امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Resistance 2
اوایل بازی خیلی خوب و دل چسب بود برام، ولی هر چی جلوتر رفتم تبدیل شد به یه بازی خسته کننده و تکراری. تنها نکته ای که توجه منو به خودش جلب کرد، تنوع زیاد در ظاهر و قدرت اسلحه ها بود. البته امتیازی که میدم فقط واسه بخش تک نفره ـش هست.
==
inFamous
من کلا از بازی های Open World ِ شلوغ و قاطی و پاتی (:دی) خوشم نمیاد، مثل Prototype و Saints Row و Just Cause و اینا. از این بازی هم در اوایل خوشم نیومد و می خواستم نصفه و نیمه رهاش کنم ولی هر چه جلوتر رفتم به نظر بازی بهتر شد. البته یه بازی عالی نبود واسم ولی حداقل ترغیب شدم شماره دومش رو هم بازی کنم.

آخرین ویرایش:
Resistance 2
اوایل بازی خیلی خوب و دل چسب بود برام، ولی هر چی جلوتر رفتم تبدیل شد به یه بازی خسته کننده و تکراری. تنها نکته ای که توجه منو به خودش جلب کرد، تنوع زیاد در ظاهر و قدرت اسلحه ها بود. البته امتیازی که میدم فقط واسه بخش تک نفره ـش هست.
==
inFamous
من کلا از بازی های Open World ِ شلوغ و قاطی و پاتی (:دی) خوشم نمیاد، مثل Prototype و Saints Row و Just Cause و اینا. از این بازی هم در اوایل خوشم نیومد و می خواستم نصفه و نیمه رهاش کنم ولی هر چه جلوتر رفتم به نظر بازی بهتر شد. البته یه بازی عالی نبود واسم ولی حداقل ترغیب شدم شماره دومش رو هم بازی کنم.
اگه از اینا خوشت نیومد سراغ نسخه دومشون نرو.
resistance2 میانگین 87
resistance3 میانگین 83
infamous هم همین جوره

battlef****3. 9
به خاطره مولتیه شگفت انگیزش
modernwarfare3 9
سینگلش خیلی داستان زیبا و خوبی داشت!
uncharted3 10
نقصی در بازی نمیبینم!
cod blackops 9
تعریف نیاز نیست!!!

CAPTAIN MORGAN AND THE GOLDEN TURTULE =10
STARHAWK =7.5
PROTOTYPE 2 =7
DEMONS SOULS =8.5
SIREN NEW TRANSLATION = 9.8
JAK AND DAXTER HD COLLECTION = 7
IN FAMOUS 2 =8
MASS EFFECT 3 = 7.5
ICO COLLECTION = 9.5
TWISTED METAL = 6
RESISTANCE 3 = 8
YAKUZA DEAD SOUL = 9

crysis1 psn only
+گرافیک فوق العاده+گیم پلی فوق العاده+داستان درگیر کننده
_مشکل بسیار شدید و وحشتناک فریم ریت_کنترل سخت تر نسبت به نسخه pc یا crysis2 کنسول
8.5/10

650x300-killzone2.jpg

Killzone 2 --- 85/100

گرافیک فوق العاده . موزیک خیلی خوب و از همه مهمتر گیم پلی و کنترل جالب . کنترل بازی در اوایل خیلی سخته ولی وقتی بهش عادت کردم خیلی از بازی لذت بردم . همه چیز بازی خوبه تنها مشکلش نبود داستان و شخصیت پردازی و هیجان لازمه . یعنی بخش سینگل بازی یه روند معمولی رو از ابتدا شروع میکنه تا به آخر . اگه یه ذره رو داستان و روایت داستانی بیشتر کار میکردن ( یه چیزی تو مایه های COD ها ) خیلی بهتر میشد . بخش مالتی پلیر بازی هم خیلی عالیه .

FIFA12
Platform : PS3
ESRB : E

View attachment 3947به نظرم این بازی رو میشه بهترین و کاملترین شبیه ساز فوتبال تا امروز دانست
واقعا در چند سال اخیر توی هر شماره از بازی پیشرفت خوبی داشته و مخصوصا روی گیم پلی بازی خیلی کار شده ، و با این همه به راحتی رقیب چند ساله خودش یعنی PES را پشت سر گذاشت
البته به نظرم تجربه این بازی با XBOX360 به دلیل تکسچرهای با کیفیت تر و همچنین دسته خوش دست تری که داره قطعا تجربه بهتری خواهد بود
نمره من به این بازی 9 از 10 هست ، اونم به خاطر بعضی باگ ها و اینکه هنوز هم میتونه بهتر و بهتر بشه.
Gamespot

Vanquish
Platform : PS3

ESRB : M
View attachment 3948
به جرات میتونم بگم سریع ترین بازی اکشنی که در عمرم دیدم
مدتی بود این بازی رو داشتم ولی هیچوقت سمتش نرفتم که ببینم چجوری هست ، ولی بعد از تقریبا 30 دقیقه بازی کردن و عادت کردن به گیم پلی و کنترل بازی واقعا تجربه ناب و بی نظیری از یک بازی اکشن رو بدست آوردم که تا آخر بازی این روند ادامه داشت.
نمره من به این بازی 9 هست
Gamespot

RESISTANCE3
بازی مشکل دار و در عین حال لذت بخش
نکات++++
گیم پلی خیلی خوب در اکثر جاها+لذت شلیک کردن
لذت شلیک با شاتگان:x
بسیار خشن و خون آلود
اسلحه های عالی و آپگرید عالیشون
وجود نداشتن هیچ گونه افت فریم
داستان نسبتا خوب
نور پردازی واقعا عالی
جوسازی خیلی خوب
cg های خوب
نکات منفی----------
ضعیف تر از هردو نسخه قبلی:(
اون حس و حال و داستان قبلی ها رو نداره
پایان نه چندان جالب
هوش مصنوعی مشکل دار
تکسچرهای داغون و گرافیکی که عالی نیست
نبود غول آخر درست وحسابی-فقط2تا داره
در آخر بزرگترین مشکلش ضعیف تر بودن و آسون تر بودن نسبت به دو بازی زیبای قبلی هست واقعا در حد اونا نیست به خصوص پایانش:(
پ.ن:بازی رو آپدیت نکردم امیدوارم با آپدیت ها مشکلات هوش مصنوعی رفع شده باشه
پ.ن2:مولتی رو نرفتم ولی از تعریف دوستان و سایت ها برمیاد چیز خفنی باشه
نمره من:8/10
rest in peace natan hale:((

آخرین ویرایش:
uncharted 3 10/10
heavy rain 9/10
gow 3 9,5/10
read dead 9/10
dead space 2 8/10
bf3 9/10
driver sanfransisco 7,5/10
lbp 2 9/10
fifa 12 9/10
mw2 9/10
infumos 2 9/10
army of two 40days 7/10
god father 2 7/10
wwe 12 6/10
mortal kombat 9/10
tekken 7/10

Assassin's Creed
نسخه اول بازی رو Pc بازی کرده بودم چند سال پیش که زیاد خوشم نیومد بیخیال شدم دوباره با ps3 زدم تو کارش .
6.5/10

Assassin's Creed Revelation

واقعا بازی نسبت به قبل پیشرفت کرد . فیزیک عالی گرافیک عالی کیفیت تسکچرها عالیه . داستان خوب .

8.5/10

Max Payne 3

درکل بازی اون چیزی نشد که من انتظار داشتم . فیزیک و گرافیک بازی هم خوب بود ولی چیز شاخی هم نبود که دوستان انقدر بزرگش کردن به نظر من بافت ها و تسکچر بازی خیلی مرده هست .

8/10

آخرین ویرایش:
max payne 3
گرافيک:9
گيم.پلي :9
داستان:8
موسيقي:9

صداگذاري:9/5
در کل بازيه خوبي بود و گيم پلي نسخه هاي قبل رو تونست خوب ارتقا بده...ولي داستان و داستان پردازي......!!!:d
خوب نبود به نظرم
در کل من امتياز 9 ميدم به اين بازي!!

GOD OF WAR1.2.3 10.=10
BT3 10=8
MGS4 10=7
EVIL5 10=9
ASSASIN 10=2 فقط باسه گرافیکش
PESS 10=8
DMC4 10=8
در آخر بهترین بازی که توی PS3 تجربه کردم GOW3 بوده الانم فقط منتظر جدیدشم>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی