Yakuza 3 :
9.6 / 10
فوق العاده بود ، داستان بازی بینظیر و استثنایی بود ، هر چی آدم بیشتر بازیش میکنه بیشتر بهش علاقه مند میشه ...
این باز دومی بود که میزدیم به بدن
البته اندکی ضعف در انیمیشن ها دیده میشد .
واقعا این نسخه خیلی پیشرفت کرده بود نسبت به نسخه قبل مخصوصا حرکت Isacc که خیلی بهتر شده بود. تنها پسرفت مربوط به کمبود صحنه های تاثیر گزار بود در این نسخه فکر کنم فقط
یک صحنه بود. بخش آنلاین بازی هم زیبا بود با اینکه تقلید محض از Left 4 Dead بود ولی زیبا ساخته شده. دوستان اگر خواستن نسخه Ps3 شو بگیرن حتما نو بگیرن چون برای بخش آنلاین کد داره
با سلام خدمت تمامیه دوستان ! اینم نظر من رو گیمها که بازی کردم :
METAL GEAR SOLID 4 8/10
بخاطر ضعف در نوع حرکت و خشکیه تصویر !!! البته نظر شخصیه منه ×
KILLZONE 2 9/10
واقعا بشه بازم بازیش میکنم .
KILLZONE 3 BETA 8.7/10
البته این فقط بخاطر سبک انلاین هست از داستان بازی زیاد ایراد گرفتن باید ببینیم که چه میشه در اخر زیاد نمونده به اومدنش .
TDU UNLIMITED 2 8,7/10
بخاطر ساپرت کامل 1080p و دیتیل کامل از توی ماشین ! OPEN WORLD هم واقعا لذت بخشه انلاینشم سبک بسیار راهت و عالی داره !!!! الان 4 روزه دارم بازیش میکنم .
GT5 8/10
واقعا گند زد البته بیشتر بخاطر 3D بودن بازی بود که تازه وقتی 3D وصل کردیم به SONEY بشدت افت FPS مشاهده میشه ! DAMAGE هم خیلی مصنوعی هست بهتر شده ولی خب ............ .
UNCHARTED 2 9/10
سبک عالی گرافیک عالی حرکات live داستان عالی واقعا لذت بخش بود این بازی .
Little Big Planet 2
داستان: 5
گرافیک: 8.5
صدا: 8.5
گیم پلی: 9
ارزش: 10
امتیاز فنی(میانگین) : 8.2
---------------------- امتیاز نهایی: 9.5
توی ترد بازی زیاد پست دادم. الان حوصله ی توضیح دادن ندارم ولی همه باید اینو بازی کنن. بخصوص اگر کسی مثل من شماره ی اول رو بازی نکرده باشه، خیلی خیلی لذت میبره!
خوب بود ، حداقل از MW2 برای من جذاب تر بود ! هرچند باگ همیشه تو بازی Treyarch هست ولی بازم به شدت COD 3 و COD WAW نبود . داستانش هم واقعا قشنگتر از COD های 4 و 6 بود .