امتیازهای Final Fantasy XIV Online

VahiD_ST

کاربر سایت
960613_125615_front.jpg

سلام.
این بازی اولین امتیاز خودشو گرفت:
Cheat Code Central : 4.2 / 5.0 - Review
​

اساسا FF Online مساوی با آشغال هست! این امتیاز هم اصلا جای تعجب نداره! یعنی اگه بازی خوب میشد من تعجب میکردم!

کلا وقتی SE با صرف ان همه بودجه و وقت یه آشغال رو به اسم FFXIII تحویل میلیون ها طرفدار این سری میده دیگه از FFXIV چه انتظاری هست؟

آدم حسرت میخوره وقتی میبینه چنین IP ـیی ، با همچنین پتانسیلی دست همچنین شرکتی افتاده !
جـــان ؟! منظورت SEـه ؟ ببخشید خالق FF کیه پس :| ؟ حرفا میزنی ها :دی .

البته این همون شرکتی هست که بهترین JRPG های دنیا رو خلق کرده . منتها تازگی ها مثله اکثر کمپانی داره گند میزنه !
می دونم خالق این IP خود SE هستش ولی مهم اینه که الآن دست کیه !
برای مثال Rocksteady با اینکه خالق بازی های بتمن نبود ولی خوب تونست از IP استفاده کنه :)
خب این بازی رو مگه استدیو خاصی ساخته ؟ خوده تیمه SE رو کار بوده دیگه !
RS هم زمان پابرجا بودن Eidos بتمن رو ساخت :دی . هرچند متوجه شدم قصدت مثال زدن بودش ...

آخرین ویرایش:
جـــان ؟! منظورت SEـه ؟ ببخشید خالق FF کیه پس :| ؟ حرفا میزنی ها :دی .

البته این همون شرکتی هست که بهترین JRPG های دنیا رو خلق کرده . منتها تازگی ها مثله اکثر کمپانی داره گند میزنه !

می دونم خالق این IP خود SE هستش ولی مهم اینه که الآن دست کیه !
برای مثال Rocksteady با اینکه خالق بازی های بتمن نبود ولی خوب تونست از IP استفاده کنه :)

خب این بازی رو مگه استدیو خاصی ساخته ؟ خوده تیمه SE رو کار بوده دیگه !
RS هم زمان پابرجا بودن Eidos بتمن رو ساخت :دی . هرچند متوجه شدم قصدت مثال زدن بودش ...
ای خداااااااااا ... :دی
منظورم اینه که اگر این بازی به دست استدیو خلاق تر و بهتری مثل Rocksteady بیفته می تونه به یک بازی خارق العاده تبدیل بشه .
گرفتی ؟ :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or