امتیاز سایت ها و مجلات به Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

Mass-Effect-2-Boxart.JPG

مجله ی OXM به عنوان اولین مدیا ، اولین نقد Mass Effect 2 را منتشر کرده است .

این مجله به بازی Mass Effect 2 امتیاز 9.5 از 10 را داده است که امتیازی عالی است .

برادران گمنام در سایت Burn360 نیز به بازی جذاب و حاجی پسند ِ Mass Effect 2 امتیاز 5 از 5 دادند .

دوستای بنده در Now Gamer هم ریویوشونو گذاشتن بالاخره. 9.8 از 10 ( دوستای سیاوش هستند این عزیزان :دی )

X360 Magazine UK به بازی امتیاز 10 از 10 داد. امتیاز این مجله در Game Rankings ثبت می شود.

IGN به بازی امتیاز 9.6 از 10 را داده است

2217untitledSF.JPG

طبق گزارش CVG مجله ی Xbox World 360 به بازی Mass Effect 2 در یک نقد 6 صفحه ای امتیاز 90 از 100 را داده است .

PC Gamer Uk به بازی امتیاز 90 از 100 داد . این مجله قبلا به Mass Effect 1 امتیاز 89 داده بود .

20100114-pr1ijmwd6149y2stapjq97gnk9.jpg

مجله ی Games TM در اخرین نقد خود به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل ِ 10 از 10 داد .

مجله ی لهستانی CD Action به بازی Mass Effect 2 امتیاز کامل 10 از 10 داد

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
خب چون کسی نظری نداد اولین نظر رو خودم میدم :d

از همون که میترسیدم سر بازی اومد : OXM میگه داستان اصلی بازی نا امید کننده هست ( ضعف بازی )

اما از جهان بازی خیلی تعریف کرده که پر از داستان فرعی و کرکتر های جذاب هست .

از مبارزات بازی هم تعریف کرده میگه روون و انعطاف پذیره همچنین محیط هاش هم باشکوهه ( همونی که تو تمام تریلر ها روش مانور میدادن )

حالا باید منتظر امتیازات بعدی بود تا ببینیم همین امتیاز بالا رو حفظ میکنه یا تو زرد از اب در میاد :d

آخرین ویرایش:
اگر میشه از هرجایی امتیاز میزارید ،امتیاز ME1 رو هم بزارید ببینیم چقدر پیشرفت کرده! :d
فکر کنم بهترین RPG 2010 این بازی باشه!!! RPG دیگه ای هم میاد؟
مشتاقان این بازی هم که زیادن :d خوب وقتی بازی بهتون رسید بهتون خوش بگزره :d

OXM به Mass Effect 1 امتیاز 9 از 10 داده بود
نیما OXM به شماره اول 10 داده بود! میانگین امتیازات ME1 در Metacritic هم 91 بوده.

پ.ن : سام بیا از بازی دفاع کن.:biggrin1:
نه خیر بابک جان OXM به ME1 امتیاز 9 داده بود . شما باید Official Xbox Magazine رو ببینی که 9 داده ! ( منبع )
اونی که 10 داده X360 Magazine Uk بوده که مجله ی رسمی Xbox نیست .
e ?
آخه تو Metacritic دیدم زده 10 :thinking:

آخرین ویرایش:
نیما OXM به شماره اول 10 داده بود! میانگین امتیازات ME1 در Metacritic هم 91 بوده.
نه خیر بابک جان OXM به ME1 امتیاز 9 داده بود . شما باید Official Xbox Magazine رو ببینی که 9 داده ! ( منبع )
اونی که 10 داده X360 Magazine Uk بوده که مجله ی رسمی Xbox نیست .

ولی انصافا شماره 1 بازی شاهکار بود. من که واقعا ازش لذت بردم. داستان بازی که عالی بود. جدا از همه این ها اینقدر بازی بزرگ بود و سیاره داشت دیگه آخراش خسته شدم و چند تا رو اصلا نرفتم:biggrin1:

یادم رفت راجع به این بازی بگم:biggrin1: این هم 100% بهتون قول میدم از شماره اول بهتر هست. ببینید کی گفتم:biggrin1:

از همون که میترسیدم سر بازی اومد : OXM میگه داستان اصلی بازی نا امید کننده هست ( ضعف بازی )

خوب نیما با توجه به اینکه بازی بسیار بزرگ و طولانیه و با حرفایی که خود Bioware زده (منجمله اینکه کوچکترین تصمیم شما توی پایان بازی تاثیر داره و ...) به نظر من با توجه به تایم بازی یا پایان بد بازی (مرگ شپرد) باعث شده اینا خوششون نیاد یا این یارو کلا یکبار و فوقش دوبار بازی رو تموم کرده (با توجه به اینکه Side Mission هاشم رفته که نقد کاملی کنه) :biggrin1:
پ.ن : سام بیا از بازی دفاع کن.:biggrin1:
حاضرم همه جوره از بازی دفاع کنم :دی هر کدام از دوستان اگر مشکلی یا ... توی بازی دیدن یا با بازی حال نمیکنن بیان تا قانعشون کنم
پ.ن : تو نسخه اول رو گرفتی حالا میای اینجا بلبل زبونی میکنی ؟ :دی
Fable 3 ........
جوجرو اخر پاییز میشمرن :)

پ.ن : تو نسخه اول رو گرفتی حالا میای اینجا بلبل زبونی میکنی ؟ :biggrin1:
این اصلآ نمیدونه سبک بازی چیه میاد واسه ما اسپم میده و فک میزنه :biggrin1:
جدا شماره یک عالی بود و مطمئن هستم از این شماره هم لذت میبریم از امتیازات مشخصه چه خواهد شد :love:

نمیگه کلا ناامید کننده هست. میگه A Bit یعنی یه ذره. البته از داستانهایه کناره یا همون Side Story هاش خیلی تعریف کرده.
خب همین که از واژه ی نا امید کننده استفاده کرد من خوشم نیومد ! البته همین که از ساید میشن ها و داستان های فرعی و کرکتر ها تعریف کرده من راضیم ! در مورد مبارزات هم هر کی با دیدن تریلر ها میتونه بفهمه Bio Ware بیشتر از هر چیزی روی مکانیزم مبارزات کار کرده !
به نظر میرسه مهمترین نقطه قوت بازی مبارزات باشه .
خوب نیما با توجه به اینکه بازی بسیار بزرگ و طولانیه و با حرفایی که خود Bioware زده (منجمله اینکه کوچکترین تصمیم شما توی پایان بازی تاثیر داره و ...) به نظر من با توجه به تایم بازی یا پایان بد بازی (مرگ شپرد) باعث شده اینا خوششون نیاد یا این یارو کلا یکبار و فوقش دوبار بازی رو تموم کرده (با توجه به اینکه Side Mission هاشم رفته که نقد کاملی کنه)
حالا من که میدونستم ولی کلا اسپویل کردی رفت :biggrin1:
اره من خودم به همین فکر کرده بودم که به خاطر Happy Ending نبودن داستان ازش خرده گرفته ! البته باید نقد های دیگه هم بیاد نظر بقیه هم مشخص بشه در مورد بازی .

پ.ن : تو نسخه اول رو گرفتی حالا میای اینجا بلبل زبونی میکنی ؟ :دی
نه بابا این بابک تازه میخواد ME 1 رو بازی کنه !:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or