امتیاز های بازی Senua's Saga: Hellblade II

• Thread starter Thread starter amonre
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیشبینی شما در مورد متاکریتیک بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    294
  • نظرسنجی بسته شده است .

amonre

کاربر سایت
hellblade.jpg

Hellblade II

MEta hell.jpeg

حماسه سنوئا: هل‌بلید ۲ ( Senua's Saga: Hellblade II) یک بازی ویدئویی خیال‌پردازی تاریک در سبک اکشن-ماجراجویی است که توسط استودیوی انگلیسی نینجا تئوری توسعه یافته و به‌وسیلهٔ ایکس‌باکس گیم استودیوز در تاریخ May 21, 2024 برای ایکس‌باکس سری اکس/اس و مایکروسافت ویندوز منتشر خواهد شد. این بازی در جوایز بازی ۲۰۱۹ توسط فیل اسپنسر به عنوان دنباله بازی هل‌بلید معرفی شد

بازی مثل یک تخم مرغ سربسته هست و هر متایی ممکنه بگیره پس لطفا انتقادها و تعاریف های خودتون در مورد بازی رو محترمانه و در راستای موضوع تاپیک بیان کنید، مخلصیم​

آخرین ویرایش:
نوشتت درسته، منم موافقم اول نسل تاثیر خیلی بیشتری میگذاره، ولی به جرات میگم کاملا تجربه لذت بخش و فک براندازیه
میزان لذت بردن هر فردی هم متفاوته از هر مدیا و سبکی.
بازی به نظرم به هدفش رسیده و من نوعی خیلی وقت بود که از دیدن گرافیک بازیها ذوق زده نمیشدم ولی این بازی تونست اون حس ذوق زدگی از گرافیک رو تو این نسل برام بوجود بیاره و همین طور صدا در بازی که در بهترین حالت ممکنش قرار داره بهتره بگم محشره...
بعد این همه بازی که به درد و مرض جهان باز شدن مبتلا شدن و تو بحث گرافیک نسل 8 هستن، این بازی برای من یاداور جهش گرافیک نسل های قبل هست که وقتی نسل عوض میشد برامون ملموس بود.
این بازی رو بنظرم باید ورای جنگ های کنسولی قضاوت کرد و از بازی کردنش لذت برد.
درسته منم اعتقادی به 10 ندارم تا اینجا ولی خب نظرم زیر 8/5 هم نیست چون مهمترین فاکتور که برای من "لذت بردن" هست رو بوجود اورده.

خوشا فریاد زیر اب​

واقعا منم خیلی دارم ازش لذت میبرم
اتمسفر بازی شبیه به فیلم the northman ـه :D

سلام خدمت دوستان
اول از همه بگم که من هر دو کنسول رو دارم و تا جایی که جیبم اجازه بده، از بازیای هردو لذت میبرم. فقط به هیچ وجه نمیتونم درک کنم که اگه یک بازی مخصوصن انحصاری، نمراتش کم بشه، چرا باید یه عده خوشحال بشن؟( هرچند در مورد این بازی نمرات معقول هست)
مگه غیر اینه که باعث پسرفت صنعت و کاهش رقابت میشه؟ و در نهایت پلتفرم رقیب هیچ میلی به رقابت نداره، آیا این موضوع باعث خوشحالیه؟
تاکید می‌کنم که در مورد hell blade 2 صحبت نمیکنم، روی گیم پس دارم بازی می‌کنم و بهترین تصاویر و صداگذاری تاریخ بازی رو دارم تجربه میکنم. درسته گیمپلی پیشرفت نداشته و مدت زمانشم کمه.
هیچ وقت از شکست هیچ بازی خوشحال نشدم حتا بازیای یوبیسافت.

بعضی از دوستان حرف از جهش نسل و اینا زدن. نسل 7 جهش نسل رو با بازیهایی مثل انچارتد و geow تجربه کردیم که در کنار یک گرافیک عالی گیم پلی و داستان تاپ لول داشتن زمان خودشون.
بشخصه نظرم اینه چون حرف از گیمینگ هست گیم پلی باید اولویت باشه. صرف گرافیک نمیتونه یه بازی رو به موفقیت زیادی برسونه. گرافیک گیم پلی داستان لول دیزاین همگی مکمل یکدیگه هستن و ضعف تو هر بخشی باعث عدم موفقیت حداکثری بازی خواهد شد.

GameCritics 4.5/10

Until now, I’ve liked each new Ninja Theory game more than the last, and I can never deny the craft on display. Given that this is their first release since the Microsoft acquisition, I credit Hellblade II for not feeling compromised by corporate interests, but that only makes it more baffling that it lacks any real vision that I was able to discern. It’s not an offensively bad experience, and yet I can only offer one of the most damning criticisms imaginable – I have no idea why it was made

سلام خدمت دوستان
اول از همه بگم که من هر دو کنسول رو دارم و تا جایی که جیبم اجازه بده، از بازیای هردو لذت میبرم. فقط به هیچ وجه نمیتونم درک کنم که اگه یک بازی مخصوصن انحصاری، نمراتش کم بشه، چرا باید یه عده خوشحال بشن؟( هرچند در مورد این بازی نمرات معقول هست)
مگه غیر اینه که باعث پسرفت صنعت و کاهش رقابت میشه؟ و در نهایت پلتفرم رقیب هیچ میلی به رقابت نداره، آیا این موضوع باعث خوشحالیه؟
تاکید می‌کنم که در مورد hell blade 2 صحبت نمیکنم، روی گیم پس دارم بازی می‌کنم و بهترین تصاویر و صداگذاری تاریخ بازی رو دارم تجربه میکنم. درسته گیمپلی پیشرفت نداشته و مدت زمانشم کمه.
هیچ وقت از شکست هیچ بازی خوشحال نشدم حتا بازیای یوبیسافت.
حالا همین های که از کیفیت متوسط بازی خوشحال هستند پس فردا که شرکت از افت فروش ضربه خوردند و تعطیل شدند با تیپ مدافع صنعت بازی وارد میشند و میگن « های فلان شرکت زد صنعت بازی رو نابود کرد آی لعنت بهشون فلان فلان شده ها»
این ها نه به فکر صنعت گیمند نه کیفیت بازی ها و تنها دو چیز خوشحالشون میکنه افت شرکت حریف و کیفیت بد بازیهاشون

در تعجبم شما از کجا میدونی من این شبهه بازی رو انجام ندادم و دارم نظر میدم !!!؟؟؟ که نتیجه هم میگیری بر اساسش !!!
نمیدونم شایدم فکر میکنی بازی طولانی هست که نمیشه تا الان بازی کرد
دیگه انقد کوتاه و اولترا خطی هست تا همین الان خیلی ها تمومش کردن
شما هم قبل نظر دادن راجب بقیه یکم فکر کن بعد نظر بده
حالا این وسط چرا انتقاد ما به نقد شاذ سایت قبضش اومده در خونه شما ؟؟
داداش "هنر" متر و معیار نداره! شما با بازی حال نکردی می تونی بگی امتیازش 0 یا اصلا ی چیزم بدهکارش کنی مثلا منفی 2
ولی نمی تونی بگی بقیه از چی خوششون بیاد یا نیاد، این همه سایت معروفتر و بزرگ از بازی سنتر هم 10 دادن همه کلاس شانشون اوردن پایین؟ :دی

واقعا این بحث های فن بازی خسته کننده شده دیگه هر تاپیکی میری همین بساط پهنه

من که تا اینجای کار (وسط‌های چپتر سوم) از بازی، به‌خصوص گیم‌پلی اون، خیلی لذت بردم. هر مبارزه به نبرد نفس‌گیر و چالش‌برانگیزه. اوجش هم تا الآن مبارزه‌های خفن چپتر دوم با draugerها بوده. البته این مورد رو باید بگم که من از مبارزات نسخه قبلی هم لذت می‌بردم و گیم‌پلی اون بازی برام جز نقاط ضعفش نبود، اما مبارزات این نسخه رو یک سر و گردن از اون بالاتر می‌دونم.
تنها مواردی که تا الآن کمی ناامیدم کردن، یکی داستان و اون یکی پازل هاست. داستان رو تا آخر بازی نمیشه به خوبی درش نظر داد و حدس می‌زنم که «Senua's Saga: Hellblade II» درنهایت داستان فوق‌العاده‌ای داشته باشه، اما پازل‌ها در مقایسه با نسخه اول بسیار ساده هستند بعید می‌دونم که این روند در ادامه تغییر کنه.
درباره گرافیک و صدا هم چیز خاصی نمی‌گم چون فکر نمی‌کنم تردیدی در زمینه محشر بودن‌شون وجود داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or