بجز قسمت بنفش رنگ متنت ، شدیدا" تایید میشه ... !اساسا FF Online مساوی با آشغال هست! این امتیاز هم اصلا جای تعجب نداره! یعنی اگه بازی خوب میشد من تعجب میکردم!
کلا وقتی SE با صرف ان همه بودجه و وقت یه آشغال رو به اسم FFXIII تحویل میلیون ها طرفدار این سری میده دیگه از FFXIV چه انتظاری هست؟
تا فروردین سال دیگه صبر کنید و نسخه PS3 اش رو بخرید.(مسلما خیلی از اشکالاتش رو هم تو این نسخه برطرف می کنند)نمیدونم به چه دلیلی کرم این بازی رو دارم !!!
میخوام بخرمش .... راستی به جز دیسک اریجینال باید پول اشتراک ماهانه رو هم بدیم؟؟ چه جوری؟![]()
آخه حرفت بی ربطه ! Final Fantasy هارو از اول همرو SE ساخته و خودش و تیم اصلی روی بازی کار کردن . نمیشه که یهو بعد از N تا بازی بدن دست یه استدیو بازی رو !ای خداااااااااا ... :biggrin1:
منظورم اینه که اگر این بازی به دست استدیو خلاق تر و بهتری مثل Rocksteady بیفته می تونه به یک بازی خارق العاده تبدیل بشه .
گرفتی ؟ :biggrin1:
دوستان زود قضاوت نکنید صبر کنید امتیازاتش رو بگیرهطوری واکنش نشون می دید که انگار از همین الان مجموع نمراتش 40 شده! واقعا واکنشتون حیرت انگیزه!
ضمنا یه FF فن نباید زیاد به امتیاز این بازی اهمیت بده...
من که حتما می خرمش و مطمئنم که یه تجربه متفاوت خواهد بود.
ویرایش:
Cheat Code Central: 84
GamingXP: 84
امتیاز gs رو زیاد جدی نگیرید...مثل اینکه انتظار داشتن کنترل بازی مثل یه بازی fps با موس و کیبرد روون باشه و بازی mmo یه ساعت دموی آغازین داشته باشه و...![]()