امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

  • +98

    رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

    رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

    رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

    رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

    رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

    رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

    رای‌ها: 5 1.4%

  • مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game


تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران





metacritic


Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png


opencritic


Screenshot (1908).png




 

Attachments

  • 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 432
آخرین ویرایش:
تاپیک، تاپیک امتیازات استارفیلد هست، اومدم ببینم بعد از رلیز دیشب خبری شده که یباره دیدم متای bg3 رو گزاشتی!
پستت رو هم خوندم بازم متوجه ربطش به این تاپیک نمیشم. Bg3 میدونی که زودتر روی pc اومد؟
کسی از pc بازها اومد بگه دلتون بسوزه ما زودتر بازی میکنیم؟ :| چقدر مسخره بود اگر کسی اینو می‌گفت ؟ کیس شما هم شبیه به همونه!
الان من حدس میزنم شما فقط به این خاطر که bg3 رو ps5 اومده اما بخاطر مشکل فنی رو xbox نیومده، بهش علاقه مند شدی!:|
رفیق همین BG3 طبق اعلام سازنده نهایتا تا ماه نوامبر برای Xbox عرضه می شود.
 
  • Love
Reactions: cameronx65
در دنیای موازی چه می گذرد؟
استارفیلد متای ۱۰۰ میگیره با ۱۷۰ تا نقد از اون طرف gow r متای ۶۰ میگیره مایکرو فن از بازی راضی نیست و با متای ۱۰۰ هم از بازی و مایکرو ایراد میگیره سونی فن gow r رو با متای ۶۰ می پرسته و میگه دشمنان سونی باعث شدن این متا رو بگیره وگرنه حقش گوتی بود.
ایکس باکس هر نسل بالای ۲۰۰ میلیون واحد فروش داره ps هم به زور ۵۰ میل و سونی فنه میگه فروش مهم نیس پراید هم زیاد فروش داره
مایکروسافت هر سال نامزد گوتی داره و هر سال گوتی میبره سونی هم بازیهاش همیشه تو لیگ ۶۰ میچرخه و هر از گاهی یه نسخه از gran turismo arcade منتشر میکنه که بالای ۹۰ میشه سونی فنه تا اونجاش هم عروسیه و از خود بی خود میشه و میگه گور بابای گوتی.
اسپنسر تو هیچ کنفرانس و شبکه اجتماعی و رسانه ای فعالیت نمیکنه و میگه شعار من اینه بذار بازی ها باهاتون حرف بزنن ولی باز مایکرو فنها فحش کشش میکنن و راضی نیستن ازش از اون طرف جیم رایان تو هر جا و هر چیزی که فکرش رو فکر میکنید حضور داره و مدام وعده وعید میده به فنهای سونی میگه ایشالا سال بعد سال ماست و قراره بهترین سال تاریخ سونی بشه ولی هر سال جز لیگ ۶۰ چیزی نداره ولی سونی فنها عاشقش هستن و براش می میرن و رسانه ها هم بهش جایزه میدن.
Ps5 به رهبری سرنی کنسولی هست که ۱۲ ترافلاپس قدرت خام پردازشی داره و جیم رایان با شعار most powerful همه رو پاره میکنه سریز ایکس به رهبری آقای ریش نیم متری کنسول ۹ ترافلاپسی اورکلاکی منفجر شده وارد بازار میکنه و همه سونی فنا مسخره اش میکنن اخرش تو اکثر بازیهای مولتی پلتفرم یا شرایط برابره یا برتری با سریز ایکسه و برای اینکه اوضاع خراب تر از نشه جیم رایان به دیجیتال فاندری و سایتهای دیگه رشوه میده که ماله بکشن اونا هم میگن ps5 یه هیولای درون داره و کسی نمی تونه از تمام قدرتش استفاده کنه و وقتی تولز برسه قدرت این هیولا آزاد میشه پس صبر کنید.
انحصاری های مایکرو هر ساله ده ها میلیون نسخه فروش دارن از اون طرف سونی چون نمیتونه با مایکرو رقابت کنه ماله میکشه و میگه هدف با فروش بازی ها نیس و مایکرو رقیب ما نیست و PlayStation pass رو معرفی میکنه و روی اون مانور میده و میگه مهم تعداد پلیرها و گلوله های شلیک شده و تعداد نارگیل های چیده شده است.
 
تاپیک، تاپیک امتیازات استارفیلد هست، اومدم ببینم بعد از رلیز دیشب خبری شده که یباره دیدم متای bg3 رو گزاشتی!
پستت رو هم خوندم بازم متوجه ربطش به این تاپیک نمیشم. Bg3 میدونی که زودتر روی pc اومد؟
کسی از pc بازها اومد بگه دلتون بسوزه ما زودتر بازی میکنیم؟ :| چقدر مسخره بود اگر کسی اینو می‌گفت ؟ کیس شما هم شبیه به همونه!
الان من حدس میزنم شما فقط به این خاطر که bg3 رو ps5 اومده اما بخاطر مشکل فنی رو xbox نیومده، بهش علاقه مند شدی!:|
خیر بعد از ریلیز دیشب متا 96 نشد! ولی زیرش متای 86 رو برای خبررسانی به شما که دنبال کننده من هستید نه کامنت های دوستانتون! درج کردم:D انقدر کوچه علی چپ نزنید،مشخصه بازم در مقابل خوندن یا فهمیدن مقاومت کردی برای همین نقل قول مستقیم از کامنت خودم میارم تا قشنگ جا بیوفته که "هم اکنون" منظور ریلیز دو بازی برای کنسول هاست. PC که عـَلَم کردنش سادست چون قبل از ریلیز رسمی رو کنسول ایکس باکس می شه حتی پایرت کرد بازی هاشو روی PC. مگه چند تا بازی شاهکار با متای 96 یا 97 مثل BG3 وجود داره که بهش علاقه مند نشد؟
شاهکاری (BG3) که قرار بود همزمان برای ایکس باکس بیاد، "هم اکنون" دسترسی فن های این پلتفرم بهش قفله:D
 
برای اینکه اسباب خنده و سرگرمی هستین ، همین :D
واقعا این همه نقش بازی کردن از کجا نشأت میگیره؟ هر چقدم نقش تعجب کرده ها رو بازی کنی خودتم میدونی داستان چیه :D
ما رو نموده بودین با این بازی ، بعد که لانچ شده با مخ خورده زمین میگی سونی فنا اینجا چیکار میکنن؟ کجا باشن که بیشتر از اینجا بخندن؟ :D
Screenshot 2023-08-31 at 10.18.59 PM.png
برو خونه
 
دوستان توجه کنید که تاپیک امتیازاته و نه تاپیک خود بازی.یعنی چیزیکه مهمه امتیاز بازیه.حالا بازی خوب یا بد اونی که تو تاپیک مهمه امتیازشه.حلا یه عده فاز روشن فکری نگیرن که امتیاز مهم نیست،اصلا به سونی فن یا بقیه چه ربط داره.این دلایلتون برا تاپیک اصلی کاملا منطقیه،ولی برا تاپیک امتیازات کاملا بی ربطه.یه لحظه فرض محال کنید استارفیلد مهمترین و گرونترین و پر هایپ ترین بازی ماکرو +98 میشد!! آیا متواضعانه با سونی فن ها برخورد میکردید؟ :)
هممون عین همیم و فعلا دنیای امتیازات کما فی السابق به کامتون نبوده.ولی یه نکته مهم اینه که تا الان ندیدم یه سونی فن شخصیت یه کاربر رو مورد هدف قرار بده و توهین شخصی کنه.ایشالا که همینجور هم میمونه
 
آیا متواضعانه با سونی فن ها برخورد میکردید؟ :)
مثلا قرار بود چکار کنند با قمه و قداره حمله کنند به تاپیک های سونی که چی بشه
اخه یک چیزی بگین بگنجه

لی یه نکته مهم اینه که تا الان ندیدم یه سونی فن شخصیت یه کاربر رو مورد هدف قرار بده و توهین شخصی کنه.ایشالا که همینجور هم میمونه
توهین به LGBT برای ترول بازی، حمله ی شخص نیست؟ رگ به رگ شد کمرم از استانداردهایتان
 
هیچ وقت از یادمون نمیره منتقدان به این بازی رنده کردند
من پیش از انتشار این نقد ها نوشته بودم که خوشبختانه نقد بازی مانند نقد فیلم نشده هنوز یک نمره ی بی مصرف

خرج کردن این بلیط توسط سونی برای ضربه زدن به این بازی میتواند روی اعتبار متا تاثیر بگذارد و دیگه در اینده و هر موقعی نمیتوانید بگید وای متای بازی های سونی بالاست وقتی ارزشی ان نمره نخواهد داشت اعتباری هم نخواهد داشت

قمار جالبی بود منتظرم ببینم دامنه ی این کنسول وار کجاها را خواهد سوزاند بازی حالا جذاب شده
متا از سال ۲۰۱۳ و عرضه TLOU اعتبارش رو از دست داده ، فقط نمیدونم چرا بعد ۱۰ سال همچنان دوستان فشار میقولن
 
متا از سال ۲۰۱۳ و عرضه TLOU اعتبارش رو از دست داده ، فقط نمیدونم چرا بعد ۱۰ سال همچنان دوستان فشار میقولن
فشار را ما نمیخوریم فشار را شما میخورین که دستتان به گوشت نمی رسه
 
دلیل این همه کش پیدا کردن موضوع رو نمیفهمم. :D
طبق همه خبرها و تبلیغات و جوی که دور بازی بود بعلاوه هایپ و تعریف و تمجیدهای بازی و اسم بتزدا و شخص تاد هاوارد و ..... همه منتظر بودن بازی چیزی فراتر از شاهکار باشه و نه تنها با درو‌ کردن جوایز عنوان بهترین بازی سال رو از آن خود کنه و یک متای درخشان کسب کنه بلکه یک بازی جریان ساز باشه که رد پاش رو در خیلی از عناوین ببینیم.طرفدارای مایکروسافت هم رو نمیکردن ولی کاملا مشخص بود چنان منتظرن بازی بترکونه که هر جا اسم سانتامونیکا و ناتی داگ و... اومد عین پتک این بازی و متا و به به و چه چه های پیرامونش رو بکوبن سر بقیه
اما بازی نه تنها نتونسته به این دست پیدا کنه بلکه حتی یک بازی عالی هم نیست و صرفا میشه به دید یه بازی خیلی خوب بهش نگاه کرد. این صرفا به خاطر متای بازی نیست .
چیزی که از گیم پلی های بازی و نقدها دیدم اینه که بازی تقریبا با استاندارد های ۱۰_۱۵ سال پیش هست و بازی روح مدرن و به روز بودن رو نداره. حالا باگ ها و لودینگ ها و... به‌کنار. من تاد هاوارد رو مثل اون مربی هایی پر سن و سال و با سابقه میبینم که تو همون حال و هوا و عقاید سال های دور موندن و زیاد خودشون رو با استاندارد های روز تطبیق ندادن. بنظر من بتزدا نیاز به یه جراحی داره.
من شیفته و عاشق اسکایربم و ابلیویون هستم و اسکایریم جزو عناوین محبوبم هست اما اگه اون بازی هم با همون استاندارد ها ساخته بشه دگ اون موفقیت ها رو تکرار نمیکنه.
و در نهایت این که بازی قطعا ارزش تجربه کردن رو داره و میشه در حد و اندازه های خودش ازش لذت برد نه بیشتر.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or