امتیازهای S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

پیش‌بینی شما؟

• 96-94

رای‌ها: 2 2.5%
  • 93-91

رای‌ها: 1 1.3%
  • 90-88

رای‌ها: 9 11.4%
  • 87-85

رای‌ها: 21 26.6%
  • 84-82

رای‌ها: 24 30.4%
  • 81-79

رای‌ها: 15 19.0%
  • 78-76

رای‌ها: 6 7.6%
  • 75-73

رای‌ها: 0 0.0%
  • 72-70

رای‌ها: 1 1.3%
  • پایین تر از 70

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    79
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
1212.jpg

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Developer: GSC Game World
Publisher: GSC Game World
Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows
Genre: FPS, Survival Horror
Release Date: November 20th, 2024

نمرات این عنوان فردا 30 آبان ماه حوالی ساعت 17 به وقت تهران منتشر خواهد شد...

IMG_20241120_204759_478.jpg
IMG_20241120_204757_283.jpg

آخرین ویرایش:
از لحظه ای که اسپونسر گفت تعجب نمیکنه که استاکر گوتی بشه من انتظار بدتر از اینو داشتم ، بازم تا اینجا خوب عمل کرده 🥹

خوبه به نظر من. انتظار یه بازی بی نقص از این تیم داشتن، با وجود اون همه شرایط شخمی و جنگ خیلی غیر معقوله. ضمن اینکه گیم پلی وایز بازی خیلی خفنی ساختن و مشکلات فنیه. ایشالا تو نسخه PS5 مشکلات رفع میشه میزنیم:دی

خودم همچین انتظاری نداشتم انتظارم بالای 80 بود. چرا این ماکرو دست به هر چی میزنه تبدیل به پهن میشه؟
مثلا انتظار داشتی مایکروسافت میرفت با روسیه مذاکره میکرد تا وضعیت اینا اینطوری نمیشد؟

خوبه به نظر من. انتظار یه بازی بی نقص از این تیم داشتن، با وجود اون همه شرایط شخمی و جنگ خیلی غیر معقوله. ضمن اینکه گیم پلی وایز بازی خیلی خفنی ساختن و مشکلات فنیه. ایشالا تو نسخه PS5 مشکلات رفع میشه میزنیم:دی

خب بخواد نسخه اصلاح شده تا ريليز ps5 طول بكشه الان من نوعى سال به سال گيم پس ميگيرم كه چه؟ :D
ازون شوكيس اخر مايكروسافت فعلا دو تاش اومده و عملا موز تحويلمون دادن :D

• Smile
Reactions: Solidsnake_1
یک عمر همه ملت رو رهنمون کردم که پیش خرید نکنین ، از مضرات پیش خرید کردن و آدرس بد دادن به ناشر ، استودیو و... گفتم.
بعد خودم ترس از گرون شدن بازی تو استیم و ریجن آرژانتین بازی رو خریدم (البته انصافا بازی گرون شد و چند برابر شد) ولی الان که میبینم مثل اینکه فقط تو پاچه خودم رفت :D

تهش باید یکسال صبر کنم تا آپدیتهاش کامل بشه و قابل بازی بشه ، خب اگه نخریده بودم میتونستم اون موقع تو حراجی بخرم.

خلاصه نتیجه اخلاقی اینکه به حرفی که میزنین خودتون عمل کنین که اینطوری شرمنده خودتون نشین:))

خب بخواد نسخه اصلاح شده تا ريليز ps5 طول بكشه الان من نوعى سال به سال گيم پس ميگيرم كه چه؟ :D

مثل من دیگه نگیر:دی

ازون شوكيس اخر مايكروسافت فعلا دو تاش اومده و عملا موز تحويلمون دادن

شوکیس آخرش به کنار، اون شوکیس سه سال پیشش بود، کدوم بود توش The Outer Worlds 2 رو نشون دادن، از اون بازی ها هم فکر نکنم بیشتر از دو سه تاش امده باشه بیرون:دی

• Like
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or