امتیازهای Final Fantasy XIV Online

VahiD_ST

کاربر سایت
960613_125615_front.jpg

سلام.
این بازی اولین امتیاز خودشو گرفت:
Cheat Code Central : 4.2 / 5.0 - Review

اساسا FF Online مساوی با آشغال هست! این امتیاز هم اصلا جای تعجب نداره! یعنی اگه بازی خوب میشد من تعجب میکردم!

کلا وقتی SE با صرف ان همه بودجه و وقت یه آشغال رو به اسم FFXIII تحویل میلیون ها طرفدار این سری میده دیگه از FFXIV چه انتظاری هست؟

آدم حسرت میخوره وقتی میبینه چنین IP ـیی ، با همچنین پتانسیلی دست همچنین شرکتی افتاده !
جـــان ؟! منظورت SEـه ؟ ببخشید خالق FF کیه پس :| ؟ حرفا میزنی ها :دی .

البته این همون شرکتی هست که بهترین JRPG های دنیا رو خلق کرده . منتها تازگی ها مثله اکثر کمپانی داره گند میزنه !
می دونم خالق این IP خود SE هستش ولی مهم اینه که الآن دست کیه !
برای مثال Rocksteady با اینکه خالق بازی های بتمن نبود ولی خوب تونست از IP استفاده کنه :)
خب این بازی رو مگه استدیو خاصی ساخته ؟ خوده تیمه SE رو کار بوده دیگه !
RS هم زمان پابرجا بودن Eidos بتمن رو ساخت :دی . هرچند متوجه شدم قصدت مثال زدن بودش ...

آخرین ویرایش:
جـــان ؟! منظورت SEـه ؟ ببخشید خالق FF کیه پس :| ؟ حرفا میزنی ها :دی .

البته این همون شرکتی هست که بهترین JRPG های دنیا رو خلق کرده . منتها تازگی ها مثله اکثر کمپانی داره گند میزنه !

می دونم خالق این IP خود SE هستش ولی مهم اینه که الآن دست کیه !
برای مثال Rocksteady با اینکه خالق بازی های بتمن نبود ولی خوب تونست از IP استفاده کنه :)

خب این بازی رو مگه استدیو خاصی ساخته ؟ خوده تیمه SE رو کار بوده دیگه !
RS هم زمان پابرجا بودن Eidos بتمن رو ساخت :دی . هرچند متوجه شدم قصدت مثال زدن بودش ...
ای خداااااااااا ... :دی
منظورم اینه که اگر این بازی به دست استدیو خلاق تر و بهتری مثل Rocksteady بیفته می تونه به یک بازی خارق العاده تبدیل بشه .
گرفتی ؟ :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or