امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 432
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
استارفیلد بدبخت رو خدا زده :D

شما دیگه حداقل یکم مرام داشته باشید :D

خدایی بدتر از این نمیشد بشه :D من واقعا انتظار حداقل F4 با ساختار نسل جدید داشتم و حالم گرفته شد، بدمم نمیومد موفقیت اسکایریم تکرار شه...

ولی اگه از بهترین و اینا بگذریم و واقعیت بازی رو بپذیریم، تو سبک خودش (نقش افرینی فضایی با المان های شبیه سازی و ساخت و ساز؟ ) واقعا بازی خوبیه، یعنی اگه بپذیریم که با یک بازی خاص طرفیم که نباید انتظار بهترین بودن ازش داشت، میشه گفت واقعا بازی خوبیه...

یک سیاره بودم، اتمسفر خفنی داشت، یک خورشید باحال که نورپردازیش رو سطح سیاره عالی بود هم از دور دیده میشد، درخت های خشک و اتمسفر تاریک جادوگری مانند، بعد از اینکه کاملا پاکسازیش کردم و خواستم بلند شم، همه اش داشتم به بی جی اس فحش میدادم که چرا همچین سیاره و اتمسفر خفنی کلیییییی فعالیت خفن و باحال نداره که من حالا حالا ها توش بمونم؟ و غرق شم؟ چرابه جای شنا تو یک استخر بزرگ، غوطه ور شدن تو اب و حس کردن سطح اب رو پوست و عشق و حال، باید همه اش از این حوض با نردبون بیام بیرون برم تو اون یکی حوض؟ چرا اینقدر جلوی غوطه ور شدن تو بازی رو گرفتید؟

که یهو یادم اومد، میتونی اینجا اوت پست بزنی، تا به شکل بی نهایت کار برای انجام دادن داشته باشی، میتونی با یک مجموعه اوت پست، تبدیل به فرمانروای فضا شی، طوری که هیچ بازی دیگه ای نتونه همچین امکاناتی با این همه جزئیات و کیفیت، در اختیارت قرار بده.... میتونی ده ها سیاره و اتمسفر خفن و یونیک رو در اختیار بگیری و تمدن خودت رو بسازی (دیگه دوباره بازی رو شروع کردم و این دفعه دارم میترکونمش)

خلاصه، استارفیلد اون جهان باز عادی و با کیفیت خاص که فکر میکردیم نیست، اما بازی خوبیه، بازی خاصیه و شخصیت خودش رو داره.. میشه اینجوری بهش نگاه کرد، یک تجربه خاص و خفن و یونیک و نه لزوما گرند دفت اوتو مانند یا اسکایریم مانند.. استارفیلد خودشه... این با ارزشه، نمره منم بهش همین حدود 85.. چون در نهایت، شنای ازاد تو یک استخر بزرگ >>>>> 1000 تا استخر کوچولو و یونیک

با این حال کم کم دارم با بازی اشتی میکنم و دوسش میدارم...

بحث استارفیلد ه جیسون شرایر هم چند وقت پیش در مقالش گفته بود متای بالای استارفیلد فقط بخاطر رسانه های xbox امکان پذیر بوده .
"It may not seem like a fantastic performance for the studio's first game since being acquired by Microsoft, but there are some mitigating factors. Starfield wasn't released for the competing PlayStation console, received poor reviews (although the aggregate score is deceptively high thanks to various Xbox fan sites) and, most importantly, was immediately available on Microsoft's Netflix-like subscription service, Xbox Game Pass, where players can access the game by paying $10 a month instead of buying it outright for $70. Bethesda recently claimed that Starfield had 13 million players, suggesting that many people used the Game Pass to play it."
در جواب یه فن بوی در توییتر هم اینو گفت :

پ.ن:

XBOXAdiccit 10/10
Genertion XBOX 9.9/10
Somos XBOX 9.8/10
Mondo XBOX 9.7/10
XBOX era 9.7/10
Xbox tavern : 9.7/10
Pure XBOX 9/10
The XBOX Hub 9/10

بحث استارفیلد ه جیسون شرایر هم چند وقت پیش در مقالش گفته بود متای بالای استارفیلد فقط بخاطر رسانه های xbox امکان پذیر بوده .

پ.ن:

XBOXAdiccit 10/10
Genertion XBOX 9.9/10
Somos XBOX 9.8/10
Mondo XBOX 9.7/10
XBOX era 9.7/10
Pure XBOX 9/10
The XBOX Hub 9/10

یه 6-7 تا سایت دیگه اضافه کنن تا 90 میرسن. ایشالا سر ایندیانا جونز جبران میکنن

پ.ن:

XBOXAdiccit 10/10
Genertion XBOX 9.9/10
Somos XBOX 9.8/10
Mondo XBOX 9.7/10
XBOX era 9.7/10
Pure XBOX 9/10
The XBOX Hub 9/10
همه بازیای انحصاری پلتفرمی اینجوری نیستن؟

• Like
Reactions: J. Constantine
همه بازیای انحصاری پلتفرمی اینجوری نیستن؟
همه پلتفرم ها رسانه ها فقط مربوط به خودشون رو دارن ولی دیگه به اندازه xbox پونزده تا نیستن و واضح فقط برای بالا بردن متا نمره بالا بدن اینا حتی به ردفال با متا ۵۰ نمره ۹ میدادن .
دیگه وضعیت جوری خرابه صدا جیسون شرایر هم درورده .

همه پلتفرم ها رسانه ها فقط مربوط به خودشون رو دارن ولی دیگه به اندازه xbox پونزده تا نیستن و واضح فقط برای بالا بردن متا نمره بالا بدن اینا حتی به ردفال با متا ۵۰ نمره ۹ میدادن .
دیگه وضعیت جوری خرابه صدا جیسون شرایر هم درورده .
والا استارفیلد 15تا نقد بالا 90 از طرف رسانه‌های ایکس باکسی نداشته، 7 تا داشته (نسخه سری ایکس). اسپایدرمن 2 هم 6 تا نقد بالای 9 از رسانه‌های پلی استیشن داره، سوپر مایرو واندر هم 7تا. پس متای این دو تا بازی هم بدون رسانه‌های خودی باید قاعدتا 70 باشه دیگه؟ :D

Starfield اومد و اصلا در حد انتظارات ظاهر نشد و ملت هم شلنگ رو گرفتن روی BGS و رفتن کاری به این بحثا ندارم ولی میخوام بدونم چجوری Starfield ـی که از 90 تا نقد ثبت شده برا Xbox حدود 50 تاش نمره بالا 85 متای 83 ـش فقط مدیون سایتای Xbox ـه ؟ خودتون خندتون نمیگیره ؟ جیسون یـ چیز بی اساس گفته طرف براش با منطق مثال اورده سریع زده به صحرای کربلا !!یکی باید به جیسون شرایر گرفتن معدل رو یاد بده !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or