آخرین ویرایش:
رو استیم که راحت ریفاند میشهیک عمر همه ملت رو رهنمون کردم که پیش خرید نکنین ، از مضرات پیش خرید کردن و آدرس بد دادن به ناشر ، استودیو و... گفتم.
بعد خودم ترس از گرون شدن بازی تو استیم و ریجن آرژانتین بازی رو خریدم (البته انصافا بازی گرون شد و چند برابر شد) ولی الان که میبینم مثل اینکه فقط تو پاچه خودم رفت
تهش باید یکسال صبر کنم تا آپدیتهاش کامل بشه و قابل بازی بشه ، خب اگه نخریده بودم میتونستم اون موقع تو حراجی بخرم.
خلاصه نتیجه اخلاقی اینکه به حرفی که میزنین خودتون عمل کنین که اینطوری شرمنده خودتون نشین
به احتمال زیاد همینطور میشه چون بر خلاف یه بازی مثل استارفیلد مثل اینکه چهارچوب بازی رو خوب ساختن و مشکلاتش مربوط به گیم پلی و... نمیشه.در آینده نزدیک رو PS5 بهترین عملکرد رو خواهد داشت
اگه مطمئن میشدم که بازی کلا گیم پلی ناقص داره یا نتونستن چیزی که باید رو بسازن 100 درصد ریفاند میکردم .رو استیم که راحت ریفاند میشه
مثل من دیگه نگیر
شوکیس آخرش به کنار، اون شوکیس سه سال پیشش بود، کدوم بود توش The Outer Worlds 2 رو نشون دادن، از اون بازی ها هم فکر نکنم بیشتر از دو سه تاش امده باشه بیرون
در ریفاند عمو گیب به روی تو باز استیک عمر همه ملت رو رهنمون کردم که پیش خرید نکنین ، از مضرات پیش خرید کردن و آدرس بد دادن به ناشر ، استودیو و... گفتم.
بعد خودم ترس از گرون شدن بازی تو استیم و ریجن آرژانتین بازی رو خریدم (البته انصافا بازی گرون شد و چند برابر شد) ولی الان که میبینم مثل اینکه فقط تو پاچه خودم رفت
تهش باید یکسال صبر کنم تا آپدیتهاش کامل بشه و قابل بازی بشه ، خب اگه نخریده بودم میتونستم اون موقع تو حراجی بخرم.
خلاصه نتیجه اخلاقی اینکه به حرفی که میزنین خودتون عمل کنین که اینطوری شرمنده خودتون نشین
به اینها میگن Eurojank.View attachment 357452
View attachment 357453
من با نظر @Dinosaur کاملاً موافق هستم؛ اکثر بازیهای روسی یا اوکراینی از مشکلات گسترده فنی رنج میبرند؛ اما در مجموع ناامیدتان نمیکنند؛ چون دنیای خودشان را دارند و دنیایشان مانند آن فیلم «استالکر» (آندره تارکوفسکی) بدیع و مسخکننده است. بحث «استالکر» و «مترو» شد؛ نمیدونم کسی بازی Crysotasis رو انجام داده یا نه؟ یک بازی شوتر اول شخص (با درونمایه وحشت - بقا) که توسط یه استودیو اوکراینی ساخته شده بود؛ بازی اتمسفر خفنی داشت؛ به شدت ترسناک بود و ترکیبی از فیلمهای The Thing، Abyss و Das Boot بود.
بازی باگ داشت؛ افت فریم هم داشت؛ اما بازهم لذتبخش بود. اون موقع (سال 1388 یا 1389) نتوانستم تمامش کنم؛ الان آمدم دوباره نصبش کنم که خطا میداد که «فایل نصب قدیمی شده و دیگر قابل اجرا نخواهد شد» (چه دارک!)
پ.ن: چُسنالههای متاکریتیکی نکنید!
اصلا مهم نیستپابلیشر مایکرو نیس تصمیم خودشون بوده تو پی اس منتشر نکنن.
الان من نگرانم اينديانا جونز هم يه داستان اساسى داشته باشه حالا غير وضعيت اولش شخص بودن كه سليقه اييه و انيميشناى بازى.
اینا کی میخوان منقرض شن ؟ به تنهایی گند زدن تو متاGeneración Xbox 8.7/10
XboxEra 8.4/10
Xbox Achievements 8/10
Windows Central 8/10
View attachment 357396
View attachment 357397
خب وقتی گیم اسپات 8 داده به اینها چه خرده ای میشه گرفت؟زومجی به نسخه پیسی ۸.۵ داده!
نقاط قوت
داستانگویی پیچیده و پرجزئیات
تاثیر بسیار زیاد تصمیمگیریها در پیشبرد داستان
شخصیتپردازی چندوجهی کاراکترها
گیم پلی پرجزئیات با واقعگرایی بالا
اتمسفر بینظیر جهان بازی
طراحی عالی محیطها
نقاط ضعف
مقدمه بازی میتواند کمی حوصله سر بر باشد
مسیر طولانی رسیدن به ماموریتها میتواند برای برخی گیمرها خستهکننده باشد
افت فریمهای محسوس در برخی محیطها و باگهای بصری
نزن این حرفو 15 سال انتشار همینم طول کشید همین که زودتر از gta vi و half life اومده یه معجزه اس.اصلا شاید سال بعد همین موقع بگیم حیف شد که بازی پارسال اومد و اگه الان منتشر میشد میتونست میانگین نمرات و انتشار متفاوتی رو تجربه کنه.
خب زودتر منتشر شدنش براش گرون تموم شد.نزن این حرفو 15 سال انتشار همینم طول کشید همین که زودتر از gta vi و half life اومده یه معجزه اس.
یک عمر همه ملت رو رهنمون کردم که پیش خرید نکنین ، از مضرات پیش خرید کردن و آدرس بد دادن به ناشر ، استودیو و... گفتم.