جالب اینجاست tomb rider holyday exclusive on xbox انحصاری حساب میشه ffvii remake first on ps4 مولتی حساب میشه
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
sfv بماند:d
tomb rider vs uncharted 4
تریلر tr حسی را بهم داد که 6 سال پیش با تریلر u2 گرفته بودم:d اصلا نمیتونم مقایسه کنم. tr خوب بود. ولی u4 غیر قابل وصف بود. نیاز به توضیح نمیبینم:d انچارتد چند قدم جلو تر از tr حرکت میکرد. مشت زدن نیت هم مثل جول واقع گرایانه شده بود خیلی خوشم اومد. هرچی از این بازی تعریف کنیم بازم کم گفتیم
hrizon vs ...?
یا مایکرو بازی تو این سبک داشت من ندیدم یا شاهد یک انحصاری بی مانند دیگر رو playstation بودیم
dreams vs ...?
فقط میتونم بگم ترجیح میدم بهش فکر نکنم تا معرفی بشه چون احتمال دیوانه شدن زیاده:d
TLG
ترول کنید. بی اهمین بشمارید. ولی واقعیت هست و جریان داره. یکی از بزرگ ترین پروژه های تاریخ گیم. نیاز به اثبات داره؟ گوگل برای همین به وجود امده:d
shenmue
نفهمیدم انحصاری کامل بود زمانی بود یا مولتی. ولی در هر حال. حضورش در کنفرانس سونی یعنی کمک سونی به احیا شدن فرنچایز. حرکت بسیار بزرگی بود.
از انور هم gears4 و هیلو همچنین فورزا بودند که مانندشان در کنفرانس سونی نبود. عظمت این بازی ها را نمیشه زیر سوال برد fact.
backward هم بسیار عالی بود فقط امیدوارم دیجیتالی هم موجود باشه چون dvd original 360 تو ایران که گیر نمیاد:d
مولتی ها هم فکر میکنم در یک حد بودند جفت کنفرانس ها. dsIII سمت مایکرو جالب بود که بایدم میبود تا ملت دریابند x1 هم بازی تو این سبک داره تا مقابله ای باشه برای bloodborne.
سمت سونی هم starwars نظرمو جلب کرد. fallout هم که هرجا باشه نورانی میکنه این یک نکته مثبت در مولتی های کنفرانس مایکرو بود
---
نکات:
نیاز به توضیح نیست که مایکروسافت تمام فرست پارتی هاش را رو کرد. فکر میکنم فقط lionsgate حضور نداشت اگر اشتباه نکنم. در مقابل رمدی سونی هم کوانتیک دریم را داره. عظمتشون به کنار صحبت سکند پارتی
سونی هنوز حرفی از gt7 نزده نزده در حالی که رقیب تو تمام کنفرانس های مایکرو حضور داشته. سونی هنوز حرفی از gow iv نزده. در حالی که رقیب از طرف ترد پارتی تو این سبک بازی معرفی کرده درسته scalebound حضور نداشت ولی خب همه میدونیم این بازی وجود داره تریلر و عکس هم ازش دیدیم
در نهایت با توجه به اینکه مایکرو از محصولات تمام فرست پارتی هاش رونمایی کرده ولی سونی هنوز حرفی از بازی های پولیفونی و سانتا یا بند نزده...
sony 10
microsoft 8.5
نظر شخصی