آخرین ویرایش:
FF بعدی البته شماره داره ریمیک ۸ ه
نوبتیم باشه نوبت ریمیک ۸ ه
از زمانی که تک دموش رو PS2 اومد منتظرن ملت
View attachment 329477
خدایی هیچ وقت این دسته رو درک نکردمهنوزم خیلی ها رو دیدم که فکر میکنن FF ها یه مجموعه دنباله دار هستن و دیگه نمیشه تجربه اش کنن
ریمیک امثال ۶ و ۸ باید ساخته شه به نظرم اونم با گرافیک کاتینگ اجطبق شایعات ریمیک بعدی FFIX هست، یعنی FF9. و قرارم نیست یه پروژه خیلی خیلی بزرگ باشه، و البته آرت استایل بازی هم چون خیلی فانتزیه کارو راحت میکنه. اما FFVIII چون حتا در زمان خودشم گرافیک خیلی خفنی داشت، بخصوص به نسبت FFVII مثلا، ریمیک سختی داره. کیتاسه سان میگفت ریمیک FFVI که خودشم خیلی دوست داره اتفاق بیفته امکان پذیر نیست چون 20 سال طول میکشه! و همین 7 هم یه پروسه 10 ساله داشته. در نتیجه سر این گرون بودن و زمان زیاد خیلی نمیرن سمتش.
ولی امیدوارم این ریمیک 9 و بعد کرونو کراس که شایعه اش بوده رو ببینیم بالاخره. یه جواهر دیگه ای که زیر لایه های قطور زمان مدفون باقی مونده، Chrono Cross و Chrono Trigger هست، بازی هایی که شاهکارهای مطلقن. و امیدوارم یه روز بشه اینارو دوباره ببینیم. اول با ریمیک اساسی و بعد با دنباله های درخور. هم رده FF ها هستن. کلا در زمان PS1 غیر FF ها دو سه تا JRPG دیگه فوق خفن هم بود که علی رغم کیفیت بالا و اینکه از بیشتر بازی های دیگه سرتر بودن، مردن و ادامه شون رو ندیدیم.
یکی همین Chrono هاست، یکی Vagrant Story و یکی هم The Legend of the Dragoon. این TLotD که بازی مال سونی ژآپن خدابیامرز هم بود و یوشیدا تهیه کننده اش بود. چند وقت پیش هم که رو PSN اینا امد، میزان دنلدهاش باعث شد خود سونی پشماش بریزه! بازی هنوز به شدت محبوبه و امیدوارم ادامه بدنش. یا ریمیک کنن. کلا خاک تو سرشون![]()
ریمیک امثال ۶ و ۸ باید ساخته شه به نظرم اونم با گرافیک کاتینگ اج
راه حل مشکلیم که گفتی همینه که مثل ریمیک شماره ۷ چند تیکه شن
کرونو کراس و FF 9 نظر منو بخوای بخاطر استایل گرافیکی اصلا ریمیک نمیخوان
ولی کرونو تریگر رو بدن دست اون تیمی که دراگون کوئست رو میسازه (چون جفت بازیها گرافیک کارتونی دارن و به نوعی برگرفته از انیمه دراگون بال) یه ریمیک عالی ازش دربیاره
Vagrant Story گرافیکش خیلی بالا بود ولی گیم پلی خیلی سخت
Parasite Eve رو ریمیک کنن بهتره البته اگه منتقدای این دوره زمونه بخاطر اینکه جای ایا بریا سفید و بلوند یه ترنس سیاه پوست ۱۴۰ کیلویی کاراکتر اصلی نیست کلا جلوی انتشارشو نگیرن
پ.ن: یعنی میشه ۸ ریمیک شه و باکس آرتش این چیز رویایی باشه که رو پیانو کالکشنش بود:
View attachment 329484
View attachment 329485
من حاضرم واسه ریمیک VIII و دیدن دوباره اون سکانس CG که رینوآ و اسکوآل با هم میرقصیدن و Eyes on Me رو پخش میکرد آدم بکشم. امیدوارم ریمیک بشه حتما. بهترین رمنس تو تمام FF ها متعلق به ایشونه. رینوآ هم کراش ابدی منمن اصلاملاکم برای پیدا کردن دوست دختر شباهت به رینوآ است و الان با کسی دوستم که بیشترین شباهت رو داره. بعدا گزینه شبیه تر پیدا کنم جایگزین میشه
![]()
عناوین این شکلی کم نبودهمن که همچنان تو کف نمایش اون فاینال فانتزی کنسل شده هستم که 10 سال پیش نشون دادن
Versus
خیلی چیز عجیب و دلچسبی بود تریلر هاش و گیم پلیش
حیف حیف
رقیب بانو توی استاربلیدبه عنوان فردى كه زياد با اين سرى حال نميكنه و غير ٣ مورد (يكى نسخه اصلى همين VII,نسخه Xو اخير ١٦) ديگه چيزى ازين سرى تجربه نكردم و علاقه اييم ندارم بكنم جا داره مراتب تحسين خودم رو ابراز كنم
مخالفم بهترین صحنه رمنس کل فاینال ها مربوط به یونا و تیداس تو دریاچه ماکالانیا با اون موزیک بی نظیرشه.من حاضرم واسه ریمیک VIII و دیدن دوباره اون سکانس CG که رینوآ و اسکوآل با هم میرقصیدن و Eyes on Me رو پخش میکرد آدم بکشم. امیدوارم ریمیک بشه حتما. بهترین رمنس تو تمام FF ها متعلق به ایشونه. رینوآ هم کراش ابدی منمن اصلاملاکم برای پیدا کردن دوست دختر شباهت به رینوآ است و الان با کسی دوستم که بیشترین شباهت رو داره. بعدا گزینه شبیه تر پیدا کنم جایگزین میشه
![]()
مخالفم بهترین صحنه رمنس کل فاینال ها مربوط به یونا و تیداس تو دریاچه ماکالانیا با اون موزیک بی نظیرشه.
خدایی قلبم میگیره اینجا انقدر فاینال ۱۰ کم طرفدار داره باور کن هنوزم یاد داستانش میوفتم موهای تنم سیخ میشه و اشکم در میاد.برای من بهترین بازی تاریخ بود![]()
وقتی میگی استارت افت سری با ۱۰ هست پس یه جورایی با ۱۲ هم نباید حال کرده باشی در صورتی که یکی از گسترده ترین محیط های بازی را تو سری های کلاسیک داشته .یه نظر من افت سری بعد از ۱۲ شروع شد .حالا من زیاد به محیط ها و شخصیت های منفی ۱۰ کاری ندارم اون سلیقه ای هست ولی نمیتونی منکر این بشی که ۱۰ یکی از بهترین داستان سرایی های کل تاریخ صنعت تو بازگو کردن یه داستان عاشقانه را داشته .از اونجایی که من FFX رو در رده XIII و جزو بدترین FF ها میدونم مخالفمکلا از همه چیز این FF بدم میاد و به نظرم استارت افت وحشتناک FF هم با ایشونه. از تقلیل محیط های بزرگ به راهروهای خطی و شخصیت های منفی به شدت ضعیف و کلا شخصیت پردازی آبکی و... ببخشید البته
FFVIII جواهر بود آقا، جواهر!
دقیقا یکی از بهترین سکانس ها رمنس تو دنیا گیم برای من همین سکانس بود. هنوزم داستان سرایی ۱۰ می پرستم.مخالفم بهترین صحنه رمنس کل فاینال ها مربوط به یونا و تیداس تو دریاچه ماکالانیا با اون موزیک بی نظیرشه.
خدایی قلبم میگیره اینجا انقدر فاینال ۱۰ کم طرفدار داره باور کن هنوزم یاد داستانش میوفتم موهای تنم سیخ میشه و اشکم در میاد.برای من بهترین بازی تاریخ بود![]()
وقتی میگی استارت افت سری با ۱۰ هست پس یه جورایی با ۱۲ هم نباید حال کرده باشی در صورتی که یکی از گسترده ترین محیط های بازی را تو سری های کلاسیک داشته .یه نظر من افت سری بعد از ۱۲ شروع شد .حالا من زیاد به محیط ها و شخصیت های منفی ۱۰ کاری ندارم اون سلیقه ای هست ولی نمیتونی منکر این بشی که ۱۰ یکی از بهترین داستان سرایی های کل تاریخ صنعت تو بازگو کردن یه داستان عاشقانه را داشته .
ولی جدایی از این مسائل اینا هر کدوم یه مسترپیس حساب میشن بازی هایی که کمتر مثالشونو تو بازی های امروزی می بینیم