امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crysis 2

Story : 8/10
Gameplay : 9/10
Sound : 10/10
Graphic : 9.5/10
Overall : 9/10

یکی از بهترین گرافیک های کنسولی رو داره به نظرم . تو بعضی از محیط ها واقا گرافیک خارق العاده داره !! اون نیم نمره هم که واسه گرافیک ندادم واسه یه سری مشکل تو نسخه کنسولی بوده مثل مشکل
تو سایه زنی و یه سری باگ های ضایع .

Saints Row 2

story : 0/10
gameplay : 1/10
sound : 5/10
graphic : 2/10
overall : bullshit

Homefront
Story : 5/10
Gameplay : 6/10
Sound : 8/10
Graphic : 5/10
Overall : 5/10

Condemned 2 : Bloodshot

Story : 6/10
Gameplay : 8/10
Sound : 9/10
Graphic : 7/10
Overall : 8/10

كلا با نسخه اولش بيشتر حال كردم !!

آخرین ویرایش:
UNCHARTED3 : DRAKES DECEPTION :10/10
گیم پلی :10/9.8. نیمه ی اول بازی بیشتر شبیه نسخه ی اول و معماهای زیادی داره و نیمه ی دوم اکشن بازی بیشتر میشه و هم چنین نفسگیر درست مثل نسخه ی دوم یه توازن عالی بین این دو بخش برقرار شده که فوق العادست
گرافیک : 10/10. تو کلمات نمیشه این بخش رو بیان کرد هر چیزی که فکرشو بکنید تو بالاترین سطحش قرار داره اما جدااز گرافیک دیوانه وار چیزی که بیشتر چشم منو گرفت انیمیشنای بازی بود فقط کافیه ابتدای مرحله ی یمن رو ببینید و به حرکات نیت دقت کنید اون موقعست که میفهمید ND چه معجزه ای انجام داده انیمیشن لب و صورت ها و جزئیاتشونم از هر چیزی که فکرشو بکنید بهتره
موزیک و صداگذاری : 10/10 موزیکای بازی خارق العادست و تم شرقیش دیوانه واره ND برای صداگذاری محیط بیشترین وسواس رو به خرج دادن صداگذاری شخصیت ها هم بینظیره کوچکترین جزئیات توش رعایت شده برای هر حرکت نیت یه صدایی ضبط شده
داستان : 9/10 من که لذت بردم مگه میشه از ماجراجویی های نیت و خلبازیای سالی لذت نبرد
حتی فکرشم نمیکردم که بشه یه چیزی بهتر از U2 ساخت اما ND این معجزرو انجام داده و بازی به مراتب بهتر از نسخه ی دوم ساخته الان واسم این سوال پیش اومده که چه جور میشه در عرض دو سال بازی با این جزئیات ساخت تو هر جای بازی میشه سلیقه ی طراحان و هنرمندان ND رو دید U3 تنها یه بازی نیست بلکه یه جواهر مثل همون گنجایی که نیت تو بازی به دنبالشونه

UNCHARTED3 : DRAKES DECEPTION :90/10
پرداخت داستانیش اصلا به پای شاهکاری مثل 2 نمی رسید. تمام سکانس های شماره دو به جا و درست بود و تمام استاندارد های داستان پردازی توش رعایت شده بود ولی 3 این جور نبود و اشکالات زیادی توش دیده می شد ولی صحنه های اکشن توی 3 واقعا فک برانداز بود و حتی پیدا کردن نمونه و شبیهش توی سینما هم سخت و دشواره.
از نظر گیم پلی همه چیز بهتر شده بود و تنوعش خیلی بیشتر شده بود و از هر بازیی آنچارتد 3 یه قسمتی داخل خودش داشت
در کل تجربه لذت بخشی بود

The Ico & Shadow of the Colossus Collection : 10
نیاز به تعریف ندارن.2 تا شاهکار توی یه پک. چی ازین بهتر؟

8.5/10 Uncharted: Drake's Fortune
همه دارن شماره سومش رو میرن من فعلا گیر همون اولی و دومیش هستم :دی با وجود اینکه بازی واسه سال 2007 هست ولی کماکان جذابیت خاص خودش رو داره و کلا لذت بردم ازش :دی
==
Uncharted 2: Among Thieves 9.5/10
بسیار عالی بود ایشون :دی گیم پلی عالی در کنار گرافیک تماشایی و روایت داستانی خوب یه تجربه لذت بخش رو واسم رقم زد.

8.5/10 Uncharted: Drake's Fortune
همه دارن شماره سومش رو میرن من فعلا گیر همون اولی و دومیش هستم :دی با وجود اینکه بازی واسه سال 2007 هست ولی کماکان جذابیت خاص خودش رو داره و کلا لذت بردم ازش :دی
==
Uncharted 2: Among Thieves 9.5/10
بسیار عالی بود ایشون :دی گیم پلی عالی در کنار گرافیک تماشایی و روایت داستانی خوب یه تجربه لذت بخش رو واسم رقم زد.

تا حالا بازی نکرده بودی هیچ کدومو ؟! :d 3 ش رو هم پشت اینا بازی کن خیلی میچسبه اینجوری ...

Uncharted 3 : 10/10

Batman Arkham City : 9.8/10

AC : R 7/10
داستان : 8
گرافیک : 6.5/10
گیم پلی : 7/10
صداگذاری و موسیقی : 9/10
هوش مصنوعی : 7/10
کلا بازی اشغالی هست ! پولتون رو دور نریزید ! پیشمون شدم از خریدش !

خب شکر خدا ما هم بعد از 4بار بازی کردن و ملتفت شدن از نکات ریز و درشت این بازی نظرمونو اعلام میفرماییم:d

گرافیک:بهترین گرافیک کنسولی و یکی از بهترین گرافیکهای هنری که تلفیق این دو یک گرافیک چشم نواز و فوقالعاده رو رقم زده.

صداگذاری موسیقی:موسیقیها فوق العاده بود.بسیار بسیار عالی که جای هیچ حرفی نمیمونه.صداگذاری هم مثل نسخه پیش بی نقص بود

گیم پلی:با بخش شوتینگ این بازی مشکل دارم و به نظرم در حد قسمتهای دیگش نیست.البته نه اینکه بد باشه.خیلی هم خوبه ولی به نظرم باید قویتر و لذتبخشتر باشه.خودم مخالف خشونت خیلی زیاد تو این بازی بودم ولی شاید اگه مقداری خشونتش بیشتر بشه تاثیر بهتری داشته باشه.پلتفرمینگ هم عالی بود.مخفی کاری هم مایه خنده بود.هوش مصنوعی دشمنها خوب نبود.

داستان:یه داستان بی اندازه ساده و کلیشه ای ولی با پرداخت بی نظیر.متاسفانه بازم مثل شماره قبل بود.همون جریان گتج نفرین شده و شهر گمشده و از این حرفا.متاسفانه من نمیدونم چرا nd روند مراحل رو عین شماره 2 دراوورده.کسانی که تموم نکردن نخونن

به طور مثال مثل شماره 2 ابتدای بازی توی شب هست یه تم نسبتا مخفی کاری داره همینجوری که میره جلو اکشنتر میشه دقیقا مثل شماره 2 و به وسط بازی که میرسیم نیت به مانند شماره قبل تو یه جایی گیر میفته و اسیر میشه و بعد دوباره یکی مثل تنزین میاد به کمکش و بعد دوباره ادامه ماجرا.متاسفانه روند طی کردن مراحل و داستان هیچ فرقی با شماره 2نداشت.

کارگردانی بازی حرف نداشت.بعد از mgs4 یکی از بهترین کارگردانیهایی بود که دیدم.انقدر صحنه های اکشن و پر التهاب قشنگ کارگردانی شده بود که ارزش بازی رو دوچندان میکرد.
گرافیک:10
صداگذاری و موسیقی:10
گیم پلی:8.5
داستان:8.5
نمره کل:9

UNCHARTED 2
تا الان بهترین بازی زندگیم بوده!
GAMEPLAY 10
GRAPHICS: 10
MUSIC & SOUNDS : 10
STORY 10
OVERALL : BEST GAME FOREVER