امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[h=3]Assassin's Creed : Revelations : 9.5/10[/h]
Graphic : 9/10
GamePlay : 9/10
Story : 10/10
SoundTrack : 10/10

+ ST های فوق العاده ، طراحی گرافیک خیره کننده مخصوصا لباسها و محیطها ، داستان !
- مرحله های دزموند

Killzone 3 7.5/10
امتیاز مربوط به بخش تک نفره هست.
گیم پلی بازی در چند تا مرحله ابتدایی خوب بود ولی بعد از یه مدت به شدت تکراری شده و از کیفیت مبارزات کاسته میشه، گرافیک بازی عالیه و از نظر گرافیک یکی از بهترین بازی هایی هست که تو این چند سال بازی کردم. روایت داستانی بازی به شدت ضعیفه، بدون توجه به محتوای داستان، شیوه روایت واقعا مشکل داره و انگار همینجوری دور همی بازی رو کارگردانی کردن :دی طراحی مراحل بازی هم به نظرم ضعف داره، در کل تو بخش تک نفره از اون چیزی که فکر می کردم ضعیف تر بود.

Uncharted 3
9/10

به نظر من شکوه و عظمت 2 رو نداشت ! واقعا شماره ی 2 تمام عناصر بازی رو به اوج رسونده بود . گرافیک گیم پلی داستان شخصیت ها کلا یه بازی کاملا بی نقصی بود .
محیط های 2 رو خیلی بیشتر دوست داشتم . خیلی زنده تر بودن ! برف شماره ی 2 رو به شن های زیبای شماره ی 3 ترجیح میدم . صحنه عای اکشن 2 رو خیلی خیلی بیشتر دوست داشتم , توی این شماره همش دعا میکردم کاش میشد صحنه های اکشن کمتر ازین میبودن و به جاش اون قسمت Adventureـه بازی و همچنین پازل ها بیشتر میبودن . انتظار داشتم که تجربه ی شماره ی 2 برام تکرار نشه اما کلا چیزی از ارزش های این شاهکار کم نمیشه . Elena و Chloe خیلی هلوتر شده بودن :d
کلا در انتظار نسخه های بعدی میمانیم .
هزاران درود بر N.D واقعا !

• Like
Reactions: Infected Area
آقا نوید اینجا رو زیبا گفتی ! ::d

Elena و Chloe خیلی هلوتر شده بودن :d

من مادرم یه جاهایی رو اومده بود تو اتاقم - بعدش....:d نشست بازی رو نگاه کردن خدارو شکر صحنه ها عوض میشد ! بعدش گفت این خانوما عجب هیکلی دارن!:d

منم که بچه خوب - فقط تایید میکردم!....:d

B a t**le F**ld 3 8 / 10

گرافیک 9 / 10

گیم پلی 8 / 10

داستان 7.5 / 10

موسیقی 7.5 / 10

کلا زیاد حال نکردم با این بازی !

آخرین ویرایش:
Uncharted 3 10/10
Naughty Dog ، افتخار سونی و ps3 و همچنین کم ادعاترین بین همه استدیوهای جهان
دلیل اینکه به بازی نمره کامل رو دادم این بود که از اول تا اخر از بازی لذت بردم :x
در ضمن در مورد چند تا سایت و مجله که نمره های عجیب دادن فقط یک جمله میشه گفت:
هر چیزی توی این دنیا خوب باشه دشمن هم پیدا میکنه
من نسخه کپی این بازی رو تموم کردم ولی به احترام Naughty Dog حتما اورجینال این شاهکار رو میخرم.

آخرین ویرایش:
God of War III
خیلی عالی بود به صورت کلی :دی فقط این طراحی مراحلش به خوبی قسمت های قبلی نبود، داستانش هم به همین شکل ولی گیم پلی بازی خیلی روون و جذاب کار شده بود همین طور گرافیک بازی که خیلی تماشایی بود. فقط یه بخش هایی از بازی، کیفیت کار به اندازه سایر بخش ها نبود یعنی یه جور عدم تعادل کیفی تو سطح بازی به چشم میاد.

BF3
Gameplay : 9/10
Story : 8.5 /10
Graphic : 8.5/10
Sound : 10/10
Overall : 9/10

بهترین شوتر سال از نظر من . صدا گذاری فوق العاده ای داره. مالتی که دیگه جای بحث نداره . درکل فوق العاده هست .
چپتر night shift فکر کنم بالای 10 باز تمام کردم . :d awesome

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or