امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
استدیوها فراز و فرود دارن دیگه. بایو ور یه زمانی دراگون ایج و مس افکتاش کولاک بودن، الانو نگا، مس افکت اندرومدا که شوخی زشتی بود یا دراگون ایج 2 مثلا. اینکویزیشنم خیلی چیز دندونگیری در نیومد، دست کم برا منی که دیوونه ی دراگون ایج اوریجینز بودم
اینکویزشن نسبت به اندرومدا خدا بود . شاهکاری بود برای خودش .

• Like
Reactions: J. Constantine
دیگه تا یه حدی ادم نگران "دیگران" میشه و دنبال احقاق حق مستضعفین عالم میره، وگرنه وقتی جماعت طرفدار یک پدیده، 100 درصد راضی هستن، اون وقت دنبال زیر بغل مار گشتن، بعید میدونم رفتار سالمی باشه، نظرات اعلام شد و معیار ها معلوم....

روشنه دیگه...

خیلی با خودم کلنجار رفتم بازیو برسونم تهش و اتفاقا نسخه ی سالشم گرفته بودم که دی ال سیاش باشن ولی نکشیدم و وسطاش وا دادم
خود بازی و مناطقش زیادی کش داده شده بود، ولی دی ال سیاش (مخصوصا Trespasser) خیلی خوب بودن به نظر من.

البته به این امر توجه نمیشه که پلتفرم PC هم عملاً به گونه ای متعلق به مایکروسافت هست و اگر بازی روی Mac و یا لینوکس ارائه میشد می شد همچین ادعایی کرد، اما بهر حال...)
شوخی میکنید؟
چطور یه کاربر با سابقه بدون اینکه خندش بگیره پلتفرم pc رو متعلق به ماکروسافت میدونه.

چون ویندوز ماله ماکروسافته پس میتونه رو متای بازیهای pc تاثیر بزاره؟

من دارم استارفیلد رو دانلود میکنم ولی همزمان دارم فالوت 4 رو هم روی پی سی قوی ماد میکنم نتایج عجیبه خدا به داد استارفیلد برسه:

سنگین ترین مادهای گرافیکی فالوت رو رویایی میکنند - هیچ وقت دور اول بازی رو ماد نکنید تجربه اش خراب میشه پلی ترو2 ماد کنید .

20230827023915_1.jpg 20230826001038_1.jpg 20230823194540_1.jpg 20230823193618_1.jpg 20230821001940_1.jpg
کامنت متفاوت بزارید شاید ترول بازی تمام بشه .

یک بازی درجه دو دیگه از استودیویی درجه دو:

View attachment 306957
چند بار این موضوع گفته شد، برای بار nم میگم. بازی با امتیاز 85 تا 89 قطعا بازی خیلی خوبیه و درجه 2 و اینا نیست ...

اما، استارفیلد قرار نبود یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی باشه.

استارفیلد به عنوان برگ برنده مایکروسافت بعد از سال‌های سال، قرار بود یه شاهکار تمام عیار باشه که بقول دوستان سرنوشت اکسباکس رو تغییر بده و تاریخ رو به بعد و قبل از خودش تقسیم بکنه و شانس اصلی GOTY باشه.

چیزی که واضحه هیچکدوم از اینا اتفاقا نیفتاده و استارفیلد صرفا یه بازی خیلی خوب شده که قطعا خیلیا ازش لذت میبرن. این در مورد همین Uncharted ی که شما بهش اشاره کردی و ده‌ها بازی دیگه که هر سال منتشر میشه صدق میکنه.

اما استارفیلد باید در سطح U2 و U4 و GOW18 و GOWR و TLOUها و RDRها و GTAها و Zeldaها و Witcher 3 و Elden Ring و یا همون بازی‌های خفن سال‌های دور بتسدا یعنی Skyrim و Fallout 3 میشد که قطعا نشده و نمیشه.

و افرادی که دارن اینو انکار میکنن یا دارن ماله میکشن یا خودشون رو گول میزنن. دیگه اسکرین‌شات‌ها و نقل‌قول‌ها و ... به وفور موجوده و مشخص میکنه انتظار چی بوده.

چطور یه کاربر با سابقه بدون اینکه خندش بگیره پلتفرم pc رو متعلق به ماکروسافت میدونه.
سالهای متمادیست که واژه ی PC یا همون personal computer با پردازنده های اینتل و سیستم عامل های ویندوز مایکروسافت عجین شده، و گاهاً wintel platform هم خونده میشه!
هر زمان استارفیلد رو برای سیستم عامل مکینتاش و لینوکس دیدم، قبول می کنم که ارائه ش روی PC و ویندوز، هیچ ارتباطی به انحصار نداشته، ولی تا اون زمان معتقدم ارائه‌ش روی پلتفرم اکس باکس و ویندوز هیچ فرقی با هم ندارن و صد البته متاسفم که سیستم خلاق، سرآمد، و توانمندی مثل مایکروسافت، ثروتش (شامل اعتبار، سابقه درخشان، و پول هنگفت) رو بدست اینچنین مدیرانِ نابخرد، بی لیاقت، فاقد ایده، و دنباله روئی سپرده تا این‌گونه با آبروش بازی کنند و کمپانی پیشتاز صنایع کامپیوتر و انفورماتیک رو به این سطح از حقارت برسونند.

پ.ن: استارفیلد بر اساس تصویر زیر از وبسایت بتسدا، برای پلتفرم های XBOX SERIES X|S و Windows و STEAM منتشر شده و ویندوز (که روی PC نصب و ارائه میشه) سیستم عاملی متعلق به شرکت مایکروسافت هست.

Capture.JPG

بازی فوق العاده است دیجیتال فاندری هم یک نکته منفی نداشت برای نسخه کنسولی حتی یکی . همش تعریف تمجید . نورپردازی عالی شده شاتر اسپید و موشن بلار عالی تکسچر ورک عالی. روی اس ۱۴۴۰ پی میده روی ایکس اوتپوت ۴کا منتهی روی تی وی ۴کا بسیار شبیه هستن چون هر دو با ریکانستراکشتن تکنیک fsr 2 بوجود میان هر فریمشون .
در کل همه چی عالی برای بازی با این ابعاد .
نسخه پی سی هنوز ریویو نگرفته از فاندری من چند پارت دیگه مونده از دانلودم صبح تست میزنم .

بازی ها یکی پس از دیگری دارن از سایت ها به این وضع در میان:
«لینک دانلود بنا به دستور تذکر دبيرخانه كارگروه تعيين مصاديق محتوای مجرمانه حذف شده است»
هیچ ربطی به امتیازات بازی نداره، عذر خواهم
ولی خیلی ناراحت کنندست ...

چند بار این موضوع گفته شد، برای بار nم میگم. بازی با امتیاز 85 تا 89 قطعا بازی خیلی خوبیه و درجه 2 و اینا نیست ...
البته دوستان شما نمیگن بازی خیلی خوبیه، بلکه دارن میگن بازی آشغال و گلیچی و باگی و عقب موندست. شما هم نه تنها چیزی راجع به این حرفا نمیگی، حتی لایک هم میکنی بعضا:دی
اگر هم میخوای بگی اینا جدی نیست و یه سری تروله و بذار راحت باشن، بسیار جای تاسف داره که به عنوان مدیر انجمن این کارها رو تشویق میکنی و اجازه میدی یک سری بیان سموم درونشون رو بریزن تو پابلیک و سطح فروم رو از اینی هم که هست پایینتر بیارن.
اما استارفیلد باید در سطح U2 و U4 و GOW18 و GOWR و TLOUها و RDRها و GTAها و Zeldaها و Witcher 3 و Elden Ring و یا همون بازی‌های خفن سال‌های دور بتسدا یعنی Skyrim و Fallout 3 میشد که قطعا نشده و نمیشه.
چسبوندن U4 و GOWR به بقیه اسامی جالب بود:دی فکر نکنم این دو بازی سرنوشت جایی رو تغییر دادن و تاریخ رو به قبل و بعد از خودشون تقسیم کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or