بازی کنترا واقعا معرکه بود. اولین تجربه این بازی روی نینتندو NES یا به عبارتی همون میکرو بود. امکان دونفره بودن بازی باعث هیجان شدیدی در کلوپهای بازی اون زمان و جمع خانوادگی بود.گرافیک به نسبت زمان خودش عالی، تنوع مراحل بسیار عالی که شامل حرکت دو بعدی چپ به راست، حرکت رو به بالا و حتی حرکت در عمق بک گراند بازی بود که برای یک بازی در اون نسل فوق العاده بود. بسته های جایزه بازی هم شامل اشیای پروازی میشد که با شلیک به اونها نوع تیر اسلحه تنوع پیدا میکرد. موسیقی بازی هم خیلی جذاب بود و لذت بازی رو بیشتر می کرد. از لحاظ سختی میشه گفت از عناوین مشکل به حساب میومد و خیلی وقتها اکثر گیمرها از تعداد جان های کم بازی گله داشتند (نسخه اصلی). البته در صورت تمرین فراوان میشد با همون تعداد کم هم بازی رو به اتمام رسوند که به شخصه این مورد رو انجام دادم ولی واقعا سخت بود!!!contraرو اتاری به شدت عالی بود گرافیگ عالی رنگ بندی خفن دو نفره گیم پلی دارک سولزی (سخت بودن)باس های خفن طراحی مراحل عالی امتیاز ۹/۱۰
درود بر شما دوست عزیز ببین این بازی شاهکار بود از همه لحاظ به قول گفتنی دارک سولز به سختیش معروفه اما قبل از اون خیلی بازیهایی بودند که خیلی به مراتب از دارک سولز هم سخت تر بودند نمونهاش همین کنترا اولین بازی سه بعدی هم برای من بود که بعضی مراحل سه بعدی می شد خلاصه زمان خودش یک شاهکار بود که فقط دهه شصتیا و دهه هفتادی و متوجه میشن البته بی احترامی به دهه هشتادی و دهه نودیا نشه الان من هنوز به شخصه پایه این بازی رو انجام بدمبازی کنترا واقعا معرکه بود. اولین تجربه این بازی روی نینتندو NES یا به عبارتی همون میکرو بود. امکان دونفره بودن بازی باعث هیجان شدیدی در کلوپهای بازی اون زمان و جمع خانوادگی بود.گرافیک به نسبت زمان خودش عالی، تنوع مراحل بسیار عالی که شامل حرکت دو بعدی چپ به راست، حرکت رو به بالا و حتی حرکت در عمق بک گراند بازی بود که برای یک بازی در اون نسل فوق العاده بود. بسته های جایزه بازی هم شامل اشیای پروازی میشد که با شلیک به اونها نوع تیر اسلحه تنوع پیدا میکرد. موسیقی بازی هم خیلی جذاب بود و لذت بازی رو بیشتر می کرد. از لحاظ سختی میشه گفت از عناوین مشکل به حساب میومد و خیلی وقتها اکثر گیمرها از تعداد جان های کم بازی گله داشتند (نسخه اصلی). البته در صورت تمرین فراوان میشد با همون تعداد کم هم بازی رو به اتمام رسوند که به شخصه این مورد رو انجام دادم ولی واقعا سخت بود!!!
با این اوصاف امتیاز این بازی رو میشه تقریبا کامل به حساب آورد اگرچه بعضی وقتها به علت لود نشدن به موقع صفحه یا لود شدن کاملا ناگهانی! حین اجرا ممکن بود بازیکن شما به تیر غیب گرفتار بشه!!!
ببخشید من هم گفتم بیشتر دهه ۶۰ و ۷۰ ها متوجه می شن امید وارم کسی ناراحت نشهسلام ببخشید من ۰ از ۱۰ میدم به همشون ببخشید کسی ناراحت نشه
ببخشید من هم گفتم بیشتر دهه ۶۰ و ۷۰ ها متوجه می شن امید وارم کسی ناراحت نشه
از دست من اصلا ناراحت نشو بالاخره نظرتونو گفتیناز دستم خدای نکرده ناراحت نشی
یعنی دمت گرم ولی به نظرم بد کنترل بود و همینم سختش کرده بودیه بازی خاطره انگیز و سخت