شانس اصلی GOTY باشه.

چیزی که واضحه هیچکدوم از اینا اتفاقا نیفتاده و استارفیلد صرفا یه بازی خیلی خوب شده که قطعا خیلیا ازش لذت میبرن. این در مورد همین Uncharted ی که شما بهش اشاره کردی و ده‌ها بازی دیگه که هر سال منتشر میشه صدق میکنه.

اما استارفیلد باید در سطح U2 و U4 و GOW18 و GOWR و TLOUها و RDRها و GTAها و Zeldaها و Witcher 3 و Elden Ring و یا همون بازی‌های خفن سال‌های دور بتسدا یعنی Skyrim و Fallout 3 میشد که قطعا نشده و نمیشه.

و افرادی که دارن اینو انکار میکنن یا دارن ماله میکشن یا خودشون رو گول میزنن. دیگه اسکرین‌شات‌ها و نقل‌قول‌ها و ... به وفور موجوده و مشخص میکنه انتظار چی بوده.
من بحث شما رو رد نمیکنم، استارفیلد هم بهتره با پیشینیان خودش مقایسه شه، بر اساس نمرات، قطعا بازی توصیف ژانر در حد Fallout 3 انجام نداده، یک تجربه "غیر قابل دسترس توسط تک تک بزرگان در دوران خود" مثل اسکایریم ارائه نکرده، اینا درسته کسی هم رد نکرده، هرچند مطمئنا همچنان تبدیل به بستری برای شکل گیری n عدد کلون میشه و پشت اسکایریم قرار میگیره، از طرفی هم مثلا برای من مثل روز روشنه که Grand Theft Auto بعدی در مجموع یک تجربه تمیز تر یا بهتر بگم، قابل پذیرش تر توسط همگان، با ظرافت و تکامل بیشتر، نسبت به استارفیلد ارائه میده،

اینا واقعا بحثی درشون نیست،

ضمنا من حقیقتا ندیدم کسی انتظار داشته باشه استارفیلد تاریخ رو به قبل و بعد خودش تقسیم کنه، حالا نمیدونم عده ای فن مایکرو چه "سواستفاده" هایی از بازی کردن، که البته قابل حدسه حتما کردن، اما شما سال هاست اینجا رو از همه بهتر میشناسی، کدوم فن کلاسیک BGS اومد اینطوری از بازی بهره برداری به نفع جنگ کنسولی کنه؟ نه واقعا؟ البته یکی دوبار دیدم مثلا تو تاپیک امتیازات فف 16، متلک انداختن و از استارفیلد هم به عنوان چماق استفاده کردن، من قطعا این برخورد رو تایید نمیکنم، این کار فن بوی هاست، سونی مایکرو هم نداره، اما اکثریت طرفداران جدی بازی از سال ها قبل (!) تاکید داشتن که احتمال متا 80-89 برای استارفیلد خیلی بیشتره، من میتونم چندین پست از خودم و بقیه بیارم، مطمئنم خودتون هم میدونید،

مشکل اما اصلا اینا نیست، مشکل نیما خان اینه که 3 نمره کمتر از متا 90، باعث میشه به بازی بگند درجه 2 و استودیو هم بشه بنجل ساز، مثالی که من از انچارتد 2007 و دارک سولز زدم برای این بود که یاداوری بشه چقدر این برخورد اشتباهه، تصور کنید از دل همین متای 85-89، بازی مثل دارک سولز درومده که ژانر توصیف کرده، n عدد کلون ازش ساخته شده، حالا اگه مدیران فرام سافور مثل درجه دو شناسان این تاپیک، با بازی برخورد میکردن، الان ما این دنیای عظیم سولزبورن رو داشتیم؟ میبینید چقدر این برخورد اشتباهه؟

پستتون تو تاپیک امتیازات GT7 یادتونه؟ یک نقل قول از یک سایت اوردید در مورد خفن بودن بازی در بخش های خاص، زیرشم اون میم معروف یارو تو برکینگ بد که "ما مثل هم نیستیم" ، من 100 درصد با این پستتون موافق بودم، دیدم GT7 رو پلت هم کردید، میدونم از همه بهتر میدونید متای 87 نه تنها به معنی درجه 2 بودن GT7 نیست، که فقط نشون دهنده خاص بودن وضعیت بازی و کم کاری ها یا اشتباهاتی در طراحی هست که باعث شده همه 100 درصد راضی نباشند، و متا بشه 87،

مشکل اصلی یکی مثل من، اینه، وگرنه که بحثی تو سو استفاده یک سری، زیاد کردن انتظارات و کار دست بازی دادن نیست، همینم باز من نمیتونم زیاد ایراد بگیرم، بلاخره مایکرو هم برای بازی هزینه کرده و طبیعیه که فن بیسش انتظارات داشته باشن و دیگه همینه دیگه، طبیعی اما نیست به بازی متا 87، گفته شه درجه 2....

یعنی بازی بزرگ و کوچیک رو متا بازی تعيين میکنه؟
Diablo iv با متای ۸۶ کجای این داستان قرار میگیره؟
صحبت من در مورد مدیریت و تصمیمات تیم Xbox و صحبت های فیل اسپنسر در رابطه با Starfield بود. من به هیچ عنوان کیفیت و بزرگی استارفیلد به عنوان اثری که در حال حاضر هست زیر سوال نبردم و معتقدم به هر عنوانی فارغ از این که چه نمره‌ای گرفته یا اینکه چه کیفیتی داره باید احترام گذاشت. به این دلیل که اون اثر نتیجه روزها و هفته‌ها و ماه‌ها و سال‌ها زحمت و تمام توان تیم سازنده در اون مقطع زمانی هست و مسلما هیچ تیم سازنده ای از دیدن بازخوردهای منفی نسبت به اثری که خلق کرده خوشحال نمی‌شه...
تیم مدیریت Xbox از استارفیلد به عنوان بزرگترین بازی تاریخ Xbox یاد می‌کردند، عنوانی که قرار بود Xbox تا حدودی به رقابت با پلی‌استیشن برگردون و جون تازه‌ای به کامیونیتی Xbox بده! ولی الان به نظر شما این عنوان با متای 87 تمام توان برند Xbox؟ امیدوارم نگی آره که مطمئن باش اگر همین الان از خود تاد هاوارد هم بپرسند بین متای 98 و 87 کدوم انتخاب می‌کنی، میگه 98 :D. یه وقت فکر نکنید می‌خوام با این صحبت‌ها به ارزش های این بازی توهین کنم!! نه، به هیچ عنوان. می‌خوام بگم مدیریت اشتباه تیم Xbox، برند به جایی رسونده که از 3 Halo (که توسط خود مایکروسافت و استودیو فرست‌پارتی خودش ساخته شده بود) با متای 94 که پابه‌پای عناوینی مثل COD و Battlefield رقابت می‌کرد به عنوانی خارجی رسیدیم که شرکت برای رقابت با پلی‌استیشن و صاحب شدن این عنوان میلیاردها دلار خرج کرد. بهتر نبود این همه هزینه صرف توسعه‌ی استودیوهای فرست‌پارتی می‌شد؟ فیل اسپنسر عملا ده سال که پشت حرف‌های مخاطب پسند و خریدهای میلیارد دلاری پنهان شده.
============
تصاویر کمتر دیده شده از دیروز ساعت 7:30

اگه تفنگش خاص باشه چی؟؟
مثلا توش فلز آمانادیوم به کار برده باشن.
این آقا همانطور که از ظاهرش معلوم از کی پول گرفته بازی تو Ign نقد کرده و ۷ داده
View attachment 307034
, ,
واقعا مصرف همزمان شیشه و تریاک و دوغ ابعلی هم نمیتونه باعث بشه که...

3 سال پیش تو تاپیک مورد علاقه فرومر ها (ورسس) وقتی تازه بتزدا خریداری شده بود و عده ای مست "انحصاری کنسولی" متا 88 ارکین شده بودن (=>استفاده ابزاری، علاقه های ابکی و دروغین و سطحی، فن بوی بازی)، یه پست دادم نوشتم بازی بعدی BGS فقط موسیقیش به اندازه چند تا متا 95 برای من ارزش داره، یادمه کی لایک کرد، حالا همون ادم (که چند ماهه PS5 خریده) طوری تغییر کرده که تک تک پست های فرومر های این تاپیک رو لایک کرده، خیلی جالبه برام، هرروز بیشتر با محیط اطراف اشنا میشم و واقعیت ادمارو بهتر میفهمم،

این تاپیک هم ایشالا باز بمونه تا هم این فرومر ها به نون و نوایی برسن، هم تاپیک های دیگه سالم بمونه، شهرنو، همستردام، یه همچین حالتی باشه، خوبه...

آخرین ویرایش:
خب متای بازی هم اومد و خیلی هم خوبه امتیازاتش.
درسته در حد گوتی نتونست ظاهر بشه (با اینکه اخر سال مطمینا بازم چندین و چند گوتی خواهد برد) ولی بنظرم مایکرو از محبوبیت و تعداد پلیرهای این بازی خوب بتونه استفاده کنه و به نفع مایکرو میشه.
در مورد خود بازی هم با توجه به نقدها تقریبا شبیه ساخته های قبلی بتسداس(مخصوصا F4) ولی میتونستن با توجه به NEW IP بودن بازی یه چیزی مثه اسکایرم یا F3 بسازن که از این لحاظ پتانسیل رو برباد دادن.

+

یه نکته هم بگم و اونم اینه که من از زمان عضویتم تو BC همیشه میبینم یه عده میان تاپیک امتیازات و میگن امتیاز مهم نیس و ما لذتشو میبریم.....خب اگر مهم نیس تاپیک امتیازات چیکار میکنی خب؟ برو لذتشو ببر دیگه
تاپیک امتیازات یعنی بحث در مورد عملکرد بازی از نگاه منتقدین....بحث در مورد میزان لذت شما نیس که هی میای میگی ما لذت میبریم و ...... .

خلاصه که مبارک طرفداری بازی و من هم وقت کنم حتما بازیش می کنم​

.

3 سال پیش تو تاپیک مورد علاقه فرومر ها (ورسس) وقتی تازه بتزدا خریداری شده بود و عده ای مست "انحصاری کنسولی" متا 88 ارکین شده بودن (=>استفاده ابزاری، علاقه های ابکی و دروغین و سطحی، فن بوی بازی)، یه پست دادم نوشتم بازی بعدی BGS فقط موسیقیش به اندازه چند تا متا 95 برای من ارزش داره، یادمه کی لایک کرد، حالا همون ادم (که چند ماهه PS5 خریده) طوری تغییر کرده که تک تک پست های فرومر های این تاپیک رو لایک کرده، خیلی جالبه برام، هرروز بیشتر با محیط اطراف اشنا میشم و واقعیت ادمارو بهتر میفهمم،

این تاپیک هم ایشالا باز بمونه تا هم این فرومر ها به نون و نوایی برسن، هم تاپیک های دیگه سالم بمونه، شهرنو، همستردام، یه همچین حالتی باشه، خوبه...

يه قشر خاصى هم همينجورى حساب ميكنن ميگن ايران قدرت اول منطقه محسوب ميشه.
ماشالا ادبياتتون هم كه بى شباهت به تريبون نماز جمعه نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or