امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Prince of Persia Sands of Time

1/10 در یک کلام: turd

از بس که سیستم مبارزه این بازی کند و آشغاله، اصلاً باس فایتاش قابل بازی نیست... 30 نفر دوره میکنن طرف رو تا بیای به یکی ضربه بزنی 10 تا ضربه خوردی. از سری POP فقط همین رو بازی نکرده بودم که مزخرف ترینشونه... خدا رو شکر دو نسخه بعدیش خوبن... اما این یکی واقعاً رو اعصابه

Gran turismo 5
چون از نظر مکانیزم بازی های ریسینگ فرق داره سبک نمره دادن هم بهشون فرق میکنه!

گیم پلی : 10/10(شاید خیلی احساسی باشه ولی وقتی از پاش بلند میشی میپرسی امروز چند شنبه است؟! همین برام کافیه!)

گرافیک:
1-فیزیک : 8/10 (به نظرم فیزیک بازی خوب کارشده . "خوب" نه کمتر نه بیشتر!)
2-نورپردازی: 8.5/10 (نمیتونستم نور پردازی رو از سایه ها جدا کنم واقعآ نورپردازی فوق العادست (10/10) اما بعضی وقتا سایه ها حالم رو بهم میزنه.....)
3-شبیه سازی اتومبیل ها: 9/10(ماشین های استاندارد کار رو خراب کرده اما به جرات میگم هیچ سیمولیشنی به این اندازه که در شبیه سازی ماشین های پریمیوم عالی کار نکرده واقعآ جزییات فوق العاده اند!)
4-شبیه سازی پیست ها-جاده ها:9/10(من که لذت بردم)
5-جزییات : 9.5/10(واقعآ چرا استاد ماشین های استاندارد رو تو بازی گذاشت؟ این لاف که بگیم تو بازی 1000تا ماشین داریم به اینکه از این قسمت .5نمره کم کنم می ارزید؟)
6-سیستم دمیج: 8/10(خوب!)

صداگذاری:
8.5/10(شاید اگر GT5تا قبل از 27اکتبر 2009 میومد این بخش امتیاز کامل میگرفت! )

تنوع(ابتکاری): 9/10(چیز خاصی برا گفتن ندارم!)

Ovreall : 9/10

کامل نبود و امتیاز 9عادلانه ترین امتیازه!البته صبر کنید بازی بعدآ با آپدیت کامل خواهد شد.....LOL!!!!

نظر کلی "من"در باره ی بازی:
هیچوقت ادعای سیمولیشن باز حرفه ای بودن ندارم و اولین سیمولیشن عمرم رو با همین سری و GT3(اونم بخاطر نمرات بالا و گرافیکی که سر زبونها بود رفتم سراغش) شروع کردم و چون عشق ماشین بودم زود شیفته ی بازی شدم اما GT5نتوست چیزی که من از این سری انتظار داشتم رو براورده کنه اما همین هم برام کافیه که اگر بازی با توجه به بازه ی زمانی پیشرفت نکرد پسرفت هم نکرد در کل چیزی بود که ارزش این همه انتظار رو نداشت اما حداقل بیشتر از GT4بهم چسبید و مطمئنآ ارزش ساعت ها وقت گذاشتن و پول پرداختی بابت بازی رو داشت.

Kane & Lynch 2 : Dog Days

kanelynch2dogdays.jpg

2-3 روز پیش این بازی رو تموم کردم ، واقعا فوق العاده بود ، کسی که مثل من رو تک تک نکات بازی فوکوس کرده باشه ، میفهمه چه شاهکاری بازی کرده ، یه درام فوق العاده پخته دارای سکانس ها تراژیک بسیار عالی ، اوج نبوغ و ایده ی سازنده های بازی ( IO Interactive ) رو نشون میداد ، اون حالت داکیومنتری گونه ی استایل بصری بازی واقعا ایده ی نو و خارق العاده ای بود ، شدیدا لذت بردم ، حس واقعیت و تو دل صحنه بودن رو به Gamer القا میکرد ، با اینکه واقعا حس سینمایی بالایی داشت دوست داشتم داستان هم به بلوغ کامل میرسید ، ولی متسفانه داستان اصلا پیچیدگی لازم رو نداشت و خیلی خطی بود ولی روایتش واقعا هنرمندانه بود ، او صحنه ی جون دادن Xu تو دستای لینچ واقعا عالی بود و بعد اون میشنی که کین و لینچ به صورت لخت و عریان تو خیابون ها دارن از دست پلیس در میرن اوج روایت داستان بود ، بیچارگی و اضمحلال دوتا انسان رو واقعا زیبا نشون دادن ! جا داره بگم جز Top5 بازی های امسالم بود . با اینکه یه خورده گیم پلیش شاید تکراری میشد ( برای من که اینطور نبود چون انگار داشتم یه فیلم با اکشن Real time رو روی PS3 بازی میکردم ) ولی اصلا اون لذتش رو برای من کمرنگ نمیکرد ، در یک کلام بعد از چند وقت دست نزدن به PS3 واقعا لذت بردم .

9 / 10

Prince of Persia Sands of Time

1/10 در یک کلام: turd

از بس که سیستم مبارزه این بازی کند و آشغاله، اصلاً باس فایتاش قابل بازی نیست... 30 نفر دوره میکنن طرف رو تا بیای به یکی ضربه بزنی 10 تا ضربه خوردی. از سری POP فقط همین رو بازی نکرده بودم که مزخرف ترینشونه... خدا رو شکر دو نسخه بعدیش خوبن... اما این یکی واقعاً رو اعصابه
کاش همین سیستم توی همه سری های بعد ادامه پیدا می کرد. هر کدوم از دشمن ها روش خاص خودشون رو دارن.مثلا یه سری رو فقط باید با استفاده از پرش روی دیوار و بعد پرش روبرو گیج می کردی و بعد کارش رو می ساختی یا بعضی دیگه باید از روشون پرش میزدی و به پشت سرشون می رفتی. در مقابل این مدل استراتژی ها در قبال بعضی دیگه هیچ کاربردی نداشت.واقعا فوق العاده بود.بهترین شماره POP

2-3 روز پیش این بازی رو تموم کردم ، واقعا فوق العاده بود ، کسی که مثل من رو تک تک نکات بازی فوکوس کرده باشه ، میفهمه چه شاهکاری بازی کرده ، یه درام فوق العاده پخته دارای سکانس ها تراژیک بسیار عالی ، اوج نبوغ و ایده ی سازنده های بازی ( IO Interactive ) رو نشون میداد ، اون حالت داکیومنتری گونه ی استایل بصری بازی واقعا ایده ی نو و خارق العاده ای بود ، شدیدا لذت بردم ، حس واقعیت و تو دل صحنه بودن رو به Gamer القا میکرد ، با اینکه واقعا حس سینمایی بالایی داشت دوست داشتم داستان هم به بلوغ کامل میرسید ، ولی متسفانه داستان اصلا پیچیدگی لازم رو نداشت و خیلی خطی بود ولی روایتش واقعا هنرمندانه بود ، او صحنه ی جون دادن Xu تو دستای لینچ واقعا عالی بود و بعد اون میشنی که کین و لینچ به صورت لخت و عریان تو خیابون ها دارن از دست پلیس در میرن اوج روایت داستان بود ، بیچارگی و اضمحلال دوتا انسان رو واقعا زیبا نشون دادن ! جا داره بگم جز Top5 بازی های امسالم بود . با اینکه یه خورده گیم پلیش شاید تکراری میشد ( برای من که اینطور نبود چون انگار داشتم یه فیلم با اکشن Real time رو روی PS3 بازی میکردم ) ولی اصلا اون لذتش رو برای من کمرنگ نمیکرد ، در یک کلام بعد از چند وقت دست نزدن به PS3 واقعا لذت بردم .
نیما ازون قسمتی که گفتی یعنی فرار لختی به بعد داستان بازی به شدت نزول پیدا می کنه و اصلا قابل مقایسه با نیمه اول بازی نیست
منم تا همین قسمت بی نهایت خوشم اومده بود ولی بعدش آدم رو از بازی متنفر می کنه

نیما ازون قسمتی که گفتی یعنی فرار لختی به بعد داستان بازی به شدت نزول پیدا می کنه و اصلا قابل مقایسه با نیمه اول بازی نیست
منم تا همین قسمت بی نهایت خوشم اومده بود ولی بعدش آدم رو از بازی متنفر می کنه
سلام
اره ممد جون قبول دارم ولی واقعا اون مرحله منو تحت تاثیر قرار داد ، از پایان بازی هم اصلا خوشم نیومد ، دنبال یه پایان تراژیک تر و غیر قابل لمس تر میگشتم ، خیلی پایان ساده ای داشت ، هرچند میدونم قسمت سومی هم درکاره ولی باید یه پایان تاثیرگذار تر در نظر میگرفتن .
بازم میگم همون لذت شماره یک رو برام داشت ، امیدوارم بازم نبوغ و ایده های نو رو تو قسمت سوم بازی هم ببینم .

بازم میگم همون لذت شماره یک رو برام داشت ، امیدوارم بازم نبوغ و ایده های نو رو تو قسمت سوم بازی هم ببینم .
من امیدوارم که قسمت سوم رو توی این نسل نبینم به جاش یه هیتمن ببینم!:دی الان نزدیکه 5 ساله که من منتظر یه هیتمن هستم بعد اینا وقتشون رو پای مینی نیجو و کین و لانچ میزارن!:دی نمی گم بازی های بدی هستن ولی خوب تمام شهرت این تیم بخاطر جناب مامور 47ه و همه منتظرن که ببینن تکلیف شماره 5 چی میشه
البته فکر می کنم توی یکی از مصاحبه ازشون پرسیده بودن که هیتمن 5 چی شد گفته بودن که ما می خوایم سبک های دیگه رو هم تجربه کنیم و بعد سر فرصت با تجربه بیشتر بریم سر وقتش. اگه اینجوری باشه فکر می کنم الان وقتشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HL2-GF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or