امتیاز های LittleBigPlanet 2

Terova

No Trolls
Gold User
littlebigplanet_2.jpg

اولین امتیاز بازی محبوب LittleBigPlanet 2 منتشر شد که سایت OPM UKhttp://www.computerandvideogames.com/article.php?id=281038 به آن امتیاز کامل 10 را داده است..

ویرایش:تصحیح شد..

آخرین ویرایش:
بسیار هم عالی! از تریلرهایی که ازش دیدم واقعا تغییرات زیادی نسبت به 1 کرده بود! یکم هم بتا رو بازی کردم و یک سری چیزا جالب بود! :d
کلا خیلی جالب بود! علاوه بر اینکه میتونید مراحل خودتون رو بسازید میتونید سیاره ی خودتون هم بسازید! واقعا جالب بود این حرکت :d بازی مدال و اینا هم زیاد داره که ارزش بازی کردن رو بالا میبره :d همچنین میتونید مراحلی که توی LBP1 ساختید رو توی LBP2 هم بیارید و اگر حس تغییرش رو نداشتید همون رو پابلیش کنید :d
تغییرات گیم پلی هم وقتی بازی اومد خودتون ببینید :d :d :d

بسیار هم عالی! از تریلرهایی که ازش دیدم واقعا تغییرات زیادی نسبت به 1 کرده بود! یکم هم بتا رو بازی کردم و یک سری چیزا جالب بود! :d
کلا خیلی جالب بود! علاوه بر اینکه میتونید مراحل خودتون رو بسازید میتونید سیاره ی خودتون هم بسازید! واقعا جالب بود این حرکت :d بازی مدال و اینا هم زیاد داره که ارزش بازی کردن رو بالا میبره :d همچنین میتونید مراحلی که توی LBP1 ساختید رو توی LBP2 هم بیارید و اگر حس تغییرش رو نداشتید همون رو پابلیش کنید :d
تغییرات گیم پلی هم وقتی بازی اومد خودتون ببینید :d :d :d

از همه مهمتر اینه که همه سبک بازی رو هم میشه باهاش ساخت ... Fighting ، Action ، Racing بازی های Arcade و .... کلا خیلی چیز جالبیه ... هر چند که من کلا بازی رو نمیخرم :d

فقط اینم بگم که جمع کردن همه ی آیتم های یک مرحله نسبت به LBP سخت تر شده! :d
مثلا توی یکی از مراحل قبل از اتمام بازی با توجه به امتیازی که جمع کردید بهتون 3 تا آیتم میده! البته مرحلش از این نوع مسابقه ای ها هست! یعنی هم باید شدیدا سریع مرحله رو تموم کنید هم تا میتونید امتیازات رو جمع کنید و سعی کنید ضریب امتیازاتتون بره بالا! :d یعنی امتیازات فقط مختص leaderboard نیست! :d که این هم خیلی خوبه هم خیلی سخته :d

دیگه OPM اونم شعبه انگلیسش بهش 10 نده، مجله آشپزی میخواد بهش 10 بده ؟!

به نظرم LittleBigPlanet تنها عنوان بزرگ و انحصاری ِ این نسل ِ که واقعا بازی ِ و سرگرمی ِ، تو این شماره که کلا مرز ها رو شکستند و نشون دادن همه چیز AK47 و خون و افعانستان و جنگ خلیج فارس و استفاده از واقعیت گرایی نیست.

• Like
Reactions: SHePArd
دیگه OPM اونم شعبه انگلیسش بهش 10 نده، مجله آشپزی میخواد بهش 10 بده ؟!

به نظرم LittleBigPlanet تنها عنوان بزرگ و انحصاری ِ این نسل ِ که واقعا بازی ِ و سرگرمی ِ، تو این شماره که کلا مرز ها رو شکستند و نشون دادن همه چیز AK47 و خون و افعانستان و جنگ خلیج فارس و استفاده از واقعیت گرایی نیست.
گل بگیرن این پستت رو آرش.دمت گرم.واقعا هم حالم دیگه از هر چی بازیه شوتر هست داره بهم میخوره:-&اگه بازیهایی مثل lbp نبودن که رسما دق میکردیم.

گل بگیرن این پستت رو آرش.دمت گرم.واقعا هم حالم دیگه از هر چی بازیه شوتر هست داره بهم میخوره:-&اگه بازیهایی مثل lbp نبودن که رسما دق میکردیم.

بابا تو کشتی مارو با اون COD بعد الان میای اینجا اینجوری میگی برادر ؟ :d

کم کم دارم ترغیب میشم به خریدش . بخرمش ؟!
سوال داره آخه ؟ :d لامذهب خیلی خفنه . مخصوصا آنلاینش . چَک میخوابونی زیر گوش یکی دیگه شَق صدا میده خیلی باحاله :d
کلا سعی کن حتما بگیری .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique
بابا تو کشتی مارو با اون COD بعد الان میای اینجا اینجوری میگی برادر ؟ :d
خوب اخهmw2 حسابش از بقیه بازیها جداست.مثلا همین ops حالم ازش بهم میخوره.بعدشم منظور من بازیهای شوتری بود که مثل نقل و نبات تو بازار ریخته ولی اصلا ارزش ندارن.در ضمن بعد از چند ساعت mwزدن یه کم lp زدن میچسبه:d

IGN اعلام کرد ساعت 9 به وقت خودشون :d نقد روی سایت قرار میگیره! :d
----
به مناسبت ساعت 9 حدس میزنم 9 بهش بده :d :d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or