Beyond Two Souls:
9.5/10
یه کلام،محشر بود.
داستان متفاوت و به شدت جذاب.به خود داستان هیچ ایرادی نمیتونم بگیرم،فقط شاید اگه روایتش فرق میکرد کامل کامل بود.گرچه خود من مشکلی با روایتشم نداشتم ولی خب این سلیقه ی منه.
شخصیت پردازی به شدت خفن
.من کمتر با شخصیت های بازی همذات پنداری میکنم،ولی تو چنتا بازی کرکتر اصلی شده بود نصفه دیگم...یکیش بیاند بود.موقعی که کاری رو از رو عصبانیت باید تو بازی انجام میدادم،خودمم عصبی بودم!کلا احساساتم مچ شده بود با احساسات جودی
.ایدن هم به شدت کرکتر جالب و متفاوتی بود که به جذاب شدن بازی اضافه میکرد.
گیم پلی بازی چیز خاصی نداره و این ویژگی بازی های کیج هست.ولی خب به این سبک میخوره.به نظر من این سبک بازیا کار به شدت سختی دارن انجام میدن.باید با ویژگی های فوق العاده تو بخشای دیگه جای گیم پلی چالش برانگیز رو پر کنن...
ولی تنها مشکلی که من با گیم پلی داشتم اکشن شدنش بود .این سبک گیم پلی باید مثل هوی رین و واکینگ دد باشه.تو یک دو مرحله بیاند باید ناک اوت میکردیمیا کسایی رو میکشتیم.این قسنت به من یکی نچسبید.
گرافیک...زبانم از توصیفش عاجزه!!!باید تجربه کنین تا ببینین چه ابر شاهکاری جلوتون هست!حتی گاهی اوفات تو صحنه های این گیم به قدی گرافیک باور نکردنی بود که من دسته رو ول میکردم به هوای این که دارم کات سین میبینم
(بدون اغراق میگما)ینی اگه این گرافیک رو به عنوان یه بازی نکست جنی تجربه میکردم هیچ تعجبی نمیکردم!
موزیک ...موزیک بازی هم کاملا با صحنه های مختلف مطابقت داشت! لحظات عاطفی،هیجانی ،دلهره اور و ... انصافا موزیک بازی جزو نقاط قوتش بود .تو منوی اصلی موزیک زیبای بازی من رو چن بار وادار به گوش دادنش کرد و مانع ورود به بازی شد...
بازی یه ایراد بزرگ نسبت به هوی رین داشت اونم شروع نه چندان جذاب و طوفانی بود نسبت به هوی رین!که البته اندینگ محشری داشت خدا رو شکر.و کلا این نمره هم با توجه به اثر قبلی کیج دادم چون بازم ازش انتظار بیشتری تو یه سری قسمت ها داشتم!
و همچنین یه یاد اوری بکنم از پست قبلیم :
حالا از این حرفم مطمئن شدم!به هیچ وجه از تجربه این بازی غافل نشین و اگر اهل خون و خونریزی و کشت و کشتارو
متا و اینجور حرفا نیستین حتما این اثر روتجربه کنین...