مهرداد، خودت میدونی چقدر قبولت دارم ولی بهتره تو این مورد زیاد همش نزنیم
خودتم میدونی ما فن Toxic در هردو طرف داریم، یعنی این بحث که X فنها سمی تر از Y فنها هستن یا برعکس و یا اینکه X ها منطقی ترن تا Y اصلا درست نیست. سابقه و گذشته در این انجمن نشون داده شرایط اگه پیش بیاد "طرفدارهای مظلوم حال حاضر هم این رفتار رو به وقتش نشون میدن یا میدادن" نمونش فن های هردو طرف در تاپیک VS یا در تاپیک مایکرو و اکتیویژن. اینو میدونم BGS استودیو مورد علاقت هستش و شاید حالت از بعضی پست ها بهم بخوره و بهت حق میدم. ما تو همین انجمن مدیر PC فن داریم میگه چون من 40 سال سن دارم پس من درست میگم ، طرز فکر در این حد چیپ یعنی سطح انجمن در همین حد هستش دیگه، واقعا چه انتظاری از بقیه میشه داشت!؟
ولی حقیقتا نمرات بازی هم دور از انتظار نیست. مثلا از همون زمان نمایش های بازی من نوعی، به عنوان گیمر از خودم میپرسیدم "دقیقا چیه این بازی بزرگ هستش!؟ این نمایش ها چی دارن که من نمیتونم ببینم!؟" جالب بود در تاپیک خود بازی هم وقتی میگفتی، چیزی که من میبینم کاملا معمولی هستش، خیلی از فنها میگفتن " نه این بازی بعدی بتزدا هستش" نه شما تادهاوارد رو نمیشناسی" و بعدش میگفتن نه شما چون فنبوی هستین نمیخواین ببینین و این بازی قرار هست خیلی چیز هارو به قبل و بعدش تبدیل کنه" LOL
حتی تاپیک Xbox Games Showcase بعد نمایش نیم ساعته Starfield وقتی یکی دو نفر گفتن بازی کاملا معمولیه یا Starfield/BGS در حد هایپی که میکنین نیست، یکی از مایکروفنها اومد گفت:
یعنی فرض کن به کسایی که بنظرشون BGS مثل 13 سال پیش نیست بیای بگی "جاهل". الان اون دو نفر بیان به این عزیز بگن "حالا که بازی در حد انتظارت نشد ببین جاهل کیه!!؟"
اینکه بیای کسایی که نظر مخالف دارن رو جاهل خطاب کنی بعدش 50 تا مایکروفن هم لایک کنن یعنی موافق هستن زیاد تفاوتی با بعضی های دیگه که گلایه داری ازشون، نداره
متای این بازی چه 93 میشد یا 53 (If you know
) شخصا برام مهم نبود و نیست چون خودتم میدونی فن این سبک نیستم ولی سطح بازی از همون اولش مشخص بود. ما با Todd Horward طرفیم که یه زمانی گفته بود بازی ما 300 تا پایان داره.
مشکل اینجاست مایکرو فنها اکثرا نه شناختی BGS دارن نه تاد هاوارد، و فقط صرفا بخاطر فن بازی BGS و Starfield رو دکل کرده بودن.
این اتفاق دقیقا برای Hellblade 2 هم خواهد افتاد. تاپیکش هرچقدر گفتیم بازی اصلا در حدی که باید باشه نیست ولی ماکروفن ها همه درحال تعریف و تمجید از یه چیز متوسط. البته برای اون بازی Gatekeeping شده و کسی انتظار خیلی خفن نداره ولی بازهم پایینتر از انتظارات ظاهر میشه.
خلاصه میخوام بگم وقتی در "انکار" به سر میبری و خیلی سفت و سخت فقط حرف خودت رو قبول داری و فرداش هم Fail میشی، خب طبیعی هست تیم مقابل از خجالت تیم Fail شده دربیان. هرچند شکست یه بازی اصلا خوشحالی نداره ولی خب سورپرایز کننده نبود، حداقل برای من.
پ.ن: