امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
AC: Revelation
Story : 7/5
Graphics : 8/5
Sound & Music : 10
Gameplay : 9
Overall : 9
با اینکه نمره های زیاد خوبی نداشت اما خیلی از بازیش خوشم اومد ! موسیقی های بازی بی نظیرـن ! واقعاً لذت بازی رو برام 2 برابر کرده بود ! OSTـهای بازی به شدت توصیه میشه ! :d
داستان هم معمولی بود و پایانِ عالی ! مولتی پلیر هم برام تازگی داشت و خیلی چسبید ! گیم پلی بازی هم مثل همه نسخه ها عالی ! پیشرفت گرافیکی هم داشت اما زیاد نبود :d

GS: Future Soldier
Story : 6
Graphics: 7
Sound & Musics : 9
Gameplay : 9
Overall : 8
بخش داستانیِ بدون داستانِ خوبی داره!!! :d تنوع محیط در مراحل و اسلحه ها عالــیه بطوری که هر قسمت اسلحه رو میشه شخصی سازی کرد ! صداگذاری شخصیت ها و اسلحه ها هیجان بازی رو بالا برده ! کات سین ها بی نهایت مزخرف و بی معنی و طراحی چهره افتضاح :d گرافیک هم در طول بازی نوسان داره ! بعضی حاها خیلی خوبه بعضی جاها سازنده نفهمیده داره برا Ps3 بازی میسازه یا PS2 !

Alice: Madness Returns

واقعا لذت بردم از این بازی! بخش Singleplayer نسبتا طولانی با گیم پلی های متفاوت در بعضی از بخش ها و ارزش بازی کردن دوباره زیاد.
تنها مشکلی که داشت مکالمه های کاراکتر های بازی بود که بعضی وقت خیلی سخت می شد فهمید چی میخوان بگن و به اصطلاح gibberish حرف میزدن!

در کل 8.5 از 10

Flower
Platform : PS3
ESRB : E

چه کسی میتونه از پرواز کردن در میان گل ها لذت نبره؟!
با وجود ساده بودن گیم پلی ولی واقعا زیبا و آرامش بخش بود
تنها ایرادی که میتونم از بازی بگیرم کوتاهی بیش از حد بازی هست ، فکر کنم کمتر از 1 ساعت بشه بازی رو تموم کرد

نمره من 9 از 10 هست

Gamepost

Infamous 2 : 8.5
شماره اول بازیی بود که منو با دنیای Open World آشتی داد و کاری کرد که من با لذت های این ژانر آشنا بشم طوری که الان دوست دارم پای همه بازی ها به این سبک باز بشه و همه بازی هاشون رو در این قالب بسازن :دی
به محض ورود به دنیا و شهر جدید چند تا چیز نظرتون رو به سرعت جلب می کنه. اول از همه جزییات خیره کننده محیط و کاراکتر های بازی هست که به نظر میاد دوبل شده در کنار فیزیک وحشتناک بازی. کافیه یه گردباد وسط یکی از خیابونهای شلوغ شهر درست کنید اونم با کلی ماشین که پشت چراغ قرمز توی یه صف وایستادن. بعد به قدرت عجیب ساکر پانچ توی خلق یه همچین صحنه ای که شاید توی کل تاریخ بازی های نظیرش رو ندیده باشید پی می برید. انفجار ها، محیط های تخریب پذیر و کیفیت بافت ها اونم توی یه بازی OW واقعا محشره. از نظر تکنیکی بازی هیچ حرف وحدیثی رو باقی نمیزاره. البته توی افکت های سرما و یخ یه مقدار لبه اشیا بریده بریده میشه و تکنیک سونی که به جای AA ازون استفاده می کنه غیر فعال میشه که برای پایدار موندن فریم بازی صورت گرفته که با وجود یه فریم عالی که زیر 30 تا نمی ره چندان اهمیت نداره. انیمیشن کول واقعا عالی کار شده و طرز دویدنش فوق العاده نرم و روونه و حس خیلی خوبی در حین دویدن به آدم میده.
توی Infamous آدم بیکار نمی مونه. ماموریت اصلی تموم میشه فرعی رو میریم در حین ماموریت میشه جون انسان ها رو نجات داد بمب غیر فعال کرد یا گروگان های رو از دست مامورها نجات داد در حین این کارا میتونید شارد جمع کنید و قدرت ذخیره الکتریسیته کول رو افزایش بدید اگرم کمی بخواید شیطنت کنید و نقش کول بدجنس رو بازی کنید می تونید نوازنده ها رو ساکت کنید یا جلوی تظاهرات مردم رو بگیرید. در کنار اینها تنوع ماموریت های اصلی و فرعی هم کاری می کنه که بازی کردن Infamous وقتتون رو بخوره با وجود اینکه اصلا متوجه گذشت اون نشید طوری که ازش سیر هم نمی شید و اگه کسی باهاتون کار نداشته باشه تا جایی که چشماتون اجازه بده به بازی کردن ادامه می دید. شاید یکی از دلایل اینکه خیلی وقتا بازی های این ژانری بعد یه مدت خسته کننده میشه اینه که با وسایل و آیتم ها و یا پول و XP یی که در قبال ماموریت های دریافت می کنید نمی دونید چکار کنید و یا اینقدر زیاد هست که هرچقدرم خرجش کنید بازم تموم نشه و یا همه چیز به اندازه باشه ولی چیزهایی که با خرج کردن اینا بدست میارید ارزشش رو ندارن و تغییری توی گیم پلی بازی به اون شکلی که باید ایجاد نمی کنن ولی هنر ساکرپانچ اینه که همه چیز به اندازه و بالانس شده است و هیچ چیزی رو هم الکی جمع نمی کنید و برای هر کاری پاداشی قرار داده شده به شکلی که همیشه تشنه پیشرفت هستید و اینقدر آپگریدها و ضربه های جدید خوبن و میتونن بازی رو تحت تاثیر بزارن که همیشه انگیزه دارید بازی رو ادامه بدید و قدرت های جدیدتر آزاد کنید و لحظه به لحظه قوی تر شید.
مشکلات بازی مربوط میشه به چند مورد
به نظرم یه بازیی در این سطح و یه استدیویی مثل ساکرپانچ که هنرش توی طراحی باس فایته باید باس فایت های خیلی خفن تری واسه بازی آماده می کرد. فکر می کنم حتی تعداد و کیفیت باس فایت ها از شماره اولم پایین تر اومده . قسمت پلتفرمربازی که در شماره قبلی مربوط به بخش فاضلاب و برق رسانی به بخش های مختلف شهر بود به کل حذف شده که کاش یه قسمت دیگه جاش رو میگرفت چون یکی از مراحل مورد علاقه من توی شماره یک اون مراحل بود.
هنوز مشکلات پلتفرمر بازی مثل بالا رفتن از نردبان که یکی از سخت ترین کارهای ممکن توی بازی هست حل نشده که کاش حل میشد. گشت و گذار توی شهر خوبه ولی بازم من حس میکنم میشه روون تر از اینش کرد.یه چیزی شبیه بت من که امیدوارم توی شماره 3 این رو ببینیم یعنی کول متوقف نشه و با وجود فاصله های زیاد بین دو ساختمان بازم بتون با سرعت به مسیرش ادامه بده
یکی از قسمت هایی که من خیلی خوشم اومد بخش melee کمبت هست که با وجود سادگیش واقعا جذاب و اعتیاد آوره طوری که دوست دارید همه دشمنا و حتی باس ها رو هم با گرز الکتریکی بکشید. به نظرم این بخش رو هم باید توی شماره بعدی گسترش بدن
Infamous 2 یه ادامه درخور توجهه که متاسفانه بازم با بی توجهی مواجه شد و به اندازه لازم بهش اهمیت داده نشد. فکر می کنم فروشش هم چندان زیاد نبوده که جای تاسف داره
پ.ن
خودمم متوجه نشدم :دی خیلی طولانی شد:دی

آخرین ویرایش:
بعد به قدرت عجیب ساکر پانچ با خلق یه همچین صحنه ای که شاید توی کل تاریخ بازی های نظیرش رو ندیده باشید پی می برید. انفجار های محیط های تخریب پذیر و کیفیت بافت ها اونم توی یه بازی OW واقعا محشره.
یه ترفی هم داشت 5 تا ماشین رو با یه گردباد جابجا کنین :دی !
یه تروفی هم داشت که 5 تا ماشین رو با یه گردباد جابجا کنین :دی !
Infamous 2 یه ادامه درخور توجهه که متاسفانه بازم با بی توجهی مواجه شد و به اندازه لازم بهش اهمیت داده نشد. فکر می کنم فروشش هم چندان زیاد نبوده که واقعا جای تاسف داره.
نزدیک 2 میلیون نسخه تا الان شیپ کرده ، Not bad ...

یه ترفی هم داشت 5 تا ماشین رو با یه گردباد جابجا کنین :دی !

نزدیک 2 میلیون نسخه تا الان شیپ کرده ، Not bad ...

اگه دو میلیون فروخته باشه که بهتر از چیزی هست که من فکر می کردم ولی بازم به نظرم بازیی دراین سطح باید بیشتر بفروشه
============================================================
چرا سونی یه GTA نمیده این ساکرپانچ بسازه؟ :دی

بعد از انچارتد 2 نسبت به یک , اینفیمس 2 یکی از بهترین دنباله ها بود . پیشرفت خیلی خوبی داشت نسبت به یک . یه بازیه کامل واقعن.

مشکل اصلی بازی همون باس فایت ها بود.به خصوص آخریشون که خیلی آسون بود.
در مورد گرافیکشم فکر نکنم بازی ow وجود داشته باشه که گرافیکش از infamous2 بالاتر باشه.یعنی گرافیکش واقعا خارق العاده بود.:x
البته با وجود فروش حداکثر2 میلیونی infamous2 نسخه festival of blood فوق العاده فروخت و پرفروش ترین بازی 2011 شبکه psn و بازی برگزیده سالش هم شد.
جالبه ملت برای alan wake american nightmare که هیچ برتری نسبت به این بازی(festival of blood) نداره اینقدر سرودست میشکنن تو بازی سنتر ولی حتی نقد مهم ترین بازی psn تو سال 2011 رو هم بازی سنتر نداشت.8-|

جالبه ملت برای alan wake american nightmare که هیچ برتری نسبت به این بازی(festival of blood) نداره اینقدر سرودست میشکنن تو بازی سنتر ولی حتی نقد مهم ترین بازی psn تو سال 2011 رو هم بازی سنتر نداشت.8-|
اینو باید توی بخش انتقادات از تحریریه بگی ولی من اجمالا بگم که از سایت نباید انتظار ساپورت همه بازی ها رو بکنیم چون همین بازی های ریتیلی اینقدر تعدادشون زیاد هست که اصلا نمی تونیم به دانلودی ها برسیم
امریکن نایتمر هم دیگه شانسی نقد شد و الا برنامه ای نداریم که همه دانلودی ها رو نقد کنیم. از طرفی اکثر PS3 بازا هم کنسولشون هک نشده است و مثل بقیه به همه بازی ها دسترسی ندارن

Battl3fi3ld 3 : Multiplayer

بزاريد از همين ابتدا بگم كه وقتي شروع به بازي كردم دارم بدون هيچگونه اغراقي ميگم يعني تا حالا تو عمرم انقدر سرور سريع و عالي و مناسب نديده بودم كه با اين چنين سرعتي بازي و پلير ها رو دور هم جمع كنه يعني يجورايي سرور بازي فضايي هست و با اون گرافيكي كه بخش چند نفره داره عملا ميشه اينجا گفت كه اين سرور با اين تعداد گيمر و پلير ساخته دست انسان نيست !! يعني خدا .............

اما يه مورد داره كه بازي بشدت شما رو در ابتدا از اون زده ميكنه و حتي تا مرز منصرف شدن از مولتي ميشيد ولي وقتي ادامه بديد و صبور باشيد چنان اعتيادي بهش پيدا ميكنيد كه دست كندن از اون كار حضرت نوح هست !!! بازي مود هاي بسيار متنوع و جالبي داره و همون طور كه ميدونيد يكي از خصوصيات بازي هاي بتل همين مپ هاي فوق بزرگش هست كه حقا با اين گرافيك و بدون لگ فوق العاده هست و با گرافيك ترين بازي مولتي هست ( تا قبلش فكر ميكردم u3 اين مقام رو داره ولي جا خوردم !! )

در كل به همه ، به همه توصيه ميكنم مولتي اين بازي فوق العاده رو از دست نديد . البته بگم براي نوب هايي مثل من تو اين بازي ، شروع خيلي سخت بود ولي ميشه راحت خودتون رو بالا بكشيد و نياز به تلاش و يكم مهارت داره

در ضمن يه چيزي بگم و اونم اينه كه خاك عالم تو سر Dice كه بخش تك نفره رو به بازي اضافه كرد وگرنه متاي بازي حول و حوش 90 بود !!

9.5 /10

Spec Ops: The Line

Gameplay: 7-10 معمولی. بد نیست ولی خیلی هم چنگی به دل نمیزنه.
Presentation: 8-10 گرافیک معمولی رو به ضعیف. موسیقی متن و آهنگ های بسیر جا لب و صدا گذاری ok.
Story: 10-10 بدون شک یکی از مرموزترین و عجیب ترین داستان های موجود. خوراک خودم. ;)

در کل باید بگم که اگه داستان بازی براتون اهمیت داره برید سراغش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or