آخرین ویرایش:
سری Metro هم همینطور بود. 2 تا بازی هم بود به اسم Pathologic 1 2 اونا هم همینطور بودن.نسخه ۲۰۰۷ هم اون سال که منتشر شد مشکلات پرفورمنسی و باگ و... داشت ولی الان یه اثر کالت و تاثیرگذار شده. اینم متاسفانه به خاطر همون مشکلات سلاخی شد. محتوای بازی ظاهرا عالیه.
من هنوز هیچ نقدی ازش ندیدم ولی اگه اینطور باشه و چهارچوب بازی رو درست چیده باشن:نسخه ۲۰۰۷ هم اون سال که منتشر شد مشکلات پرفورمنسی و باگ و... داشت ولی الان یه اثر کالت و تاثیرگذار شده. اینم متاسفانه به خاطر همون مشکلات سلاخی شد. محتوای بازی ظاهرا عالیه.
بهترین کار رو انجاممیدی ماکان جان.من هنوز هیچ نقدی ازش ندیدم ولی اگه اینطور باشه و چهارچوب بازی رو درست چیده باشن:
ALife رو تو بازی به خوبی پیاده کرده باشن ، بهبود داده باشن که فوق العادست.
ماموریتها و شخصیتهای جالبی داشته باشه.
تنوع دشمنها خوب باشه و کلا دنیای بازی زنده و جذاب باشه و...
به نظرم همین که میگی کفایت میکنه و میشه به راحتی از بهینه نبودن و باگها گذشت چون بعدها حتی اگه خود gsc نتونست فیکسشون کنه میشه حتی روی مادینگ هم حساب باز کرد.
ولی خب خیلی جذاب تر بود اینکه بعد این همه سال امکانش بود که مشکلاتی که تقریبا 20 سال پیش داشتن به خاطر استفاده از انجین داخلی داشتن رو با سوییچ به آنریل میتونستن پشت سر بزارن.
ولی مثل اینکه سرنوشت اینها همینه که خروجی این سری تو روز انتشار همین شرایط باشه.
ایندفعه با اینکه خودشون هم خواستن نقص هارو بپوشونن ولی غیرمنتظره ترین اتفاق ممکن افتاد و اینها هم آواره شدن و نتیجه شد این.
بازی رو پیش خرید کردم ولی طبق معمول من رفتم برای حداقل یک سال دیگه.
آخرین بازیی که انتشار اینطوری داشت Lords of the Fallen بود که پیر شدم با هر آپدیتش بس که هر بار بازی رو زیر و رو میکرد.
ایندفعه دیگه نمیخوام بازی رو برای خودم حوصله سر بر کنم و میزارم وقتی که مشکلات فیکس شد یا به حدی رسید که قابل چشم پوشی بود برم سمتش.
بازی خوب کم نداریم که بخوام اجبارا این رو با این شرایط بازی کنم.